Kolejni raz zostalismy nabici w butelke
Zarzad i Pilkarzyki robią sobie żarty z WIARY KTÓRA PRZETRWALA!!!
NIE JESTESMY BOGDANKA ANI DOLCANEM ANI NIECIERZĄ ,CHOC ONI I TAK WYSTĘPUJA O KLASE WYZEJ
Pusty Ludowy 21.05.2011
Zaglebie to MY a nie wy
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Strooś napisał(a):temat do zamknięcia
August napisał(a):Strooś napisał(a):temat do zamknięcia
A dlaczego, przecież dzisiaj było widać, że nas w ch.ja robią
Strooś napisał(a):August napisał(a):Strooś napisał(a):temat do zamknięcia
Mam swoje odmienne zdanie na ten temat. Grali tak jak potrafią, a że lepiej nie potrafią to już inna sprawa.
Awans nie został przegrany dzisiaj, tylko w meczach z Żaganiem, Grudziądzem, Chojnicami, Zieloną Górą (na jesień) i już dalej nie chce mi się wymieniać bo trochę tych meczów było....
Strooś napisał(a):Mam swoje odmienne zdanie na ten temat.
Mam swoje odmienne zdanie na ten temat. Grali tak jak potrafią, a że lepiej nie potrafią to już inna sprawa.
Awans nie został przegrany dzisiaj, tylko w meczach z Żaganiem, Grudziądzem, Chojnicami, Zieloną Górą (na jesień) i już dalej nie chce mi się wymieniać bo trochę tych meczów było....
peterrabit3 napisał(a):Kolejni raz zostalismy nabici w butelke
Zarzad i Pilkarzyki robią sobie żarty z WIARY KTÓRA PRZETRWALA!!!
NIE JESTESMY BOGDANKA ANI DOLCANEM ANI NIECIERZĄ ,CHOC ONI I TAK WYSTĘPUJA O KLASE WYZEJ
Pusty Ludowy 21.05.2011
Zaglebie to MY a nie wy
Lars napisał(a): ale nie potępiam tych, którzy nie pójdą oglądać tej kopaniny
kriss68 napisał(a):Ciekawe kogo miał wprowadzić za słabego Białasa z żółtą kartką jak nie Dziółkę grającego na tej pozycji
kriss68 napisał(a):Niektórzy pomylili Zagłębie z Barceloną i myśleli że będą same zwycięstwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników