Jest OK

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Jest OK

Postprzez Aśka 2004-07-01, 10:15 am

:shock: Trafiłam na ta stronkę przypadkiem , ale pomyślałam, ze muszę coś tu napisać... bo:
- po 1- bardzo fajna stronka, graficznie i merytorycznie nic zarzucić nie mogę ( świetny pomysł z zamieszczeniem rozliczeń)
- po2 - świetnie pokazaliście, ze jak się czegoś chce i do tego dąży, to można osiągnąć wszystko
- po 3 - jak zobaczyłam zdjęcia i przeczytałam artykuły prasowe to aż mi się cieplej zrobiło że taka atmosfera panuje na meczach Zagłęia

Jednym słowem chłopaki: Sprawiliście że jestem jeszcze bardziej dumna z tego, że mieszam w Sosnowcu i już nie przeszkadza mi tak bardzo to, że jest głośno na przystanku autobusowym jak wracacie z meczu. Wtedy tylko otwieram okno i już wiem jaki był wynik. I wybaczam Wam te zapchane autobusy kiedy muszę gdzieś jechać a się do żadnego nie zmieszcze :D:D:D

CzarnYY... pozdrowienia od starej znajomej z osiedla Piastów :P:P
Aśka

Postprzez Asja 2004-07-01, 10:29 am

Obrazek

żeby nie było - to nie ja ... :?
Asja
Gwiazda

Postprzez Miłosz 2004-07-01, 11:28 am

Co tu dużo pisać... :) Po prostu debiut... :wink:
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez ARAS1906 2004-07-01, 12:11 pm

No Twoj post też miło się czyta!!!!!!
Ostatnio same wybuchowe (w pozytywnym tego słowa znaczeniu!!) debiuty :D :D :D
ARAS1906
Środula

Re: Jest OK

Postprzez Gość 2004-07-01, 1:16 pm

Aśka napisał(a)::shock: Trafiłam na ta stronkę przypadkiem , ale pomyślałam, ze muszę coś tu napisać... bo:
- po 1- bardzo fajna stronka, graficznie i merytorycznie nic zarzucić nie mogę ( świetny pomysł z zamieszczeniem rozliczeń)
- po2 - świetnie pokazaliście, ze jak się czegoś chce i do tego dąży, to można osiągnąć wszystko
- po 3 - jak zobaczyłam zdjęcia i przeczytałam artykuły prasowe to aż mi się cieplej zrobiło że taka atmosfera panuje na meczach Zagłęia

Jednym słowem chłopaki: Sprawiliście że jestem jeszcze bardziej dumna z tego, że mieszam w Sosnowcu i już nie przeszkadza mi tak bardzo to, że jest głośno na przystanku autobusowym jak wracacie z meczu. Wtedy tylko otwieram okno i już wiem jaki był wynik. I wybaczam Wam te zapchane autobusy kiedy muszę gdzieś jechać a się do żadnego nie zmieszcze :D:D:D

Po debiucie na forum czas na debiut na stadionie -ZAPRASZAMY SERDECZNIE :D :D
Gość

Postprzez musztra 2004-07-01, 1:37 pm

miło się takie rzeczy czyta :lol: :lol: widze że nie tylko ja i Łoski(nick Wariat) jesteśmy z Osiedla Piastów pozdro! :o
musztra

Postprzez Erazmus 2004-07-01, 1:50 pm

Psiqs napisał(a):
Aśka napisał(a)::shock: Trafiłam na ta stronkę przypadkiem , ale pomyślałam, ze muszę coś tu napisać... bo:

Po debiucie na forum czas na debiut na stadionie -ZAPRASZAMY SERDECZNIE :D :D

A po debiucie na stadionie do Wiary ? :D
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez ARAS1906 2004-07-01, 2:04 pm

Erazmus napisał(a):
Psiqs napisał(a):
Aśka napisał(a):Po debiucie na forum czas na debiut na stadionie -ZAPRASZAMY SERDECZNIE :D :D

A po debiucie na stadionie do Wiary ? :D

A potem debiucik na wyjeździe!!!! :wink:
ARAS1906
Środula

Postprzez BrzydaL 2004-07-01, 2:10 pm

milo milo sie czyta ale to nie hyde park
BrzydaL

Postprzez WOJTEK 2004-07-01, 2:13 pm

TYM PRZYJEMNYM MOTYWEM SKOŃCZYMY DYSKUSJĘ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez grzechu 2004-07-01, 2:14 pm

to trzeba reaktywowac Hyde Park :)
grzechu

Powrót do Piłka nożna