Prezes Marek Adamczyk - pytania i odpowiedzi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Prezes Marek Adamczyk - pytania i odpowiedzi

Postprzez LucasUSA 2010-07-27, 11:44 am

Poprosze w tym temacie o zamieszczanie pytan do Prezesa. I tylko pytan, komentarze beda usuwane.
Poprosze Pana Prezesa o odpowiadanie na pytania w tym temacie. Wszelka polemika i dyskusje powinny przeniesc sie do tematu "o prezesie". Mam nadzieje, ze taki format bedzie bardziej czytelny. Starajcie sie tez zadawac sensowne pytania i nie zasmiecajcie tego tematu. Uszanujmy czas Prezesa, bo ma duzo do zrobienia w naszym Klubie.
LucasUSA

Re: Prezes Marek Adamczyk - pytania i odpowiedzi

Postprzez jacu 2010-07-27, 12:02 pm

Ja osobiście miałbym pytanie do Pana Prezesa o marketing Klubu. Czy są planowane jakieś konkretne kroki w kierunku poprawienia wizerunku Klubu? Jestem ciekawy czy jest jakaś wizja działania, myślę, że podstawą aby nasz Klub był poważnie traktowany choćby przez potencjalnych sponsorów jest popracowanie nad jego wizerunkiem. Poprzednie akcje typu Taxi Zagłębie chyba nie bardzo wypaliły i myślę, że warto pomyśleć nad profesjonalnym podejściem do sprawy.
jacu

Postprzez Sir 2010-07-27, 12:38 pm

Ile wynosi obecnie najwyższy kontrakt piłkarski w naszym klubie ( bez imienia i nazwiska ) tylko chodzi mi o kwote?

Zagłębie taxi - jak to funkcjonuje w liczbach ( przychody )??
Sir

Postprzez YOOSHKY 2010-07-27, 12:50 pm

Sir napisał(a):Ile wynosi obecnie najwyższy kontrakt piłkarski w naszym klubie ( bez imienia i nazwiska ) tylko chodzi mi o kwote?

Wg mnie, taka informacja szczególnie przed sezonem nie powinna być ujawniana bo może negatywnie wpłynąć na zawodników którzy zarabiają trochę mniej niż kwota która mogłaby zostać podana.
YOOSHKY

Postprzez STACH PL 2010-07-27, 2:03 pm

Dla dobra naszego klubu nie wszystko powinno być ujawniane. Panie Marku wg mnie rzecznik to podstawa w relacjach z mediami i kibicami i wcale nie jest to zbędny etat. Ja mam następujące pytanie co z drużyną rezerw a mianowicie chodzi mi o to czy zostanie zgłoszony zespół do A klasy żeby ogrywać zawodników nie mieszczących się w pierwszej jedenastce uzupełniony juniorami.Bo wszyscy wiemy,że najlepszym treningiem jest mecz.Pozdrawiam
STACH PL

Postprzez Adam1906 2010-07-27, 2:11 pm

STACH PL napisał(a):Bo wszyscy wiemy,że najlepszym treningiem jest mecz.

Zgadzam się :!: Nie ma co ukrywać, choćby mieli grać w bardzo niskiej lidze, to lepsze ligowe mecze, niż siedzenie na ławce i treningi...
Adam1906

Postprzez YOOSHKY 2010-07-27, 2:36 pm

STACH PL napisał(a):Ja mam następujące pytanie co z drużyną rezerw a mianowicie chodzi mi o to czy zostanie zgłoszony zespół do A klasy żeby ogrywać zawodników nie mieszczących się w pierwszej jedenastce uzupełniony juniorami.Bo wszyscy wiemy,że najlepszym treningiem jest mecz.Pozdrawiam

Była już odpowiedź na to pytanie. W tym sezonie nie da rady. Drużyna ma zostać zgłoszona w nowym sezonie.
YOOSHKY

Postprzez uzielone 2010-07-27, 4:19 pm

Ja mam pytanie odnośnie parkingów dla zmotoryzowanych kibiców, czy jest szansa, że w pobliżu stadionu powstanie bezpieczny duży parking? Może oczywiście być płatny, wtedy skorzysta na tym klub i kibic nie będzie się obawiał o swój dobytek. Nowego stadionu to już chyba nie dożyjemy więc nie ma sensu zaśmiecać już jego wizjami tematu o "Stadionie Ludowym" ale usprawnienia typu parkingi, chodnik na trybunę krytą, sklepy z pamiątkami czy fast foody oraz cywilizowane toalety byłyby mile widziane.
uzielone

Postprzez KRIS6411 2010-07-28, 7:06 pm

A co z biletami z zeszłego sezonu na Górnik Polkowice.Może można by na taki bilet wejść na któryś z meczów tego sezonu,bo tak to trzeba ( a znam parę osób) specjalnie jechać w tygodniu do klubu zwrócić
KRIS6411

Postprzez patrios91 2010-07-28, 7:50 pm

Czy w zwiazku z problemami odnosnie kupna napastnika Snadnego,trwaja poszukiwania nastepcy w/w zawodnika ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez kanel 2010-07-28, 8:17 pm

czytanie ze zrozumieniem to twój problem??
"- Trener ma taką filozofię, że skoro w naszej lidze jest przepis forujący młodzieżowców, to w każdej linii musi być przynajmniej jeden taki młodzieżowiec do grania. Przypominam, że mamy Michała Grunta, który leczy kontuzję, ale już niedługo będzie nam mógł pomóc. Mimo to będziemy się rozglądać za młodzieżowcem do linii ataku i to nie za takim, którego pozyskanie będzie sztuką dla sztuki – kończy prezes."\Cytat z głównej strony www.zaglebie.sosnowiec.pl
http://zaglebie.sosnowiec.pl/5168,1,fia ... covia.html
kanel

Postprzez patrios91 2010-07-28, 8:23 pm

kanel napisał(a):czytanie ze zrozumieniem to twój problem??
"- Trener ma taką filozofię, że skoro w naszej lidze jest przepis forujący młodzieżowców, to w każdej linii musi być przynajmniej jeden taki młodzieżowiec do grania. Przypominam, że mamy Michała Grunta, który leczy kontuzję, ale już niedługo będzie nam mógł pomóc. Mimo to będziemy się rozglądać za młodzieżowcem do linii ataku i to nie za takim, którego pozyskanie będzie sztuką dla sztuki – kończy prezes."\Cytat z głównej strony http://www.zaglebie.sosnowiec.pl
http://zaglebie.sosnowiec.pl/5168,1,fia ... covia.html

Tylko informacja,ze szukamy mlodziezowcow do lini ataku byla poruszana gdy jeszcze w sklad wchodzil Snadny. Nie chodzi mi o typowych mlodziezowcow tylko kolejnego napastnika do podstawowego skladu,oczywiscie nie wykluczajac mlodych rocznikow. Masz pecha..czytanie ze zrozumieniem to nie moj problem. Pozdro.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez dziejus 2010-07-28, 8:53 pm

W kazdej linii do grania, to nie znaczy że musi grać w każdej formacji.Na innych pozycjach mamy młodzieżowców od groma a skutecznego napastnika ni chu chu ni du du :kiepsko: Pomysł z młodzieżowcami to przecież nie jest nowość tego sezonu a napastnika z prawdziwego zdarzenia nie mamy co najmniej od dwóch sezonów :redface:
dziejus

Postprzez PawełK 2010-07-28, 9:47 pm

dziejus napisał(a):Pomysł z młodzieżowcami to przecież nie jest nowość tego sezonu a napastnika z prawdziwego zdarzenia nie mamy co najmniej od dwóch sezonów :redface:

Pomysł z młodzieżowcami nie jest nowością... "nowością" była zmiana, w ubiegłym sezonie zafundowana przez PZPN, wieku młodzieżowca pod koniec okienka transferowego (do 23 lat). W tym sezonie młodzieżowcem jest zawodnik urodzony w 1990 r. i młodszy. To tak na marginesie, bo... wracamy do tematu - zadajemy pytania i czekamy na odpowiedź a nie odpowiadamy sami!
PawełK
pyszałek

Postprzez jls 2010-07-29, 10:23 am

Z uporem maniaka zapytam co z Bernasiem?
jls

Następna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników