Jako ze Ruch Radzionkow jest typowany w prasie, przez net-napinaczy i wszelkiego rodzaju dzieci neo w internecie na tych, ktorzy bezproblemowo awansuja do I ligi, powinnismy pokazac calej Polsce, ze nasze Zaglebie jest lepsze! ja wierze w to, ze nasz zespol bedzie w stanie pokonac ich u nas, tyle ze to do tego beda potrzebowali ogromnego dopingu z naszej strony. Wydaje mi sie, iz obecnosc kibicow uskrzydla pilkarzy bardziej niz rozmowa motywacyjna z trennerm przed meczem. Obecnosc kibica jest oznaka zaufania, ktore im sie nalezy.
Jak dla mnie, nasze Zaglebie w tym sezonie jest kompletnie inna druzyna, niz w zeszlym. Dlatego ludzie skonczcie myslec w ten sposob: "Aaaaaa. Nie ide na mecz, znowu dostana w pizde i po co to komu". Ludzie, w tym tygodniu idziecie do sasiadow, wujka, dziadka

Jakbyscie wy, wszyscy, ktorzy podczas meczu czytacie te zasrane relacje live, poszli na ten mecz, to na mlynie byloby 1000 osob wiecej. Mowie tak, gdyz na Unie nie moglem isc, i chcialem sobie zobaczyc wynik - nie dalo sie. I nie sadze, zeby bylo to spowodowane przez 50 osob.
Dosyc pierdolenia. Ludzie motywujemy sie na 120%, bierzemy kumpli na młyn, i zrobimy naszym taki doping, jaki mieli podczas meczu z GKS-em w zeszlym sezonie. Nie znam sie na tym, ale mecz z Ruchem to chyba derby

Wezcie to do siebie