Janusz Białek - Nowy trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Janusz Białek - Nowy trener Zagłębia

Postprzez mathik 2006-04-04, 9:23 pm

Witam a więc mamy nowego trenera... Janusza Białak no oby sie mu wiodło ..

ja osobiscie no niewiem czy jestem zadowolony z tego wybpru napewno ma doswiadczenie zna sie na robocie pracowal w grodzisku , dobre wyniki z gks-em no zobaczymy jak bedzie w zagłębiu... ja mam nadzieje ze moze nie doprowadzi nas do tej I ligi (bo mysle ze to sie raczej nie uda poprsotu niema kto grac) ale beda dobre wyniki, a kto wie moze mu sie uda, moze wlasnie bobrze sie stalo ze przerwali historie z Tochelem-poprostu moze czas na zmiany oby na leosze :D

POWODZENIA !! 3mam kciuki za nowego trenera
mathik

Postprzez mlody1906 2006-04-04, 9:26 pm

http://www.90minut.pl/news.php?id=394351

nie obiecuje sobie zbyt wiele ... :roll:
mlody1906
Adventure Group

Postprzez gothblack 2006-04-04, 9:33 pm

nie ma u mnie radości...., a o gościu nie można wiele sądzić,w końcu z paru klubów go pogonili,a z resztą w tej chwili nawet Mourinho by nie poradził......gramy o utrzymanie i tyle na temat, a potem jak nie pójdzie zarząd po rozum do głowy.......to finito...................
gothblack

Postprzez Elijash 2006-04-04, 9:44 pm

Przyjmuje nowego trenera cieplo:)...

ZYCZE MU POWODZENIA!!!
Elijash

Postprzez Przemek26 2006-04-04, 9:45 pm

Mamy nowego trenera więci nową taktyke gry. Trener Białek na + zaliczył Groclin i Gks K-ce .
Sądzę że pierwsze kmentarze powinnismy pisac na temat nowego trenera w sobote około godziny 18 bądź w srodę po meczu z Widzewem.

I życze powodzenia nowemu trenerowi.
Przemek26

Postprzez mały 2006-04-04, 9:56 pm

To teraz jestem pewien na 100 % , że nikt w klubie nie myśli o awansie. Zwolnili K.T. zatrudnili amatora i będą mieli idealną wymówkę. ( Nowy trener , mało czasu , Tochel źle przygotował zespół a my chcieliśmy tak dobrze .)

PARANOJA.
mały

Postprzez Soyer 2006-04-04, 10:00 pm

Po kilku lekturach na temat Janusza Białka moja opinia na jego temat nie jest optymistyczna.
Jesli jest tak jak pisze w informacji ze strony Polonii Warszawa, że pozwoli sobie wpiepszać się innym do drużyny i powołaniu skłądu to znaczy, że jest kolejną marionetka w klubue. Pierwsza marionetka chyba jest znana wszystkim i każdy wie o kogo chodzi.
Może właśnie zarządowi i dyrektorowi chodziło o taką osobę, która nie będzie miała swojego stanowczego zdania tylko wchodziła działaczom w dupe?
Wiem, że przekreślanie na starcie jest złe ale cóż. Niech pokaże sie z wynikami to może zmienie zdanie, chociaż dla mnie trener jest tylko jeden : KRZYSZTOF TOCHEL KRZYSZTOF !!!
Soyer
Moderator

Postprzez MrCricket 2006-04-04, 10:04 pm

Habemus treneiro !

Stało się. Też trudno mi jest wyobrazić, że Zagłębie może trenować ktoś inny niż Tochel. Ale po ostatnich występach ta decyzja już wisiała w powietrzu. Na Białka głównie kibice narzekają. Prowadzona przez niego Szczakowianka grała jak grała, ale trzeba pamiętać jaka tam była atmosfera i fatalna sytuacja finansowa. U nas piłkarzyki pod tym względzie czują się jak "pączki w maśle". Ale drażnią mnie ci ludzie, którzy twierdzą, że Zagłębie może grać tylko z Tochelem, a każdy inny to jest "be". Jeśli nie awansujemy to mają już gotową odpowiedź w stylu "wiedziałem, że tak będzie". Białek to człowiek słynący z twardej ręki. Teraz każdy kopacz będzie musiał udowodnić, że to właśnie jemu należy się miejsce w składzie. Nie będą miały już tu znaczenie: miejsce zamieszkania przy tej samej ulicy co trener, ani inne sentymenty. Zadanie stoi przed nim bardzo trudne, ale jeszcze w tym momencie
możliwe. Miejmy nadzieję, że poprawi się styl gry naszych kopaczy, a przede wszystkim wyniki, które ostatnim czasem, mówiąc delikatnie były kiepskie. Będziemy bacznie przyglądać się jego poczynaniom. Kiedy trzeba skrytykujemy, kiedy trzeba pochwalimy. Najważniejsze jest dobro naszego klubu i dlatego z całego serca panie trenerze mówię POWODZENIA.

PS. Mam nadzieję, że nie ściągnie nam do klubu Yahaye :lol:
MrCricket

Tochel vs Bialek

Postprzez cezaros 2006-04-04, 10:19 pm

A dajmy sie mu wykazac, moze zrobi pożadek z tymi pseudo kopaczami z kresowej. Tochekl miał swoich pupili , nowy trener nowe wyzwania, moze bedzie lepiej. A z awansu i tak nici , ale to ja juz wiedzialem od początku.

P.S Soyer czy tochel byl naprawde wedlug ciebie gwarancją sukcesu??
cezaros

Re: Tochel vs Bialek

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-04, 10:28 pm

cezaros napisał(a):
P.S Soyer czy tochel byl naprawde wedlug ciebie gwarancją sukcesu??

niestety wszyscy tak uważają... :roll:

tochel = Zagłębie + awans... a nie potrafią dostrzec tych wszystkich błędów... jedyne co widać to fanatyzm zero obiektywizmu... a co by się stało jak by Tochel został i nie było by awansu? czy ktoś by na niego najeżdzał? jest mnóstwo błędów popełnionych przez tego trenera przez lata... a w ostatnim czasie coraz więcej niestety... 6 meczów w których zdobyliśmy 3 ptk dopełniły czary goryczy...

a ktoś mądry napisał... Rudy pojechał w Gdańska bo trener miał się pożegnać ze stanowiskiem! to prosze o zabranie głosu Wojtka albo jakąś poinformowaną osobe... gdzie Rudy na meczu nie był? ile meczów opuścił?

a co do tematu to wszystkiego dobrego dla nowego trenera!
problematyk-ziom

Postprzez twari 2006-04-04, 10:33 pm

Zaskakująca ta wiosna... NIGDY bym nie przypuszczał że Tochel (specjalista od wiosen) zostanie zwolniony wiosną...
Zobaczymy co bedzie teraz.
Jak nowemu się nie uda to będzie najeżdżanie że słaby. Jak mu się uda to będzie można powiedzieć że drużynę przecież przygotowywał Tochel.. - tak jak z Koroną Kielce - po objęciu przez Wieczorka pół sezonu grali jeszcze dobrze (dopóki jeszcze widać było rękę Wdowczyka) a teraz się już wszystko sypie...
PS. Tak a propos - czemu działacze Korony nie zwolnili jeszcze Wieczorka? Przecież tej wiosny zaliczył już remis i porażkę (i to oba te słabe wyniki na własnym stadionie!!) więc idąc tropem naszych działaczy powinien wylecieć na zbity pysk!!
twari

Postprzez mathik 2006-04-04, 10:37 pm

no wlasnie niezielmu skory na niedzwiedziu a raczej na trenerze hehe
ja uwazam ze decyzja ze tochela zwolnil byla dobra bo fakt ze byl dobry itp
ale niec takiego przez zime nie zrobil oczywiscie on sam nie jest winien...
ja mysle sobie tak spokojnie itak niema co sie pchac do I ligi bo niema kto grac..a trener napewno swoje pokarze...
mathik

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-04, 10:50 pm

twari napisał(a):Jak nowemu się nie uda to będzie najeżdżanie że słaby. Jak mu się uda to będzie można powiedzieć że drużynę przecież przygotowywał Tochel.. - tak jak z Koroną Kielce - po objęciu przez Wieczorka pół sezonu grali jeszcze dobrze (dopóki jeszcze widać było rękę Wdowczyka) a teraz się już wszystko sypie...
PS. Tak a propos - czemu działacze Korony nie zwolnili jeszcze Wieczorka? Przecież tej wiosny zaliczył już remis i porażkę (i to oba te słabe wyniki na własnym stadionie!!) więc idąc tropem naszych działaczy powinien wylecieć na zbity pysk!!

hmmm a oglądałeś ich mecze? widziałeś jak sie zaprezentowali? a na ilu meczach Zagłębia byłeś wiosną? jeżeli widziałeś oba zespołu to zauważasz różnice między stylem gry obu zespołów? a tak na marginiesie korona juz w tym roku odprawiła Legie 3:0 w pucharze polski... a ZAGŁĘBIE nie wygrało 2 meczów wiosną ale dochodzą jeszcze 4 mecze na jesieni ... widzisz różnice?
problematyk-ziom

Postprzez twari 2006-04-04, 10:54 pm

a dostrzegasz sarkazm? nie gorączkuj się tak - czasem podejdź do niektórych wypowiedzi z lekkim dystansem!
twari

re

Postprzez Qba 2006-04-04, 10:58 pm

twari napisał(a):a dostrzegasz sarkazm? nie gorączkuj się tak - czasem podejdź do niektórych wypowiedzi z lekkim dystansem!

jaki sarkazm?? tonacy brzytwy sie chwyta, co? :?
Twari gadasz duzo i bez sensu...
Qba

Następna strona

Powrót do Piłka nożna