Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
polar5 napisał(a):Mozemy wygrac ten mecz jezli w tygodniu zmienimy trenera... Jezli wygramy ten mecz z Lechia to juz bedzie 11pkt przewagi nad nimi i jeden rywal w wlace o awans odpadnie.Co do skladu moze caly mecz zagra w ataku Prymula-Folc i znajdziemy narescie dobre ustawienie w obronie.
janosikdg napisał(a):Mam przeczucie że w sobotę w Sosnowcu będzie WIELKIE ŚWIĘTO i 3punkty zostaną u nas :) Lechia nie jest obecnie w najlepszej formie i myślę że wynik 2-0 jest prawdopodobny :)
mayday77 napisał(a):polar5 napisał(a):Mozemy wygrac ten mecz jezli w tygodniu zmienimy trenera... Jezli wygramy ten mecz z Lechia to juz bedzie 11pkt przewagi nad nimi i jeden rywal w wlace o awans odpadnie.Co do skladu moze caly mecz zagra w ataku Prymula-Folc i znajdziemy narescie dobre ustawienie w obronie.
Jak w tygodniu zmienimy trenera,to możemy pożegnać się ze zwycięstwem.Myślisz że nowy trener w ciągu paru dni i treningów poprowadzi naszą drużynę do zwycięstwa.Nie znając piłkarzy,pozycji na której grają i przy kontuzjach bloku obronnego.
Może Ty poprowadzisz Nasz zespół???na to samo wyjdzie.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Mecz z Lechia to ten mecz z kategorii
SUPER WAZNYCH - ktory musimy wygrac i tyle.(...)
Zycze naszemu trenerowi aby te jakze wazne mecze wraz z druzyna wygrywal.
Jestem przekonany iz 3 pkt zostana w Ssosnowcu.
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack