Do kibicow...aby bylo jeszcze lepiej!!! UTOPIA- 15000 kib?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Do kibicow...aby bylo jeszcze lepiej!!! UTOPIA- 15000 kib?

Postprzez ELiasz 2003-05-12, 6:10 pm

Mam super pomysl.....kto byl na meczu z odra ten wie jak publicznosc wspaniale sie bawila.Malo powiedziec ze druga bramka padla wtedy kiedy kibice najlepiej sie bawili.Dlatego...na lechu musimy byc jeszcze lepsi!!!!!Mam pomysl....jak zapewne zauwazyliscie w pewnym momencie w mlynie kibice..zlapali sie za ramiona..i z radosci zaczeli skakac:)))[pieknie to wygladalo] i teraz...moja propozycja.Ruszmy oczka wyobrazbni...i chwyccmy sie WSZYSCY.Niech cala Polska widzi nasza JEDNOSC, i BRATERSTWO> niech widza nasza milosc do klubu....i niech widza ze jestesmy z nimi zawsze!!!!To moze byc trudne....dlatego tu prosba do kibicow z mlyna...mogli by wykrzyczec np"caly stadion ,bierze sie za ramiona" i wtedy kazdy po lewej stronie wzialby swojego sasiada za ramie :)))!!!!!DAmy rade!!!!!

a potem juz tylko 15000 kibicow na meczach...moze rudy wybuduje lub zmodernizuje, co hehehe.

ps. drugi taki sam wpis jest w 3liga forum, i tutaj tyle ze w dziale kibice.Chce aby ta mysl dotarla do jak najwiekszej liczby kibicow.
ELiasz

Postprzez Gość 2003-05-13, 12:02 pm

to łapanie sie za ramiona i podskiwanie to tańczenie labady!!!
Gość

Postprzez Fan1906 2003-05-13, 12:11 pm

tez nad tym myslalem - wygladalo by to zajebiscie. ale nie wiem czy obecnie jest to realne.

PS Proponuje okrzyk "caly stadion tanczy z nami" :lol:
Fan1906

Postprzez LTMario 2003-05-13, 6:44 pm

wydaje mi się ze w tym sezonie jakieś 8 - 10 tysięcy kibiców może być bardzo realne . a ogólnie oprawy meczów stoją na coraz wyższym poziomie widać ze chlopaki się rozkręcają i tylko czekać aż usłyszy o nas cała Polska z tej dobrej strony i skończy sie ten mit niedobrych kibiców z Sosnowca. oby tak dalej aby atmosfera na stadionie stawała się coraz lepsza i aby oprawy meczowe stały na coraz to wyższym poziomie . to tańczenie wygląda bardzo fajnie widac jak sie potrafimy bawic mam nadzieje ze realnym bedzie wciągnięcie całego stadionu do wspólnej fety na Ludowym . :D
LTMario

Postprzez fabian 2003-05-13, 7:19 pm

LTMario napisał(a):wydaje mi się ze w tym sezonie jakieś 8 - 10 tysięcy kibiców może być bardzo realne

Tyle to się chyba nie zmieści??
fabian

Postprzez HSV 2003-05-14, 7:37 am

CAŁE BIELSKO WAM KIBICUJE I ŻYCZY AWANSU, A CO DO LICZBY LUDZI NA MECZACH TO JAK JUŻ ZACZNĄ MODERNIZOWAĆ " LUDOWY" TO PRZYPILNUJCIE ABY I DLA NAS ZNALAZŁ SIĘ KAWAŁEK STADIONU.

DO BOJU ZAGŁĘBIE - DO BOJU ZAGŁĘBIE - MARSZ - MARSZ - MARSZ - DO BOJU MARSZ ...

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZIOMALI Z SOSNOWCA OD B K S-u.

WALKA Z HANYSAMI DO ŻYCIA KRESU,
NASZ WSPÓLNY CEL - ZAGŁĘBIA I BKS-U !!!
HSV

re

Postprzez Eliasz 2003-05-14, 9:05 am

no wlasnie o to chodzi:). Wiecej wiary, co do okrzyku "caly stadion tanczy z nami" to rzeczywiscie, lepsza mozliowsc.To nawet da sie wyspiewac.

BKS, nie martw sie.Bedziemy walczyc dla was o miejsce.Bielsko to moje drugie ukochane miasto.

Pozdro dla wszytskich kibicow.I kontynuujcie rozwazania...im wiecej ttym bedzie wiedzialo ludzii tym lepiej.
Eliasz

Re: Do kibicow...aby bylo jeszcze lepiej!!! UTOPIA- 15000 ki

Postprzez kibic z sosnowca 2003-05-22, 1:01 pm

a potem juz tylko 15000 kibicow na meczach...moze rudy wybuduje lub zmodernizuje, co hehehe.

a ja wam powiem ze to bardzo realne nawet i to juz w nastepnym sezonie
w koncu 15 tys to tylko 6% mieszkancow miasta a gdzie dabrowa czeladz bedzin i reszta zaglebia patriotyzm lokalny w zaglebiu jest duzy tylko trzeba go na ludowy skierowac pozatym rozbudowac stadion i troche z biletow spuscic
kibic z sosnowca

a co przed meczem?

Postprzez bbartek 2003-05-22, 3:49 pm

Na stadionie jest już super i wierze, że bedzie jeszcze lepiej!
A co w miastach ( Sosnowiec, Dabrowa, Bedzin itd... przed meczami ?
Kilka oficjalnych plakatów to za mało .
Ciekawy pomysł maja kibice Odry Opole, którzy umieścili plakat na swojej stronie tak, że każdy może go wydrukowac i powiesić tam gdzie mieszka, pije piwo, chodzi na zakupy itd...
To nie musi byc plakat, ale kartka formatu A4 z napisem np:
- jutro mecz !
- zapraszamy !
- dołącz do nas !
wszystko z logo Zagłębia.
bbartek

Re: a co przed meczem?

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-22, 3:56 pm

bbartek napisał(a):Na stadionie jest już super i wierze, że bedzie jeszcze lepiej!
A co w miastach ( Sosnowiec, Dabrowa, Bedzin itd... przed meczami ?
Kilka oficjalnych plakatów to za mało .
Ciekawy pomysł maja kibice Odry Opole, którzy umieścili plakat na swojej stronie tak, że każdy może go wydrukowac i powiesić tam gdzie mieszka, pije piwo, chodzi na zakupy itd...
To nie musi byc plakat, ale kartka formatu A4 z napisem np:
- jutro mecz !
- zapraszamy !
- dołącz do nas !
wszystko z logo Zagłębia.

Takie akcje byly robione przed meczem z Piastem oraz przed meczami hokeja i kosza !!!
Mysle ze na mecz z Nysa pojawia sie ponownie plakaty !!

W Sobote wszyscy na Ludowy! !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Powrót do Piłka nożna