Mam super pomysl.....kto byl na meczu z odra ten wie jak publicznosc wspaniale sie bawila.Malo powiedziec ze druga bramka padla wtedy kiedy kibice najlepiej sie bawili.Dlatego...na lechu musimy byc jeszcze lepsi!!!!!Mam pomysl....jak zapewne zauwazyliscie w pewnym momencie w mlynie kibice..zlapali sie za ramiona..i z radosci zaczeli skakac:)))[pieknie to wygladalo] i teraz...moja propozycja.Ruszmy oczka wyobrazbni...i chwyccmy sie WSZYSCY.Niech cala Polska widzi nasza JEDNOSC, i BRATERSTWO> niech widza nasza milosc do klubu....i niech widza ze jestesmy z nimi zawsze!!!!To moze byc trudne....dlatego tu prosba do kibicow z mlyna...mogli by wykrzyczec np"caly stadion ,bierze sie za ramiona" i wtedy kazdy po lewej stronie wzialby swojego sasiada za ramie :)))!!!!!DAmy rade!!!!!
a potem juz tylko 15000 kibicow na meczach...moze rudy wybuduje lub zmodernizuje, co hehehe.
ps. drugi taki sam wpis jest w 3liga forum, i tutaj tyle ze w dziale kibice.Chce aby ta mysl dotarla do jak najwiekszej liczby kibicow.