Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
emdżej napisał(a):Kłus dostał dopiero trzecią kartkę. A właściwie jeśli chodzi o ligę to drugą, bo jedną dostał w Pucharze.
GŁB1994 napisał(a):Słuchajcie, mecz jak mecz, ale ja się obawiam o frekwencję.
1. Środek tygodnia
2. Rywal bez waśni kibicowskich i mecz nie podwyższonego ryzyka. (ani to derby ani nic)
3. Potencjalny deszcz
Boję się, że wiele ludzi może olać to spotkanie i będzie średnio jak na Zawiszy pod względem kibicowskim. Ja rozumiem mecz o awans, ale wiecie co mam na myśli...
Jak wy to widzicie? Są jakieś nastroje u was na osiedlach, że wiele ludzi chce iść czy raczej nie?
GŁB1994 napisał(a):Słuchajcie, mecz jak mecz, ale ja się obawiam o frekwencję.
1. Środek tygodnia
2. Rywal bez waśni kibicowskich i mecz nie podwyższonego ryzyka. (ani to derby ani nic)
3. Potencjalny deszcz
Boję się, że wiele ludzi może olać to spotkanie i będzie średnio jak na Zawiszy pod względem kibicowskim. Ja rozumiem mecz o awans, ale wiecie co mam na myśli...
Jak wy to widzicie? Są jakieś nastroje u was na osiedlach, że wiele ludzi chce iść czy raczej nie?
Sir napisał(a):Nie tylko oświetlenie na stadionie Ludowym zostało zamontowane by piłkarze nie grali w pocie czoła w największy upał, ale również POD kibiców by większość po pracy o godz 20 mogła przyjść i obejrzeć mecz zamiast M jak miłość czy jakiś film akcji...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack