Nasze ZAGLEBIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Nasze ZAGLEBIE

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-08-31, 5:23 pm

Serdecznie dziekuje Koledzy Sympatycy Zaglebia za odniesienie sie do mojego wystapinia na FORUM DYSKUSYJNYM., Otóz bardzo lubie stwierdzenie kolegi Morpheus mowiace DEBIUTANT . Drogi Kolego nic bardziej mylnego. Debiutant to ja jestem jako ze po raz pierwszy jestem na lamach Forum to fakt. Ale co sie zas tyczy MOJEGO ZAGLEBIA to powiem tylko tyle ze zaczynalem przygode z footbalem w moim miescie od STALI SOSNOWIEC.
Kolego SLAWOJKA - Przeczytalem wypowiedzi wiekszosci osob i nie widze tu powtarzania sie tresci.

Dobro mojej druzyny jest dla mnie bardzo wazne to nie moge zgodzic sie ze stwierdzeniem ze zawodnicy ze stazem I i II ligowym raptem zapomnieli jak sie gra w pilke, a zatem slaba dyspozycja druzyny lezy w innym miejscu. A prosze mi powiedziec po co zrobiono AFERE wokol pilkarzy Drzymonta i Trescinskiego i Baly. Komu to bylo potrzebne i w ktorym miejscu mialo dodatni wplyw na gre druzyny? A moze bylo i jest odwrotnie. Jedno jest pewne- jest to stwirdzenie TRENERA - ze druzyna przez lata grala w ustawieniu 4 - 4- 2 bez inowacji typu NIE GRAMY NA SPALONE w meczu z POLKOWICAMI. A moze powstalo zamieszanie w sposobie gry zespolu. A dlaczego Dawid Skrzypek w meczu z KUJAWIAKLIEM nie strzela bramki tylko podaje pilke do Luczywka i KLAPA, a w wypowiedzi pomeczowej powiada ja moglem z ta pilka zrobic wszystko. Tylko nie ma bramki a druzyna przegrywa mecz. To nie jest sprawa slabych zawodnikow jest COS INNEGO w mojej nomenklaturze to jest POZYTYWNA ZLOSC w odroznieniu od negatywnej.
Pozytywna zlosc - to jest takie nastawienia pilkarza ktorego celem jest zdobywanie bramek a jak nie to zlosc. Jak Otylia i Robert Korzeniowski.
Zastanowmy sie i porozmawiajmy.-
Pozdrawiam.-
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez WOJTEK 2004-08-31, 5:32 pm

ZAŁÓŻ JESZCZE JEDEN TAKI SAM TEMAT I ZAROBISZ ZÓŁTĄ KARTKĘ.O POSTAWIE NASZYCH GRACZY , O MECZU Z ARKĄ MOŻESZ PISAĆ W INNYCH TEMATACH. TEN ZAMYKAM.
WOJTEK
Adventure Group

Powrót do Piłka nożna