Zagłębie Sosnowiec szuka bramkarza.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Zagłębie Sosnowiec szuka bramkarza.

Postprzez Siudi Dolor 2004-11-10, 4:35 pm

Proszę się tutaj wypowiadać co są dzicie na ten temat"Zagłębie Sosnowiec szuka bramkarza" bo według mnie Zagłębie powinno najpierw wzmocnić obronę i pomoc.Przecież każdy może mieć zły dzień tak jak Grzegorz Kurdziel.Liczy się to cały sezon a nie tylko jeden mecz.A to że w sobotę podczas meczu Stasiak Opoczno - Zagłębie Sosnowiec ma w bramce pojawić się Robert Kitowicz to jest trochę "chory pomysł", gdyż bramkarz który nie grał we wcześniejszych meczach nie jest wystarczająco przygotowany do gry.Ja jestem za tym żeby w bramce Zagłebia w meczu sobotnim i w pozostałych stał dzielnie Grzegorz Kurdziel.Grzesiu trzymaj się jesteśmy z tobą :D
Siudi Dolor

Re: Zagłębie Sosnowiec szuka bramkarza.

Postprzez Franz 2004-11-10, 4:38 pm

[quote="Siudi DolorPrzecież każdy może mieć zły dzień[/quote]

MOżna mieć zły dzień ale nie całą runde :!: . Moim zdaniem 2 liga to za wysokie progi do Grześka Kurdziela, tak jak już ktoś to napisał on broni tylko to co leci prosto w niego, tak to nawet ja moge stać na bramce...
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez gruby 2004-11-10, 4:57 pm

Co do Kurdziela,to miał przeciętną rundę.Nie pozbywałbym się go ale sprowadził bramkarza lepszego,i może rywalizacja by spowodowała ze Kurdziel by odbudował forme...i mielibyśmy 2 równo rzędnych bramkarzy

Pozdrawiam..:mlyn:

P.S A może tak na bramce w ostatnim meczu ma stanąc Dominik Piwowar
gruby

Postprzez WOJTEK 2004-11-10, 5:36 pm

A MOIM ZDANIEM TEMAT O TRANSFERACH JEST. DLA ZAKŁADACZA TEMATU ZÓŁTA KARTKA . ZAMYKAM
WOJTEK
Adventure Group

Powrót do Piłka nożna