swiezy52 napisał(a):a mnie to zastanawia dlaczego tak bardzo forumowicze rozgadali sie o meczu z Tychami kiedy to przed nami wazne i ciekawe spotkanie w Legnicy...

? czyzby to wydarzenie bylo mniej wazne i interesujace??
Raczej chodzi o to że mecz jest na wyjeździe, dodatkowo w piątek i nie każdy ma taką możliwość albo nie po drodze jest mu żeby jechać na ten mecz. Osobiście wolałbym wybrać sie tego tego dnia w kierunku Oświęcim (hokej) bo też gra Zagłębie (te gorsze dla większosći kibiców

). Ale wracając do puenty i meczu z Tychami jest u nas i jest ot szansa że będzie to wreszcie jakieś święto piłkarskie w naszym mieście z rywalem za miedzy. Dlatego oczywiste jest to że należy temu meczowi poświęcić wiecej uwagi niż meczowi z odległym rywalem nie budzącym jakiś większych emocji.
GŁB1994 napisał(a):Bilety po 5zł + musi być ładna pogoda, to niezbędne by pojawiły się te tłumy, no i przede wszystkim trzeba zrobić coś z tym, że Wałbrzych przekrzykiwał "Młodą Wiarę" no niestety, tak jest. Z GKS przyjedzie ok. 600-700 kibiców więc będzie nie za fajnie, jak nie wrócimy klimatem i poziomem dopingu do tego z przed 4 czy 5 lat. Wtedy miło się szło na młyn ; )
Co do meczu z Górnikiem to tylko mogę sie zgodzić. Chociaż ultrasi na własne życzenie pozwolili Górnikowi rządzić na Ludowym. Ale to nie moja brożka - skoro nie chcą prawdziwego dopingu a wolą nucić kołysankę.
Szansa na powrót do dobrego dopingu jest bo mamy potencjał tylko trzeba go jeszcze wykrzesać no i mimo wszystko musi pójść za tym wynik sportowy. Ale tak jest wszędzie. W Poznaniu gdyby była druga liga bez gry w europejskich pucharach,bez nowego stadionu to też rewelacji by nie było. Skoro juz trzymamy sie tego przykładu z Pozniania.