Raków Częstochowa - Zagłębie Sosnowiec 20 sierpnia godz 17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez damianeri zs 2011-08-17, 11:21 pm

ciekawe jak poradzą sobie na wyjezdzie ? ? ?
damianeri zs

Postprzez damianeri zs 2011-08-17, 11:26 pm

wszyscy w sobote obserwujemy transmisje na stronie internetowej zagłębia z meczu z rakowem bracia!!! trzymajmy za nich kciuki w sobotę :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

kur.wa szczyt szczytow...wypad na tygodniowy weekend :czerwona: (banan za kolejne upomnienie i za zalozenie tematu bez poszanowania nazw klubowych) / swiezy52
damianeri zs

Postprzez swiezy52 2011-08-18, 7:20 am

temat poprawiony,
w tym miejscu wypowiadamy sie wylacznie na tematy pilkarskie zwiazane z meczem w Czestochowie...
od razu przypomne o przestrzeganiu zasad panujacych na forum, robi sie coraz wiekszy syf wiec nasze oczy beda bardziej wyczulone na naruszenia!!!!
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez jondek 2011-08-18, 9:34 am

Wynik,jak to się mówi,otwarty.Młodzież,ma to do siebie że jest nieobliczalna.Będziemy przegrywać tzw.wygrane mecze i robić niespodzianki w innych.To samo tyczy się Rakowa.Najważniejsze,aby łapać punkty w kazdym meczu,i na to licze w Częstochowie.Zespól się hartuje i potrzebuje czasu.Gdy przyjdą wyniki,to przyjdą kibice.Gdy przyjdą kibice,znajdą się pieniądze.Nasz klub potrzebuje spokoju i czasu.Dlatego,jeżeli w sobote nasi piłkarze dobrze wejdą w mecz,to jestem spokojny o wynik.
jondek

Postprzez RUDI 2011-08-18, 9:51 am

Może rzeczywiście się przełamią ,wygląda to na jakąś barierę psychologiczną,ktoś to fajnie określił ,jako obawa wstydu przed rodziną ,znajomymi zasiadającymi na trybunach Ludowego.Było tak to widać(ja to tak widziałem,co u niektórych)strach przed oddaniem strzału,oddawanie piłki koledze ,no ale zobaczymy jak będzie w Częstochowie.Powodzenia .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez patrios91 2011-08-18, 5:54 pm

Yyyyy..chyba Rakow Czestochowa vs Zaglebie Sosnowiec. Mlodziez kontra mlodziez...czego chciec wiecej :!: ? ;-) Najgorsze jest to,ze mojego Kake z Czestochowy Ojrzynski podpier**lil :-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Re: Raków Częstochowa - Zagłębie Sosnowiec 20 sierpnia godz

Postprzez Sarmat 2011-08-18, 8:36 pm

Zwycięctwo , fajna sprawa.
Przegrana , wykopany grób...
Sarmat

Postprzez swiezy52 2011-08-19, 1:56 pm

ja to moze porusze jeden dosyc smutny temat...
z moich obserwacji kibice ktorzy pozostali przy 2go ligowym Zaglebiu calkowicie zapominaja o druzynie o meczu natomiast skupiaja sie na smiesznej "walce" z zalozycielami kibicowskiego Zaglebia...

moj apel jest dosyc prosty:

mianowicie prosze obie strony o porzucenie wszelakich wasni sporow, ktore jedynie nas dziela z dnia na dzien, zajmijmy sie rzeczywistoscia ktora powinna byc teraz najwazniejsza wspierajmy i dopingujmy swoje druzyny zostawmy na jakis czas "walke" na boku, dajmy chwile spokoju sobie i calej atmosferze!!!

ludzie jutro mecz w Czestochowie temat zalozony 2 dni temu a w nim jedynie kilka postow...

czy dla co poniektorych wazniejsze sa wasnie od jutrzejszego meczu??
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez tiktak 2011-08-20, 8:31 am

swiezy52 napisał(a):ja to moze porusze jeden dosyc smutny temat...
z moich obserwacji kibice ktorzy pozostali przy 2go ligowym Zaglebiu calkowicie zapominaja o druzynie o meczu natomiast skupiaja sie na smiesznej "walce" z zalozycielami kibicowskiego Zaglebia...

moj apel jest dosyc prosty:

mianowicie prosze obie strony o porzucenie wszelakich wasni sporow, ktore jedynie nas dziela z dnia na dzien, zajmijmy sie rzeczywistoscia ktora powinna byc teraz najwazniejsza wspierajmy i dopingujmy swoje druzyny zostawmy na jakis czas "walke" na boku, dajmy chwile spokoju sobie i calej atmosferze!!!

ludzie jutro mecz w Czestochowie temat zalozony 2 dni temu a w nim jedynie kilka postow...

czy dla co poniektorych wazniejsze sa wasnie od jutrzejszego meczu??

Pewnie nie zauważyłeś że niemal skopiowałeś mój post sprzed meczu z Chrobrym, który został skasowany bo ponoć był nie na temat. Łatwiej byłoby się niektórym skupić na najbliższym meczu, gdyby klu(b)ikowcy nie udowadniali
że są ok i lepsi od ironicznie zwanych "najwierniejszymi".
tiktak

Postprzez swiezy52 2011-08-20, 9:06 am

tiktak napisał(a):Pewnie nie zauważyłeś że niemal skopiowałeś mój post sprzed meczu z Chrobrym, który został skasowany bo ponoć był nie na temat. Łatwiej byłoby się niektórym skupić na najbliższym meczu, gdyby klu(b)ikowcy nie udowadniali
że są ok i lepsi od ironicznie zwanych "najwierniejszymi".

widocznie nie zauwazylem... przepraszam, a post zostal usuniety bo... widocznie na to zaslugiwal... co wcale nie znaczy ze to ja go usunalem ... nie pamietam za duzo tu syfu zeby wszystko pamietac
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez jackie57 2011-08-20, 9:45 am

Mecz trudniejszy od dwóch poprzednich przegranych u siebie z beniaminkami, ale nadzieja umiera zawsze ostatnia.
jackie57

Postprzez lopez 2011-08-20, 1:11 pm

więc panowie zobaczymy dziś 2 młode ekipy zawalczą o punkty oby nasze ZAGŁĘBIE pokazało się jak znajlepszej strony na boisku bo sektor gości napewno bedzie pusty a wielka szkoda że tak się porobiło ale nic jedziemy dalej zobaczymy gdzie nas to zaprowadzi
lopez

Postprzez KalF92 2011-08-20, 3:32 pm

lopez, Jeśli źle Ci z tym że klatka na Rakowie będzie pusta to czemu nie zorganizowałeś wyjazdu? Tak wiele osób się tu dzielnie udziela i podkreśla swoją miłość do Zagłębia i opluwa kolegów że na pewno nie brakłoby im energii na wsparcie piłkarzy na tak bliskim wyjeździe..
Co do samego meczu, to niestety ja nie wierzę w zwycięstwo. To dlatego że Raków gra młodzikami już kolejny sezon wiec ich młodzież jest zgrana i doświadczona. Poza tym Zagłębia nie stać na 3ligę i jeśli można myśleć o przetrwaniu to spadek jest konieczny.
KalF92

Postprzez tiktak 2011-08-20, 5:32 pm

KalF92 napisał(a):lopez, Jeśli źle Ci z tym że klatka na Rakowie będzie pusta to czemu nie zorganizowałeś wyjazdu? Tak wiele osób się tu dzielnie udziela i podkreśla swoją miłość do Zagłębia i opluwa kolegów że na pewno nie brakłoby im energii na wsparcie piłkarzy na tak bliskim wyjeździe..
Co do samego meczu, to niestety ja nie wierzę w zwycięstwo. To dlatego że Raków gra młodzikami już kolejny sezon wiec ich młodzież jest zgrana i doświadczona. Poza tym Zagłębia nie stać na 3ligę i jeśli można myśleć o przetrwaniu to spadek jest konieczny.

Zaraz będziesz płakał że nie ma porozumienia i nie w smak ci podział?

Stach przesadził chyba dzisiaj ze zmianami w pomocy. Cieszy powrót do składu Marka. Z nim obrona powinna prezentować się z meczu na mecz coraz pewniej.
tiktak

Postprzez Sarmat 2011-08-20, 5:41 pm

Nawet w III lidze Zagłębia się nie wstydzę...
Sarmat

Następna strona

Powrót do Piłka nożna