CZYTAĆ! 2009.08.22 Zagłębie Sosnowiec - Ruch Radzionków

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

CZYTAĆ! 2009.08.22 Zagłębie Sosnowiec - Ruch Radzionków

Postprzez frg 2009-08-10, 9:43 am

Ja sugeruje panowie (i panie), żeby zrobić bombe jadrowa i wysadzić swiat :twisted: nieno, zamiast podniecac dwoma kolejnymi meczami Zaglebia z Przebojem w PP i meczem wyjazdowym z Miedzia, powinnismy sie moze zmotywowac do meczu z Ruchem Radzionkow? nie chodzi mi o to, zeby nas zabraklo na obu tamtych meczach, ale zeby skupic sie bardziej na tym z Ruchem.

Jako ze Ruch Radzionkow jest typowany w prasie, przez net-napinaczy i wszelkiego rodzaju dzieci neo w internecie na tych, ktorzy bezproblemowo awansuja do I ligi, powinnismy pokazac calej Polsce, ze nasze Zaglebie jest lepsze! ja wierze w to, ze nasz zespol bedzie w stanie pokonac ich u nas, tyle ze to do tego beda potrzebowali ogromnego dopingu z naszej strony. Wydaje mi sie, iz obecnosc kibicow uskrzydla pilkarzy bardziej niz rozmowa motywacyjna z trennerm przed meczem. Obecnosc kibica jest oznaka zaufania, ktore im sie nalezy.

Jak dla mnie, nasze Zaglebie w tym sezonie jest kompletnie inna druzyna, niz w zeszlym. Dlatego ludzie skonczcie myslec w ten sposob: "Aaaaaa. Nie ide na mecz, znowu dostana w pizde i po co to komu". Ludzie, w tym tygodniu idziecie do sasiadow, wujka, dziadka :)... motywujecie kumpli, zeby wpadli na mecz. Obecnosc kazdego jest wazna! Ja osobiscie nie lubie sam chdozic, ale jak mam jednego kumpla u boku to juz jest wporzo i idziemy:)

Jakbyscie wy, wszyscy, ktorzy podczas meczu czytacie te zasrane relacje live, poszli na ten mecz, to na mlynie byloby 1000 osob wiecej. Mowie tak, gdyz na Unie nie moglem isc, i chcialem sobie zobaczyc wynik - nie dalo sie. I nie sadze, zeby bylo to spowodowane przez 50 osob.

Dosyc pierdolenia. Ludzie motywujemy sie na 120%, bierzemy kumpli na młyn, i zrobimy naszym taki doping, jaki mieli podczas meczu z GKS-em w zeszlym sezonie. Nie znam sie na tym, ale mecz z Ruchem to chyba derby ? Pokazmy Zagłębiacy naszym pilkarzom, ze owej niedzieli trafi kosa na kamien - trzy punkty zostana w Sosnowcu, przy czym przerwiemy zwyciezka pasje druzyny z radzionkowa. Zrobmy taka atmosfere, zeby sie tamci poprostu posrali z wrazenia..

Wezcie to do siebie ;-)
frg

Re: CZYTAĆ! 2009.08.23 Zagłębie Sosnowiec - Ruch Radzionków

Postprzez Landryn 2009-08-10, 9:50 am

Trzeba porozwieszać wszędzie plakaty i transparenty bo to podstawa by zwiększyć liczbę kibiców i obserwatorów na meczu . Kolejną rzeczą to ujednolicenie ludzi na stadionie , czyli biała koszulka i szal , im więcej osób będzie na tym stadionie w taki oto sposób to efekty wizualny będzie naprawdę mocny .
Motywować samego siebie , a potem kumpli do tego by iść na mecz.
To będzie ważne dla każdego !.
Landryn

Postprzez davidov83 2009-08-10, 9:51 am

15 tysiecy jak na Slasku Wroclaw pamietnego meczu!!! :) ja zabiore nawet psa:D nie no jestem za! ale zeby wszyscy tak mysleli jak ty to na mecze nie przychodzilo by 5 tysiecy tylko 12 !
davidov83

Postprzez wioro0 2009-08-10, 11:06 am

:brawo: w tym sezonie chłopaki pokazują, że warto tym bardziej jak to kolega wspomniał jest to mecz derbowy więc zbierzmy się i tak pierdalnijmy żeby tym hanysom( :-( ) gacie pospadały, no i oczywiście jakaś oprawka by się z przydała.
wioro0

Postprzez corner11 2009-08-10, 11:09 am

Gorąco popieram. Trzeba pokazać Ruchowi, że kilkoma starzykami typu Kompała czy Gierczak Zagłębia nie ograją i trzy punkty zostaną w Sosnowcu! Nasi piłkarze muszą czuć publikę, muszą wiedzieć że w nich wierzymy i zagrają tak jak ze Ślęzą, a nawet lepiej. :brawo:
corner11

Postprzez Wiara_ZS 2009-08-10, 11:10 am

Oprawa na pewno będzie ;-) Mam nadzieje że w meczu Ruchem R,Nam Ludowy nie odleci :lol: !
Wiara_ZS

Postprzez Zabkowice 2009-08-10, 11:21 am

wioro0,frg, Jaki mecz derbowy co wy piepszycie :lol:
Zabkowice

Postprzez Pelson1984 2009-08-10, 11:30 am

Najwazniejsza sprawa jest to by kazdy kto chodzi na mecze puscil pare esek do znajomych z informacja o mecza jaka atmosfera ,kazdego kogo spotka naciskal na niego by pojechal ,zabaczyl na Zagłębiu wcale nie jest tak źle, jest klimat ,mecz przy swiatlach .Dobrym pomyslem byłoby tez gdyby kazdy "motywator" np. powiedzial zbiorka tu i o tej godzinie jedziemy wszyscy razem zeby skonsolidowac ekipę z danego osiedla ,dzielnicy zeby ten,ktorego namawiany na wyjazd na mecz nie myslal ze on jedyny jedzie reszta pewnie w domu .Jak taka osoba jedna z druga zobaczy znajome "pyski" ,ze rowniez jada to na nastepny mecz nie trzeba bedzie jego mobilizowac ale on bedzie mobilizował innych .Przykladowo mieszkajac na centrum ,robiac sobie zbiorkenp.na patelni o tej czy o tej godzinie robiac wspolny przemarsz na stadion i od razu czlowiek widzi ,ze jak jest nas duzo to jednak warto sie w to wkrecic do tego ta atmosfera meczowa .Podobie gdzie indziej czy to na Syberce w Będzinie czy Gołonogu w Dąbrowie zebrac wszystkich jezdzacych o tej i tej godzinie wbitka w jakis srodek transportu ,potem wspolny przemarsz pod stadion i zabawa na nim.
Pelson1984

Postprzez August 2009-08-10, 12:07 pm

Jaroszewski na TVP 3 mówił, że mecz z Radzionkowem 23 sierpnia nie jest jeszcze pewny. A to ze względu na możliwą grę Cracovii również w niedzielę. A krakusy mają pierszeństwo.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Piotreq_Sc 2009-08-10, 12:37 pm

Pelson1984 napisał(a):Najwazniejsza sprawa jest to by kazdy kto chodzi na mecze puscil pare esek do znajomych z informacja o mecza jaka atmosfera ,kazdego kogo spotka naciskal na niego by pojechal ,zabaczyl na Zagłębiu wcale nie jest tak źle, jest klimat ,mecz przy swiatlach .Dobrym pomyslem byłoby tez gdyby kazdy "motywator" np. powiedzial zbiorka tu i o tej godzinie jedziemy wszyscy razem zeby skonsolidowac ekipę z danego osiedla ,dzielnicy zeby ten,ktorego namawiany na wyjazd na mecz nie myslal ze on jedyny jedzie reszta pewnie w domu .Jak taka osoba jedna z druga zobaczy znajome "pyski" ,ze rowniez jada to na nastepny mecz nie trzeba bedzie jego mobilizowac ale on bedzie mobilizował innych .Przykladowo mieszkajac na centrum ,robiac sobie zbiorkenp.na patelni o tej czy o tej godzinie robiac wspolny przemarsz na stadion i od razu czlowiek widzi ,ze jak jest nas duzo to jednak warto sie w to wkrecic do tego ta atmosfera meczowa .Podobie gdzie indziej czy to na Syberce w Będzinie czy Gołonogu w Dąbrowie zebrac wszystkich jezdzacych o tej i tej godzinie wbitka w jakis srodek transportu ,potem wspolny przemarsz pod stadion i zabawa na nim.

Dla mnie to jest super pomysł i w 100% go popieram , tylko jest male ale czy taka osoba motywator na kazydm osiedlu by sie znlalazla :) ;p ja znow nie moge przyjsc na mecz gdyz nie ma mnie aktualnie w Sosnowcu :/ ale LUDZIE IDZCIE NA STADION I DOPINGUJCIE NASZE ZAGłęBIE TAK ZEBY NAS HANYSY ZA BRYNICA USLYSZELI !!!!
Piotreq_Sc

Postprzez Zaglebiak_1906_ZS 2009-08-10, 1:11 pm

Zajeb... pomysl tylko zeby Sraxa w tym samym dniu z Amicą nie grała bo mecz bedzie przelozony:/

Ja postaram się zorganizowac plótno na bude na stadionie w Będzinie
Zaglebiak_1906_ZS

Postprzez preziQ 2009-08-10, 1:25 pm

tak off topic jest organizowany wyjazd od Legnicy ?
preziQ

Postprzez Prachol 2009-08-10, 1:29 pm

Z powodu niedzielnego spotkania Cracovii z Lechem Poznań (godz. 16:45), Zagłębie Sosnowiec zostało zmuszone do przeniesienia swojego spotkania z Ruchem Radzionków na sobotę. Mecz odbędzie się o 20.

Początkowo spotkanie miało odbyć się w sobotę, jednak z powodu mocno obsadzonego hokejowego Międzynarodowego Turnieju o Puchar Prezydenta Miasta Sosnowca, przesunięto spotkanie na niedzielę. Niestety, teraz kibice, którzy chcieli obejrzeć zarówno finał turnieju, jak i mecz Zagłębia z Ruchem będą mieli duży dylemat.

Bez zmian pozostaje spotkanie pucharowe. Sosnowiczanie zmierzÄ… siÄ™ na Stadionie Ludowym z Przebojem Wolbrom o 17.
Prachol

Postprzez RADOSKU 2009-08-10, 2:03 pm

No ludziska na ten mecz trzeba sie postarac zebrac sily i dac czadu na ludowym,dac taki doping aby chlopaki ich rozbili jak Sleze. Ja mam pytanie co do godziny meczu bo jest o 20 i wogole chyba wszystkie mecze Zaglebia sa o 20 czy jest mozliwosc zmienic na godz 19 bo powiem ze jest gro ludzi co musza spadac po pierwszej polowie albo wcale nie ida na mecz bo ida do pracy na 22 ja i kumple a jest nas roznie od 15 w gore co jakis mecz nie idziemy bo nocka nam wpada albo idziemy na jedna polowe a pewnie wiecej jest takich ludzi. do kogo pisac albo sie zwrocic o taka prozbe.
RADOSKU

Postprzez Minion 2009-08-10, 2:06 pm

niebawem godziny meczow sie przesuna na 19 a potem na 18.
Minion

Następna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: aro10