przez neti 2008-08-25, 3:13 pm
Zobaczcie ile punktów i bramek strzelonych ma Pogoń Szczecin, ile bramek strzelonych ma lider Unia Janikowo? A przecież to też faworyci ligi. Tak to już jest, że na takie mecze z faworytami inne zespoły się mobilizują, bronią się całym zespołem, i dlatego my również męczymy się z takim Chemikiem czy Elaną. Inna sprawa, że tracimy przez własną głupotę bramki. Bo jak się nie da wygrać to z takimi zespołami nie wolno tracić bramek. Mimo wszystko myślę, że gra naszego zespołu w koncu zaskoczy, więc po jednym słabym meczu nie możemy Zagłebia tylko krytykować, trzeba pokazać, że kibice są z zespołem na dobre i na złe. Widać przecież, że walczą, dziękują nam po meczu za doping, którego tak naprawdę nie ma. Pokażmy my kibice prawdziwy doping, może tego im trzeba by rozwinąć skrzydła. Pomóżmy naszym piłkarzom. Ja jestem optymistą, nie da się wszystkiego wygrać ale wiem, że w tych najtrudniejszych chwilach dzięki nam kibicom zawodnicy pokażą szczyt swoich umiejętności i będą wygrywać gładko i przyjemnie.
Prawdziwy kibic Zagłębia powinien być z drużyną na dobre i na złe.
Więc skończcie już tą krytykę.