Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Morpheus napisał(a):Proponuję całkowity bojkot tematów zakładanych przez osoby niezalogowane. Skoro admini nie chcą wprowadzić obowiązkowej rejestracji to po prostu nie wchodźmy nawet do tematów założonych przez niezalogowanych użytkowników. Jak będzie mał zero nie tylko w odpowiedziach ale i w odwiedzinach to albo się zaloguje albo da sobie spokój.
lukes napisał(a):W sumie to sie z Wami zgadzam (najlepszy przyklad - 3 posty o meczu z miedzia - idiotyzm) tylko mam jedno pytanie co to zmieni - przyjdzie sobie taki koles poswieci 5 minut na rejestracje i nadal bedzie pisal glupoty - mi to wszystko jedno czy on jest zarejstrowany czy nie.
Wiecie jacy sa tacy goscie - straca troche czasu zeby tylko pisac pierdoly i napinac sie na necie. Takze nie przekonuje mnie argument, ze szkoda mu bedzie czasu.
Mysle ze najlepszym spoobem jest ignorowanie takich postow - zaczepek. Jak zaczniemy odpowiadactakeimu gosciowi (np ostatnio z Piasta) to sie tylko koles cieszy i pisze nastepne bzdury a tak zobaczy zero odpowiedzi i zrezygnuje.
Pozdro dla wszystkich walczacych o porzadek na forum. :wink:
IQ napisał(a):Coś za bardzo trąca mi to cenzurą - to jest forum a nie księga pięknych wpisów - dla ciebie jest to ważny temat, a dla ciebie bzdurny - i tyle. Mamy demokrację jeden ma lat 10 a drugi 30 i trudno żeby temat założony przez 10-o latka kręcił tego drugiego. Jest taki czarny13 który chyba właśnie ma 13 lat i zakłada sobie wg niego istotne tematy. A Wojtek który ma lat dwa razy tyle go ostro krytykuje - gdyby się spotkali live to na pewno nie zamieniliby nawet słowa a dzięki internetowi taki młody chłopaczek (mam nadzieję że przyszły dobry kibic Zagłębia) może sobie pogadać z każdym. Nie podoba się temat to go sobie można olać. Precz z cenzurą. Co innego jak ktoś napisze Zagłębie to .....Jak temat polega tylko na wulgarnym przezwisku to trzeba go ciąć (to może zrobić admin). Ale w temacie ... kto wygra Miedź czy Zagłębie... nie widzę nic złego. Jak chcecie poruszać same wielkie i poważne tematy to chyba trzeba wybrać sobie inne forum np.coś o filozofii, psychoanalizie itd. Można też zrobić cenzus wiekowy np.0-10, 11-16, 17-24 lat itd tyle że po co ???
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników