Czy awans do EKSTRAKLASY jest realny???

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Czy awans do EKSTRAKLASY jest realny???

Postprzez Ryba19_dg 2005-07-26, 11:27 am

Temat ten posiwecam tym ktorzy chca wyrazic swoje zdanie na temat szans ZAGLEBIA w nadchodzacym sezonnie.Co sadzicie o odejsciu Ujka czy bez niego linia ofensywna Zaglebia bedzie tak samo mocna jak w ubieglyum sezonie???
Po za tym kto wedlug was jest w gronie "papierowych" faworytów do awansu.
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI !!! !!! !!!
Ryba19_dg

Postprzez Ryba19_dg 2005-07-26, 11:45 am

Według mnie pieknie byloby gdyby ZAGLEBIE awansowalo w tym sezonie na 100-lecie klubu ale czy to jest mozliwe??? Z pewnoscia tak ale mysle ze bedzie to bardzo trudne gdyz bez M.Ujka i Tomasz Łuczywka nasza druzyna nie bedzie juz wygladac tak samo.
Na wzmocnienia sie zarzad nie zdecydowal a mysle ze to byl blad gdyby do tej druzyny dolaczyl jakis szybki napastnik z doswiadczeniem 1 ligowym i 1 obronca bylbym wiekszym optymista.
Ryba19_dg

Postprzez Sadek 2005-07-26, 11:52 am

Ja jestem jakoś spokojny o awans, moim zdaniem Zagłębie i Widzew wyjdą z II ligi , a po barażach Kujawiak albo Jaga
Bęben-Adżem-Hosić-Treściński-Kłoda-Skrzypek-Butryn-Lachowski-Chwalibogowski-Wolański(Pitry)-Zubanović moim zdaniem tak powinien wyglądać skład z Podbeskidziem do którego jeszcze nie ma tematu

Sadek
dj. transfer

Postprzez gruby 2005-07-26, 11:58 am

temat do zamkniecia,podobny założył ostatnio Adaś i też został zamknięty... :roll: :wink:

o takich rzeczach można pogadać tu..

http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/view ... 7&start=30
Ostatnio edytowano 2005-07-26, 11:59 am przez gruby, łącznie edytowano 1 raz
gruby

Postprzez MarcelZS 2005-07-26, 11:59 am

A ja wam powiem - DAMY RADĘ - ale tak wesoło jak na wiosnę to niebędzie, trzeba grać cały sezon jak np. Arka, to awnas będzie.

A wyniki sparingów może nie są zadobre, ale po niektórych zawodnikach widać ogromną determinacje i chęć do gry.

"Ogóry do góry" i gramy do końca.
MarcelZS

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-26, 1:05 pm

Panowie SPOKOJNIE DAMY RADE - brak Pana UJKA to jest zerowy problem, szkoda SIWEGO no coz stalo sie, moze wroci do nas jak bedziemy w I lidze - przeciez to nasz chlopak.
Kiedy nasi grali w III lidze sledzilem ustalenia trenera KT ktory wowczas postawil jeden cel AWANS - rozliczal druzyne z punktow co 5 spotkan i wyszlo SUPER. Jestem przekonany ze AWNSUJEMY jesli zarzad pouklada kocki teraz przed rozpoczeciem Sezonu a Zawodnicy beda wiedzieli o co graja, noi trener inaczej mowiac caly sztab szkoleniowy bedzie wiedzial co jest grane.
Jestem przekonany ze mamy silna druzyne, ktora moze awansowac w tym roku spokojnie.
Zycze AWANSU wszystkim FORUMOWICZOM noi sobie oczywiscie tez.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez mały 2005-07-26, 1:11 pm

Teraz się okarze czy Lachowski jest prawdziwym liderem i poprowadzi nas do awansu , czy tylko papierowym tygryskiem ? Mam nadzieję ,że to pierwsze. A co do Ujka to strata jest spora i mimo tego w jaki sposób Nas zostawił to będzie widać jego brak . Nie tylko piłkarsko ale mentalnie. Niejednokrotnie potrafił poderwać zespół i opierd....ć jak trzeba było !
mały

Postprzez WOJTEK 2005-07-26, 1:13 pm

SZANOWNI DEBIUTANCI!
CZYTAJCIE UWAŻNIE INNE TEMATY. NIE ZAKŁADAJCIE 100 WATKÓW O TEJ SAMEJ SPRAWIE.
HOWGH !
WOJTEK
Adventure Group

Powrót do Piłka nożna