Czekamy na nowe informacje....bo juz sie zmieniają powoli decyzje.....to jest Polska.
KOMENDANT WOJEWODZKI POLICJI-Dariusz Biel http://bip.katowice.kwp.policja.gov.pl/portal/KWK/126/4359/Kierownictwo.html
Dostałem CYNK, że Prezydnent GÓRSKI wraz kilkoma osobami jedzie do Katowic na spotkanie aby wyjaśnić sprawę zamknięcia stadionu
Po przeczytaniu tego wszystkiego NASUWA MI SIĘ JEDNO. Trzeba POWTÓRZYĆ to co miało miejsce w Sosnowcu pod Urzędem Miasta, tym razem w Katowicach przed Urzędem Wojewódzkim!!!. Nie można tak tego zostawić! Musimy pokazać OBYWATELSKI SPRZECIW przeciw takim praktykom!! Z każdej strony Nasze Zagłębie jest opluwane, a my jako kibice nie możemy na to pozwolić. Musimy ZWRÓCIĆ UWAGĘ OBIEKTYWNYCH MEDIÓW i ludzi na to jakie decyzje podejmują najpierw Wydział Dyscypliny PZPN ( inne kluby inaczej karane za gorsze rzeczy ), a także BULWESUJĄCA decyzja Wojewody ( niewspółmierna do zajścia) na DZIEŃ PRZED MECZEM O AWANS.
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale miarka się przebrała. Jako sosnowiczanin nie mogę na takie traktowanie pozwolic.
Trzeba pokazać temu WOjewodzie, że taką decyzją SKRZYWDZIL KILKA TYSIĘCY OSÓB!!!!!!
I CO GORSZA NIE WIEM CZY PRZEZ TĄ DECYZJĘ NIE NAROBI SIĘ WIĘKSZEGO SYFU I BRUDU pod Stadionem. PRzeciez jak będą telebimy to będzie rowniez sporo policji, czyz nie?[/b]