DWAJ W PIAŚCIE!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

DWAJ W PIAŚCIE!!!!

Postprzez WOJTEK 2003-01-29, 5:47 pm

JUŻ CZEKAM NA TEN MECZ.MOJE GARDŁO BĘDZIE NA WYSOKICH OBROTACH.[ciecie]:TARACHULSKI-BACZYŃSKI-ADAMCZYK.BRAWO,CHŁOPAKI.STRACILIŚCIE RESZTKI SZACUNKU.

Admin: Wojtek prosze nie obrażaj ludzi, bo to forum nie do tego służy, co innego wyrażenie opini a co innego bluzgi.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-01-29, 6:44 pm

Wojtek ja tak ci sie zapytam ?? ciekawe czy twoje gardlo bedzie na najwiekszych obrotach jak kazdy z nich pyknie po bramce ... Bo uwierz oni napewno beda chcieli nam wszystkim zaglebiakom zrobic na zlosc i pokazac sie z lepszej strony .. Tak jest zawsze ze zawodnik zawsze wklada max sily przeciw druzynie w ktorej kiedys gral . Pozdro
Gość

Postprzez _sZaDi_ 2003-01-29, 7:21 pm

Dwa kluby walczą o wejście do zaplecza ekstraklasy i 3 błaznów będzie usiłowało coś sobie i innym udowodnić, miejmy nadzieje,że im to nie wyjdzie....odjebali kórestvo na maxa;]]

Bluzgi może jakiś transparent ? pomyśli sie jeszcze...
_sZaDi_

Postprzez Gość 2003-01-29, 8:56 pm

Transperent to raczej zly pomysl, bluzgi tez.. Co ci to da ?? To zachowanie dzieciakow jest... niech se graja gdzie chca, u nas nie umieli moze barwy koszulek im sie spodobaja i zaczna grac dobrze, moze stana sie gwiazdami kibicow piasta.. a my chlopaki nie robmy wiochy.. tym bardziej ze jestem przekonany na 100 % ze oni beda chcieli sie pomscic o ile dostana szanse gry.. zreszta mi tam juz obojetnie juz... byli grali juz ich nie ma zawsze tak jest z zawodnikami ale cos co bedzie to bedzie pozdro
Gość

Postprzez titu 2003-01-29, 9:24 pm

Podobno Baczyński i Adamczyk poszli do Piasta na przeszpiegi i codziennie zdają relacje Tochelowi co słychać obozie nieprzyjaciela. A więc o wynik marcowego spotkania nie mamy sie co martwić. :D :D
titu

mecz z piastem i zachowanie kibiców

Postprzez bankier 2003-01-29, 11:13 pm

Jeśli 15 marca na Ludowym pojawią sie zawodnicy M.A. i R.B. - to powinniśmy przyjąć ich z szacunkiem - a nie pokazywać im jakimi to jesteśmy (sorki jesteście - do tych, którzy mają zamiar dać upust swojej głupocie i prostactwu) - wieśniakami. Mamy swoją drużynę i to jej zawodników powinniśmy dopingować, a nie wyzywać piłkarzy którzy kiedyś grali dla Zagłębia. Taka sama sytuacja jest ze Stankiem - czy jesteście prostakami i trzeba wam tłumaczyć, że piłkarz ma prawo grać gdzie chce (gdzie go będą chcieli) - a jeśli nikt go za rękę nie złapał to wszelkie domysły o sprzedawaniu meczów można włożyć między bajki. Pozdrowienia dla kibiców którym myslenie i kultura nie są obce! powiem szczerze, że wypowiedzi niektórych na forum są podszyte nienawiścią i brakiem jakiegokolwiek szacunku jak nie do zawodnika - to do drugiego człowieka. A to świadczy tylko o poziomie inteligencji i wychowaniu autorów...
bankier

Postprzez Pesto 2003-01-30, 12:31 am

Szanowny bankierze - różnica jest taka , że Stanek odwalił kawał dobrej roboty , a dwaj prezesowicze (cyrkiel i locha) zawdzięczali miejsce w składzie głównie tatusiom.
Pesto
kumaty

Postprzez zbynio 2003-01-30, 7:09 am

Panowie, sory że się wtrącam w wasze sprawy, ale czy Adamczyk z Baczyńskim zagrają u nas to nie wiadomo, o ile Adamczyk coś tam pokazał to Baczyński na razie niczym nas ( mnie ) nie zachwycił, tak że nie rozpaczajcie, bo nie ma po kim.
A swoją drogą podoba mi się wasze forum ( wypowiedzi dojrzałych kibiców ).
Pozdrowienia z Gliwic.
zbynio

Postprzez WOJTEK 2003-01-30, 7:58 am

A JA CHCĘ PODAĆ PRZYKŁADY T.WIESZCZYCKIEGO,S.WOJCIECHOWSKIEGO,W.KOWALCZYKA.ONI POWIEDZIELI,ŻE NIGDY NIE ZAGRAJĄ W (ODPOWIEDNIO) : WIDZEWIE,ARCE,POLONII.ALE TE DWA xxxxx CHCĄ GRAC PRZECIW ZAGŁĘBIU(!!!).BRAWO!CIEKAWE GDZIE BĘDĄ TERAZ CHODZIĆ NA DYSKOTEKI I DO KNAJP? DO GLIWIC???A WSZYSTKIM OBROŃCOM KOLESI ŻYCZĘ POWODZENIA.
WOJTEK
Adventure Group

OPD

Postprzez bankier 2003-01-30, 8:30 am

PESTO! tylko czy mieliśmy w czasach gdy MA i RB grali w podstawowym składzie zawodników, którzy mogli stanowić o sile drużyny i kierować grą? Piłkarzy mieliśmy miernych (co widać po łatwości z jaką spadliśmy z II ligi) i zrzucanie całej winy na synów prezesów nie jest sprawiedliwe. Przecież grali też inni.
bankier

Do Wojtka

Postprzez bankier 2003-01-30, 8:37 am

Wojtek! Gdybym nie wiedział, że jesteś kibicem Zagłębia to po agresji twoich wypowiedzi zastanawiałbym się skąd pochodzisz. I pewnie doszedłbym do wniosku, że wychowałeś się gdzieś w głębokim buszu daleko od cywilizacji. W warunkach gdzie liczy się tylko prawo pięści - a "ruszanie głową" i inne formy wyłamywania się z szeregu były zakazane przez starszyzną plemienną. Dla mnie MA i RB mogą grać gdzie chcą i przeciw komu chcą (jeżeli do gry wystawi ich nowy trener). A jeśli zdecydujesz się na zaczepianie ich "na mieście" bo teraz grają np. w Piaście to powiem, że nie będę miał nic przeciw temu, abyś kilka miesięcy spędził w celi i przemyślał swoje postępowanie - CZEGO CI NIE ŻYCZĘ! Pozdro!
bankier

...

Postprzez Lars 2003-01-30, 9:45 am

Wydaje mi sie ze ta dyskusja na ten temat nie ma sensu. Zagłebie rozwiązało kontrakty z tymi grajkami. Wiec mogą grać gdzie chcą. Jesli nie są zżyci i nie czuja sie zwiazani z Zagłebiem moga grac w piascie, w cracovi, poloni b. itd. A nawet jesli trafia do piasta to przecierz tylko powinnismy sie cieszyc. bo przeciez dla zaglebia, zespolu z aspiracjami na 2 lige byli za slabi...a dla piasta chyba tacy nie są.
Lars

Postprzez _sZaDi_ 2003-01-30, 11:39 am

A ja mam jedno zdanie oo piłkarzach, a mianowice,że prawie wszyscy są kórwami i dla $$$ zrobią wszystko i locha i ten drugi zjeb-są przykładami(bardzo dobrymi) tego stwierdzenia;]
_sZaDi_

zawód

Postprzez bankier 2003-01-30, 12:55 pm

taki jest ich zawód - będą grać gdzie są pieniądze! tylko kibice przywiązują sie do klubu na całe życie. ps. szadi nie obrażaj kobiet zajmujących się nierządem porównując je do piłkarzy!
bankier

kibice ich nie chcieli

Postprzez lolit 2003-01-30, 7:30 pm

Ja również dziwie się kibolom ktorym przeszkadza to ze AM i BR chcą grać w Piaście !!! Wielokrotnie na każdym meczu słychać było największe wyzwiska właśnie pod ich adresem. Wielu kibiców odetchnęło z ulgą jak im podziękował Tochel (m.in. Wojtek) a teraz ich znów wyzywa> TOTALNY KRETYNIZM !!! Co innego jak byliby tu podstawowymi zawodnikami i chcianoby ich a oni poszliby do Piasta, to inna sytuacja.
A co do przykładu Wojtka to mała pomyłka bo Wieszczu grał w Legii, ale też w Łodzi a te miasta też walczą. Zresztą jest wiele przykładów odwrotnych. Dajmy im spokój bo nie od nich zależy pozycja Zagłębia.
A Wojtek twierdzi podobnież, że MA i RB to ciency grajkowie wiec powinien się cieszyć, bo osłabią Piasta, ale skoro tak się wkurza to może inaczej uważa...
Pozdro dla Fanów
lolit

Następna strona

Powrót do Piłka nożna