Były prezes Paweł Hytry

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Były prezes Paweł Hytry

Postprzez Darian 2010-05-20, 10:20 am

Nie znalazłem więc otwieram. Myślę że pewne przemyślenia co do działalności tego człowieka w naszym klubie wymagają skomentowania jego dokonań dla Zagłębia Sosnowiec.

W kwestiach transferowych sukcesów w ostatniej rundzie naliczy zaliczyć mu pozyskanie Kłusa i Prusa- aczkolwiek to drugie nazwisko należy wiązać z osobą Grzegorza Kurdziela aniżeli prezesa.

W kwestiach transferowych klęsk: brak pozyskania napastnika - o którego braku każdy z nas wiedział oraz pozyskanie bezwartościowego Lilo.Testowany Gryboś ustrzelił ostatnio np. hatricka i z pewnością do pustej bramki umie strzelać w przeciwieństwie co do poniektórych. :kiepsko:

I jeszcze jedno osoba której możemy podziękować za zamknięcie stadionu Ludowego.Wynajem ochrony,kwestie bezpieczeństwa to jego działka. Za brak zapewnienia i narażenie ludzkiego zdrowia a nawet życia powinien mieć sprawę w sądzie.Gdyby nie jego nieudolne działania w tym zakresie żaden pseudowojewoda nie miał by powodu żeby zamykać nam stadion dzień przed kluczowym meczem dla układu tabeli w przekroju całego sezonu .

"dziękujemy" hytry :twisted: :twisted: :twisted: :czerwona:
Darian

Re: Prezes Paweł Hytry

Postprzez pawelpkibicpogoń 2010-05-20, 12:00 pm

Darian napisał(a):Myślę że pewne przemyślenia co do działalności tego człowieka w naszym klubie wymagają skomentowania jego dokonań dla Zagłębia Sosnowiec.

Myślę, że tu nie ma co komentować. Gość zaje...ał 99 procent spraw, które były do załatwienia. W innym temacie w dalszym ciągu oczekuję na wyjaśnienia co z kasą od Krakusów.

A poza tym mam propozycje dla kolegi PawłaK - może sonda na 100% pt. "Czy jesteś za odejściem prezesa Hytrego ?". Wynik wprawdzie z góry przesądzony, ale może wyniki takiej sondy zainteresowały by Pana Szatana.
pawelpkibicpogoń

Postprzez kucharz 2010-05-20, 1:11 pm

Prezes Hytry po spięciu z Pierścionkiem mówi, że dla niego sezon jest stracony i w 99% nie awansujemy.
Jak dla mnie niezły sposób na zmobilizowanie piłkarzy przed meczami, w których można by coś jeszcze ugrać. Efekt widać było wczoraj w Zielonej Górze. Prezesie Hytry "ambitnym działaczom" DZIĘKUJEMY!!!
:czerwona:
kucharz

Postprzez CZEKO22I16 2010-05-20, 1:16 pm

Na meczu z Rakowem powinniśmy mu podziękować głośnym i znanym ''wypie...laj''Temu panu już za współpracę dziękujemy :czerwona:
CZEKO22I16

Postprzez jls 2010-05-20, 1:18 pm

W kwestii zamknięcia stadionu można by dyskutować . Stadion jest własnością miasta.
Zawalona została strona oprganizacji imprez sportowych na tym stadionie - to jest w jego gestii.
jls

Postprzez django 2010-05-20, 1:20 pm

jls napisał(a):W kwestii zamknięcia stadionu można by dyskutować . Stadion jest własnością miasta.
Zawalona została strona oprganizacji imprez sportowych na tym stadionie - to jest w jego gestii.

To klub, a nie Miasto jest organizatorem meczu.
django

Postprzez August 2010-05-20, 1:51 pm

pawelpkibicpogoń napisał(a):A poza tym mam propozycje dla kolegi PawłaK - może sonda na 100% pt. "Czy jesteś za odejściem prezesa Hytrego ". Wynik wprawdzie z góry przesądzony, ale może wyniki takiej sondy zainteresowały by Pana Szatana

Można sobie zrobić i z 50 sond. Tylko to nic nie da. Mendy pokroju Szatana z Hytrym są jak pijawy, które się swego czasu przyssały. I nie ma komu ich oderwać. Teraz jest gorzej bo Miasto nie dało kolejnego materiału do zassania w postaci miliona zł. Tu się powinno obydwu złodziei zakuć w dyby , postawić na patelni. A każdy uczciwy zagłębiak mógł tego alkoholika z pasibrzuchem kopnąć porządnie w tyłek.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez pawelpkibicpogoń 2010-05-20, 2:04 pm

Też bym sobie chętnie kopnął, ale mnie tu bardziej zastanawia jak zmusić taką niehonorową świnię jak Hytry, żeby odeszła precz.
pawelpkibicpogoń

Postprzez August 2010-05-20, 2:49 pm

pawelpkibicpogoń napisał(a):Też bym sobie chętnie kopnął, ale mnie tu bardziej zastanawia jak zmusić taką niehonorową świnię jak Hytry, żeby odeszła precz.

Na chwilę obecna nie widzę możliwości oderwania tej pijawy od klubu.
August

Postprzez pawelpkibicpogoń 2010-05-20, 6:28 pm

August napisał(a):
pawelpkibicpogoń napisał(a):Też bym sobie chętnie kopnął, ale mnie tu bardziej zastanawia jak zmusić taką niehonorową świnię jak Hytry, żeby odeszła precz.

Na chwilę obecna nie widzę możliwości oderwania tej pijawy od klubu.

Nie wiem, może zróbmy tu na forum jakąś "burzę mózgów" i może wspólnie wymyślimy jak się pozbyć tego dziada. Przede wszystkim uważam, że trzeba by tutaj wpłynąć na Szatana i jego sposób myślenia w temacie Hytry. Albo na samego prezesa i przemówić do jego honoru i rozsądku.
Podobno to rodowici sosnowiczanie.
pawelpkibicpogoń

Postprzez August 2010-05-20, 7:37 pm

pawelpkibicpogoń napisał(a):Przede wszystkim uważam, że trzeba by tutaj wpłynąć na Szatana i jego sposób myślenia w temacie Hytry.

Nie rozumiesz, że jeden jest wart drugiego ?
August

Postprzez Sir 2010-05-20, 8:27 pm

A jeszcze nie tak dawno, tak Go niektórzy chwalili za transfer Lilo........
Sir

Postprzez CZEKO22I16 2010-05-20, 9:50 pm

Sir napisał(a):A jeszcze nie tak dawno, tak Go niektórzy chwalili za transfer Lilo........

Lilo to jest nasz najgorszy transfer... :czerwona:
CZEKO22I16

Postprzez Gilardino 2010-05-20, 10:04 pm

A może tak pomachać mu białymi chusteczkami ???

Hmm... ale jak, skoro stadion zamknięty.

A poza tym pewnie nie wiedziałby co to oznacza :twisted: :twisted:

A tak już poważnie to już ktoś tu napisał, że prezio taki na jakiego się zgadza właściciel, czyli jeden drugiego wart.
Prawda jest taka, że z tymi ludźmi nie da się nic konstruktywnego zdziałać. Można wręcz powiedzieć, że odstraszają potencjalnych sponsorów (potwierdzone u źródeł). Wpadki Pana Hytrego można wyliczać długo... a dodam do tego kilka spraw, w których można wykazać brak inicjatywy, czyli zaniechanie np. kara PZPN w meczu z Bałtykiem (nałożona za 5 dwunasta >> poniesione koszty organizacji, biletów, nie uzyskane korzyści, etc >> czy walczy ktoś o te kwestie np w procesach cywilnych ???); kwestię odwołania, które nie zostało w terminie złożone odnośnie kary degradacji i minusowych punktów już pomijam...

Ja wiem, że potwornie ciężko jest obecnie znaleźć duużą kasę na sport (a tym bardziej kopaną >> korupcja, etc), ale bazowanie li tylko na kasie z wynajmu od Craxy i Wisły, było już dla mnie mocnym sygnałem ostrzegawczym. A tym bardziej głoszenie wszem i wobec, że u nas to Cosmos niemalże (odświeżcie sobie tamaty tuż przed obozem w Hiszpanii) Takie środki to ma być "górka" a nie główne źródło dochodu. (kolejna kwestia >> nie wiadomo czy tak wczesna przeprowadzka Krakusów na Suche Stawy ma jakieś konsekwencje (plusy finansowe dla nas) w kontekście umowy z nami ???)-był jakiś oficjalny komunikat ??

Nie będę dalej wymieniał, bo nikt nie doczyta mnie do końca (tak jak Blajplosa :-) :-) )

W każdym razie dla aktualnego składu właścicielskiego i Prezesa :zolta: :zolta: w konsekwencji :czerwona:

Pozdr
Ostatnio edytowano 2010-05-20, 10:24 pm przez Gilardino, łącznie edytowano 1 raz
Gilardino

Postprzez dziejus 2010-05-20, 10:14 pm

Proponuje aby wszyscy przyszli ubrani na czarno,w rękach białe chusteczki i odpowiedni"przyśpiew" :twisted: Wtedy może zrozumie za co mu "dziękujemy" :redface: :kiepsko:
dziejus

Następna strona

Powrót do Piłka nożna