Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):a tam myślę,że sprawią nam miłą niespodziankę
RUDI napisał(a):August napisał(a):a tam myślę,że sprawią nam miłą niespodziankę
Oby ,na pewno światła w Głogowie ich nie zaskoczą ,przeprowadzony trening na Ludowym przy sztucznym oświetleniu. W ramach oszczędności godziny spotkań u nas poprzestawiane a taki Chrobry zmusił do poniesienia kosztów załączenia jupiterów.
turku napisał(a):Cieszę się że przegrali, żałuję że wygrali w Oławie. Bo tak to trzeba jeszcze kilku porażek by zmieniono trenera. Dziękuję pozdrawiam
django napisał(a):Niestety, taki Chrobry ma w ataku Kaliciaka, który uratuje drużynę nawet jak im nie idzie. My mamy Rojewskiego, który mógłby sobie z Gruntem urządzać zawody kto więcej spierdoli setek. Szkoda, że nie udało się wyciągnąć remisu grając z przewagą jednego zawodnika. Przed nami raczej pewna przegrana z Bytovią i nóż na gardle, czyli mecz o 3 punkty ze słabym Kluczborkiem. W każdym razie znamy już miejsce w szeregu.
Lars napisał(a):Ależ to boli, takich jak ja - najwierniejszych kibiców Zagłębia Sosnowiec, rozgrywającego swoje mecze zawsze pod marką Zagłębia, zawsze na Kresowej 1. Nigdy nie zawiedliśmy, a mimo to przeżywamy takie porażki
turku napisał(a):Cieszę się że przegrali, żałuję że wygrali w Oławie. Bo tak to trzeba jeszcze kilku porażek by zmieniono trenera. Dziękuję pozdrawiam
jondek napisał(a):Potrzebny jest wstrząs,a trudno wyje...całą druzyne,z kontuzjowanymi włącznie!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników