Mam nadzieje że wygrają ten meczu,a my Kibice w tym im pomożemy,Doping ma być bardzo dobry ! Wiec Wszyscy zabierają w środe biale koszulki+szal i jedziemy!
To będzie nie wątpliwie sprawdzian dla piłkarzy Zagłębia czy mają szanse awansu do 1 ligi czy nie.Będzie to też sprawdzian dla nas,kibiców czy jesteśmy z drużyną zawsze i wszędzie ''...i w każdej lidze...'' wszyscy na Ludowy!Tak jak mówił Wiara_ZS.Wszyscy na biało i z szalikami.
Bardzo dobrze że mecz zostanie rozegrany wieczorem o 20 tej bo np ja spokojne zdążę z tyrki i na pewno będzie więcej takich kibiców a to poprawi siłę dopingu. Mam nadzieję że śpiewy będą przez cały mecz a nie tylko przez pierwsze 15 ,20 min a póżniej kiszka. Kibiców Ślęzy chyba raczej u nas nie zobaczymy dlatego dopingować będzie trudniej ale myślę że damy radę:) Ubrani na biało pomożemy naszym wygrać choć nie będzie łatwo. Wiara zawsze i wszędzie:))
Przewidzialem przebieg spotkania w Turku wiec ide za ciosem. Ze Sleza bedzie dobrze ale bez rewelacji . Zwyciestwo np 2~0. Za to z Unia J. tradycji stanie sie zadosc. Zaglebiacy nigdy dobrze nie zagrali 3 meczy w tydzien. Bedzie porazka lub szczesliwy remis. Na inauguracje w Szczecinie przyszlo 12 tys. Czy kiedys doczekamy takiej frekwencji w Sosnowcu. Bardzo w to watpie.
Pokażmy całej Polsce, że wiara w Sosnowcu jest bardzo duża. WSZYSCY W ŚRODĘ NA LUDOWY! Na biało, z szalikiem w ręku pomożemy chłopakom zwyciężyć to spotkanie. Ma być głośno przez całe 90 minut i dłużej. Pokażmy, że potrafimy wspierać zespół w każdej chwili. Tak więc do boju! 7 tys kibiców to minimum w środę!
bez zbędnej podniety... środek tygodnia a na dodatek wakacje i Ty chcesz 7 tysięcy? 7 tysięcy kibiców na Ludowym było już baaardzo dawno temu.... Gawin przegrał mecz u siebie z Nielbą Wągrowiec 1:2. Nam nie pozostaje nic innego jak wpakować im kilka bramek. Wiadomo coś o Krzyśku Myśliwym? Żałuję, że nie będzie mnie na tym meczu ale trzymam kciuki w Kołobrzegu
Czemu chłopakowi bądź dziewczynie z Rokitna Szlacheckiego odbierać marzenia?
Szkoda tylko że to okolice się mobilizują a Sosnowiec daje kolokwialnie dupy pod względem frekwencji. Może jakby tak przenieść stadion i mecze do przenieść do Będzina,Olkusza,Dąbrowy czy nawet Łaz to wielu sosnowiczan by sie ockneło i zrozumiało by co za drużynę mają w mieście.
Tak więc bez farmazolenia. Środa godzina 20.00 NA LUDOWY MARSZ!!!
Jesli chodzi o frekwencje to sprzeczal bym sie czy bedzie ona duza , gdyz mamy wakacje i nie wszyscy sa w okolicach Sosnowca ...
O przeciwniku nie bede sie wywodzil , jak to bylo sezon temu (przykladowy mecz z Polonią Słubice) -eeehh , jakas dziura zabita dechami 3 pkt pewne ! nie ma co gadac a tu podajze przegrana 1:2 Poprostu nie mozemy zlekcewazyc przeciwnika !
Jeżeli ktos nie wchodzi na stronke Zagłębia itp nie ma zielonego pojecia o rozgrywanych meczach,nasi ultrasi tak sie starają o promowanie meczów ze az sie potykam o plakaty z info,nie widzialem nawet projektu.Gratuluje ,jaka promocja zapewne taka frekwencja i taka bedzie oprawa ale trzy punkty powinnismy zapisac:)