Na telegazecie wyczytałem, że Podbbeskidzie zatrudniło Jana Żurka. Cel przed nim postawiony - awans do I ligi.
Czy więc w II lidze, tak jak i w tym sezonie, będzie 3 razy więcej kandydatów do awansu niż miejsc :?:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
michaelus napisał(a):Na telegazecie wyczytałem, że Podbbeskidzie zatrudniło Jana Żurka. Cel przed nim postawiony - awans do I ligi.
Czy więc w II lidze, tak jak i w tym sezonie, będzie 3 razy więcej kandydatów do awansu niż miejsc :?:
Morpheus napisał(a):Myślę że o awans w przyszłym sezonie walczyć będą: GKS Bełchatów, Świt, ŁKS, RKS, Korona, Śląsk i ZAGŁĘBIE. Reszta jak dla mnie może namieszać ale na dziś nie ma warunków do walki o awans.
. Wielu kibiców Zagłębia nie wytrzymuje napięcia i stawia kwestie zgód, czy kos ponad widowisko. Rozumiem, że ratowali flagę, ale to co się działo np. po meczu z Górnikiem MK gdzie dwaj kibice Zagłębia w walce o koszulkę (o ile dobrze pamiętam chyba Antka) zaczeli sie kopać po ryjach to już pozostawiam bez komentarza....nie dajcie się sprowokować tym debilom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników