Gawin Królewska Wola - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Gawin Królewska Wola - Zagłębie Sosnowiec

Postprzez Zibi83 2008-09-04, 8:59 pm

Nie ma co ukrywać że spacerkiem ten mecz nie będzie. Wypada go...wygrać - i wcale nic nie piłem pisząc to. Po ostatnich wpadkach szczególnie na Ludowym drużynie potrzebna jest wygrana z kimś z górnej półki, chodźby dla podniesienia samopoczucia wśród zawodników. Nie ulega wątpliwości że należy w tym meczu zagrać na 200% możliwości, poprawić podania, nie bać się strzałów na bramkę przeciwnika z większej odległości - i skończyć tym samym z wjazdem do bramki z odległości 3-4 metrów. Dobrze by było jakby można wyeliminować C klasową kopaninę byle do przodu - nie ważne do kogo, o dziurach w obronie nie wspominając.
Zagłębie stać na dobrą grę ale trzeba się pozbierać do kupy, pilnować ostatnich minut, nie cofać się do obrony po zdobyciu bramki...
Trener dostał drugą szansę i jeśli zmieni nastawienie drużyny może się uda.

Remis też nie będzie w tym meczu katastrofą. Głowy do góry i do przodu!
Zibi83

Postprzez YOOSHKY 2008-09-04, 9:20 pm

kazde inne rozstrzygniecie niz wygrana Zaglebia bedzie katastrofa, zaden remis!! Jak dla mnie to dotychczasowa zdobycz punktowa jest katastrofa ze o grze nawet nie wspomne. Zawodnicy musza wiedziec ze gra w Zaglebiu zobowiazuje, ze Zaglebie to marka, ze oczekuje sie od nich 2x wiecej niz w wioskowych klubach. Stac ich na sukcesy i w sukcesy wierze i mam nadzieje ze sie nie zawiode.
YOOSHKY

Postprzez Smazu 2008-09-04, 9:39 pm

Wolałbym oczywiście wygraną , ale... obiektywnie patrząc na to, to jeżeli warunkiem pozostania Pierścionka w klubie jest wygrana z Gawinem.. to wolałbym żebyśmy przegrali.Lepiej przegrać i niech on już odejdzie i przyjdzie ktoś kto się naprawdę na tym zna, byle nie drugi Pierścionek...
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Lopezzz 2008-09-04, 9:47 pm

Gawin to będzie nasz najtrudniejszy dotychczasowy przeciwnik. Strzelają dużo bramek, maja na koncie już 16 więc zapewne taktyką Pierścionka bedzie obrona. Ja jakoś tej obrony nie widze, widze za to conajmnie 2 bramki w plecy. Pozostaje jednak wierny i licze na przejamanie naszych snajperów. wygramy 2:3 :) innej opcji nie widze ...
Lopezzz

Postprzez Sachi 2008-09-04, 11:16 pm

Gawin ma to, czego my nie mamy. Jak na tą ligę - dobrego sponsora, czyli tytułowy Gawin. A wszyscy wiemy, że w większości przypadków : "Jest kasa, są wyniki". Generalnie można to potwierdzić patrząc na pozycję Gawinu..Gawina..drużyny z Królewskiej woli w tabeli II Ligi Grupy Zachodniej.

Co nie zmienia faktu, że trzeba walczyć o 3 punkty, które obecnie są BARDZO potrzebne.
Sachi

Postprzez mike79 2008-09-05, 5:58 am

Żeby prawdziwy napastnik grał dłużej niż 20 minut, żeby Pajączkowski nie męczył się na boku obrony, żeby Arek Kłoda nie marnował się w środku pomocy, żeby drużyna w końcu zagrała tak aby zamknąc wszystkim usta. WYGRAJCIE PANOWIE !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Przemek26 2008-09-05, 7:51 am

A ja uważam że wygrana z Gawinem to będzie jeszcze większa porażka niż ta z Kotwicą.

Pierścionek zostanie , chaos zostanie, i dalej będzie jebani na własnym boisku.

Mam nadzieję że przegramy z Gawinem i Pierścionek juz nie zasiądzie na ławce trenerskiej.
Przemek26

Postprzez Łuki19 2008-09-05, 8:47 am

ciezko mi uwierzyc ze wygramy z Gawinem stawiam nudny remis badz wygrana gawina,jedyne co się nie zmieniło z tym zespolem od poprzedniego sezonu to to ze najlepiej odrazu po porazce połozyc sie na boisku a potem ze strachem w oczach odrazu uciec do tunelu bez podchodzenia do kibiców
Łuki19
Obserwowany

Postprzez YOOSHKY 2008-09-05, 8:50 am

Łuki19 napisał(a):najlepiej odrazu po porazce połozyc sie na boisku a potem ze strachem w oczach odrazu uciec do tunelu bez podchodzenia do kibiców

Nie, najlepiej podejść do kibiców z dumą i honorem wysłuchać gromkiego "wypierdalać"
YOOSHKY

Postprzez werty2 2008-09-05, 9:06 am

Przemek26 napisał(a):A ja uważam że wygrana z Gawinem to będzie jeszcze większa porażka niż ta z Kotwicą.

Pierścionek zostanie , chaos zostanie, i dalej będzie jebani na własnym boisku.

Mam nadzieję że przegramy z Gawinem i Pierścionek juz nie zasiądzie na ławce trenerskiej.

Też mam taką nadzieję nadzieja moja polega na tym że Szatan po wysokiej porażcr zrezygnuje z mocarstwowych planów posaidania klubu sportowego
werty2

Postprzez Łuki19 2008-09-05, 9:09 am

YOOSHKY napisał(a):
Łuki19 napisał(a):najlepiej odrazu po porazce połozyc sie na boisku a potem ze strachem w oczach odrazu uciec do tunelu bez podchodzenia do kibiców

Nie, najlepiej podejść do kibiców z dumą i honorem wysłuchać gromkiego "wypierdalać"

wiesz oni to graja na boisku i tylko od nich zalezy czy wygrywaja czy przegrywaja ale kibice przychodza dopinguja a oni niemaja nawet honoru by podejsc coz sami sobie tylko wini by byli ze by to usłyszeli bo jak mozna prowadzic do 90 minuty 2-1 i przegrac 2-3 ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez MartinZS 2008-09-05, 9:16 am

No ale po co mieliby podchodzić, po to żeby się nasłuchać co o nich kibice w danym momencie myślą ?
MartinZS

Postprzez hugon 2008-09-05, 9:22 am

Trener, Zawodnicy warci siebie , na konferencjach opowiadaja brednie nie wierzę w ich słowa i deklaracje , Właścicel - Prezes- Rada Nadzorcza chyba nie dorośli do pełnionych funkcji nie żebym im odmawiał dobrej woli ale oni sie na tym nie znają prowadzenie klubu ich przerasta , panuje chaos zamieszanie dziwna polityka kadrowa itp....
Gawin to nawet nie maasteczko powiatowe ale wyrażnie widać że mają tam jeden cel ,j est wspólnota działania na wszystkich szczeblach , żal serce sciska patrząc na nasze Zagłębie.
hugon

Postprzez YOOSHKY 2008-09-05, 9:36 am

Łuki19 napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):

wiesz oni to graja na boisku i tylko od nich zalezy czy wygrywaja czy przegrywaja ale kibice przychodza dopinguja a oni niemaja nawet honoru by podejsc coz sami sobie tylko wini by byli ze by to usłyszeli bo jak mozna prowadzic do 90 minuty 2-1 i przegrac 2-3 ;/

Nie bronię ich, tak samo jestem wściekły jak wszyscy, ale ...
To Twoim zdaniem powinni stanąć pod płotem i z podniesionym czołem przyjąć słuszną dawkę "chujów", "skurwysynów" i tym podobnych po czym na hasło "wypierdalać" odejść do szatni?
YOOSHKY

Postprzez kafel74 2008-09-05, 3:19 pm

mam nadzieje że nie będzie tak źle wieszacie psy na Pierścionku i Szatanie ale nie wiadomo jak potoczyły by się losy naszego klubu jak by nie przyszedł Szatan i nie uratował nas przed degradacją do 4 ligi co myślicie że miasto by pomogło oni nas mają gdzieś im są tylko potrzebni kibice jak wybory się zbliżają i trzeba trochę głosów. A tak to sytuacja jest jaka jest może coś drgnie i będzie lepiej trzeba być optymistą ja wieże do końca jeszcze nas wszyscy popamiętają
kafel74

Następna strona

Powrót do Piłka nożna