Zmiany terminarza w trakcie sezonu.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Zmiany terminarza w trakcie sezonu.

Postprzez pyla 2015-09-30, 9:58 pm

Rozpocząłem ten wątek bo szlag mnie trafia na notoryczne zmiany terminów meczy na piątek :twisted: Czy klub szanuje swoich kibicow ? Kupując karnet na cały sezon kierowałem się przedstawionym terminarzem, nie wszyscy kibice ZAGŁĘBIA mieszkają w Sosnowcu , nie wszyscy mają tak intratne stanowisko jak pan Prezes i w piątek już wekend . Za Smyly było wiadomo że musimy grać w piątek bo w sobote Miro miał WF :-) ;-) Tak się traktuje kibiców ? Gdzie tu dbanie o frekwencje a co za tym idzie o wplywy z biletów no ku..wa gdzie. Adam 1906 Ty masz lepszy kontakt z klubem może wiesz co bylo przyczyną tych zmian. Może były konieczne i nie potrzebnie się wku...iam.
pyla

Re: Zmiany terminarza w trakcie sezonu.

Postprzez jondek 2015-10-01, 9:01 am

Mnie się wydaje,że mecze są przeniesione na piątek bo w sobotę prezes i dyrektor-trener Stanek rozgrywają mecze w wodzisławskiej Odrze :redface: I to nie jest żadna szydera z mojej strony ale jedyne rozsądne wytłumaczenie tej sytuacji. :twisted:
jondek

Re: Zmiany terminarza w trakcie sezonu.

Postprzez pyla 2015-10-01, 10:41 am

Calkiem możliwe, :-) Tylko nic nie stoi na przeszkodzie aby odra mecze grała w niedziele. A tak na poważnie kużwa oczym my tu piszemy. Jeszcze w zeszlym sezonie przeniesienie meczu na piątek usprawiedliwiano tym że robia to na prosbe kibiców ,teraz nawet tej ściemy zabraklo :twisted:
pyla

Powrót do Piłka nożna