Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Szanowni Koledzy - tak jest to sa dwa mecze po których bedziemy mogli powiedziec
czy sprawa AWANSU jest realna, chociaz cały czas mamy do czynienia z piłką nozną.
Mysle sobie tak, ze gdyby dzisiaj powiedziano mi MASZ REMIS Z CHOJNICAMI - moja
odpowiedz byłaby tak biore.
Natomiast ten drugi mecz na LUDOWYM z Grudziadzem to nie ma przeproś
tu musza byc 3 pkt zapisane na dobro Zagłebia.
Remis z Chojnicami wg mnie to plan minimum.
Pozdrawiam Tadeusz
Blajpios napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Szanowni Koledzy - tak jest to sa dwa mecze po których bedziemy mogli powiedziec
czy sprawa AWANSU jest realna, chociaz cały czas mamy do czynienia z piłką nozną.
Mysle sobie tak, ze gdyby dzisiaj powiedziano mi MASZ REMIS Z CHOJNICAMI - moja
odpowiedz byłaby tak biore.
Natomiast ten drugi mecz na LUDOWYM z Grudziadzem to nie ma przeproś
tu musza byc 3 pkt zapisane na dobro Zagłebia.
Remis z Chojnicami wg mnie to plan minimum.
Pozdrawiam Tadeusz
Jeżeli Zagłębie nie odrobi po 3 punkty na każdym z tych przeciwników, to jak łudzić się, że zasługuje na awans? To kto im odbierze punkty tak, by jednocześnie nie zyskać na Zagłębiu? Oczywiście, że jeżeli stracą np. na Chojniczance 2 punkty i tylko zremisują, to jeszcze nie zgasną szanse całkowicie. Ale - będzie już prawie nierealne. Tym bardziej, że Chojniczanka jest już do przodu w bezpośredniej konfrontacji. Tak więc - jeżeli będzie 6 punktów w tych dwóch meczach, to można mówić, że awans jest jeszcze realny. Jeżeli nie będzie 6 punktów - to już będzie mało realny, choć jeszcze nie przekreślony...
Qcu20 napisał(a):Filozof :D
August napisał(a):Qcu20 napisał(a):Filozof :D
Tylko, że kolega "filozof" ma rację jak nigdy. Jeśli mam sie ;liczyć w walce o awans potrzebujemy 3 pkt na Chojnicach i kosztem Grudziądza. Nie ma i nie może być planu minimum w najbliższą sobotę. Tym bardziej, że przy dobrych wiatrach istnieje mozliwość zbliżenia się do tandemu Miedź-Zawisza.
Qcu20 napisał(a):August napisał(a):Qcu20 napisał(a):Filozof :D
Tylko, że kolega "filozof" ma rację jak nigdy. Jeśli mam sie ;liczyć w walce o awans potrzebujemy 3 pkt na Chojnicach i kosztem Grudziądza. Nie ma i nie może być planu minimum w najbliższą sobotę. Tym bardziej, że przy dobrych wiatrach istnieje mozliwość zbliżenia się do tandemu Miedź-Zawisza.
Ja nie mówię, że kolega nie ma racji, ale można to napisać tak jak Ty krótko, zwięźle i na temat
Pisanie na forum to tak jak pisanie kartki pocztowej czy ogloszenia, pisze sie po prostu krotko:)
Nie czepiam się kolegi Blajposa, bo widać, że inteligentny facet:)
Koterwa napisał(a):Wyjazd do Chojnic odwołany z powodu zakazu , do Zielonej Góry także nie pojedziemy . Powodem zakazu jest mecz w Częstochowie
a co było w Częstochowie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack