Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Wiele razy liczyłem punkty i patrzyłem w terminarz spotkań, raz z dużą nadzieją, raz z dużym załamaniem - wiem jedno nie warto, ale za to warto kibicować i jeżdzić gdzie tylko można za Zagłębiem.
ZAMKNIJCIE TEMAT!!!
oczywiście się z tobą zgadzam!!!!! to dobry pomysł!!:)Qba napisał(a):a ja uwarzam, ze temat calkiem na miejscu, proponuje, zeby kazdy wpisywal TAK/NIE, zliczymy glosy i tak bendzie. nie, Machel?? jestes moim ulubionym kolegom na foróm!!!!
Machel napisał(a):oczywiście się z tobą zgadzam!!!!! to dobry pomysł!!:)Qba napisał(a):a ja uwarzam, ze temat calkiem na miejscu, proponuje, zeby kazdy wpisywal TAK/NIE, zliczymy glosy i tak bendzie. nie, Machel?? jestes moim ulubionym kolegom na foróm!!!!
Machel napisał(a):100 lecie klubu 100 lat tradycji czy to odpowiednia motywacja?? chyba tak ale przydały by się umocnienia składu 8)
Machel napisał(a):koledzy kibice!!! co sie z mami dzieje my jako kibice jednego z najstarszych klubów w polsce kłócimy się o głupią ortografie zamiast wymyśleć jakiś fajny pomysł na uczczenie 100 lecia klubu!!!!!!!!!!! ... czy nie poprawiłem się z ortografią????????????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników