mecz

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

mecz

Postprzez sasza 2003-08-14, 7:27 am

wygra lepszy, a co do kibiców to szanuję was za walki z hanysami ale w Legnicy będziecie mieli ciężko, czołem
sasza

Postprzez Lars 2003-08-14, 7:39 am

I na co ten temat? gdyby musial sie zalogowac moze by go niezałozył...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez WOJTEK 2003-08-14, 8:34 am

KRZYSIU ???PODOBA CI SIĘ ???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Leyton 2003-08-14, 8:41 am

Zgodnie z "dobrą radą" mieliśmy przecież pomijać takie tematy. NIKT NIE KAŻE NAM TEGO CZYTAĆ !!! :wink: :wink: :wink:
PS. Mam nadzieję, że temat nie zostanie usunięty lub zablokowany. Przecież forum jest DOSTĘPNE DLA WSZYSTKICH i każdy może sobie założyć temat jaki chce. Prawda ? Mam też nadzieję, że będzie takich tematów całe mnóstwo. Może wtedy ktoś poważnie sie zastanowi.
Ostatnio edytowano 2003-08-14, 8:45 am przez Leyton, łącznie edytowano 1 raz
Leyton

Postprzez WOJTEK 2003-08-14, 8:45 am

JA NIE CZYTAŁEM :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-08-14, 10:24 am

Proponuję całkowity bojkot tematów zakładanych przez osoby niezalogowane. Skoro admini nie chcą wprowadzić obowiązkowej rejestracji to po prostu nie wchodźmy nawet do tematów założonych przez niezalogowanych użytkowników. Jak będzie mał zero nie tylko w odpowiedziach ale i w odwiedzinach to albo się zaloguje albo da sobie spokój.
Gość

Postprzez Lars 2003-08-14, 10:28 am

Morpheus napisał(a):Proponuję całkowity bojkot tematów zakładanych przez osoby niezalogowane. Skoro admini nie chcą wprowadzić obowiązkowej rejestracji to po prostu nie wchodźmy nawet do tematów założonych przez niezalogowanych użytkowników. Jak będzie mał zero nie tylko w odpowiedziach ale i w odwiedzinach to albo się zaloguje albo da sobie spokój.

Bardzo dobry pomysł ale czy wszyscy uztkownicy na tyle sie zjednoczą i zmobilizują?
Lars

Postprzez Franz 2003-08-14, 11:29 am

Pomysł dobry ale wątpie w jego realizację.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez WOJTEK 2003-08-14, 11:33 am

ŁATWIEJ WPROWADZIĆ OBOWIĄZKOWĄ REJESTRACJĘ.ALE U NAS PANUJE TOTALITARNY BETON. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Lars 2003-08-14, 11:55 am

niestety. ale mimo nikłych szans powodzenia pomysłu z nieodwiedzaniem tematow zakladanych przez niezalogowanych uzytkownikow nakłaniałbym do próby takiego działania. moze sie uda powstrzymac tych niezalogowanych "dzikusów".
Lars

Postprzez lukes 2003-08-14, 12:36 pm

W sumie to sie z Wami zgadzam (najlepszy przyklad - 3 posty o meczu z miedzia - idiotyzm) tylko mam jedno pytanie co to zmieni - przyjdzie sobie taki koles poswieci 5 minut na rejestracje i nadal bedzie pisal glupoty - mi to wszystko jedno czy on jest zarejstrowany czy nie.
Wiecie jacy sa tacy goscie - straca troche czasu zeby tylko pisac pierdoly i napinac sie na necie. Takze nie przekonuje mnie argument, ze szkoda mu bedzie czasu.
Mysle ze najlepszym spoobem jest ignorowanie takich postow - zaczepek. Jak zaczniemy odpowiadactakeimu gosciowi (np ostatnio z Piasta) to sie tylko koles cieszy i pisze nastepne bzdury a tak zobaczy zero odpowiedzi i zrezygnuje.
Pozdro dla wszystkich walczacych o porzadek na forum. :wink:
lukes
no spin

Postprzez edddie 2003-08-14, 1:28 pm

i tak macie fajne forum :P
edddie
Wrocławianin

Postprzez Franz 2003-08-14, 1:52 pm

lukes napisał(a):W sumie to sie z Wami zgadzam (najlepszy przyklad - 3 posty o meczu z miedzia - idiotyzm) tylko mam jedno pytanie co to zmieni - przyjdzie sobie taki koles poswieci 5 minut na rejestracje i nadal bedzie pisal glupoty - mi to wszystko jedno czy on jest zarejstrowany czy nie.
Wiecie jacy sa tacy goscie - straca troche czasu zeby tylko pisac pierdoly i napinac sie na necie. Takze nie przekonuje mnie argument, ze szkoda mu bedzie czasu.
Mysle ze najlepszym spoobem jest ignorowanie takich postow - zaczepek. Jak zaczniemy odpowiadactakeimu gosciowi (np ostatnio z Piasta) to sie tylko koles cieszy i pisze nastepne bzdury a tak zobaczy zero odpowiedzi i zrezygnuje.
Pozdro dla wszystkich walczacych o porzadek na forum. :wink:

Lukes jak juz pisalem zarejestrowanemu uzytkownikowi mozna zablokowac konto, a zeby zalozyc drugie bedzie musial zalozyc sobie nowe konto e-mail (chyba) a wiec to juz jest chyba troche roboty i nie kazdemu bedzie sie chcialo. Wtefy moze zmądrzeje i przestanie wpisywać głupoty na naszym forum.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez IQ 2003-08-14, 7:38 pm

Coś za bardzo trąca mi to cenzurą - to jest forum a nie księga pięknych wpisów - dla ciebie jest to ważny temat, a dla ciebie bzdurny - i tyle. Mamy demokrację jeden ma lat 10 a drugi 30 i trudno żeby temat założony przez 10-o latka kręcił tego drugiego. Jest taki czarny13 który chyba właśnie ma 13 lat i zakłada sobie wg niego istotne tematy. A Wojtek który ma lat dwa razy tyle go ostro krytykuje - gdyby się spotkali live to na pewno nie zamieniliby nawet słowa a dzięki internetowi taki młody chłopaczek (mam nadzieję że przyszły dobry kibic Zagłębia) może sobie pogadać z każdym. Nie podoba się temat to go sobie można olać. Precz z cenzurą. Co innego jak ktoś napisze Zagłębie to .....Jak temat polega tylko na wulgarnym przezwisku to trzeba go ciąć (to może zrobić admin). Ale w temacie ... kto wygra Miedź czy Zagłębie... nie widzę nic złego. Jak chcecie poruszać same wielkie i poważne tematy to chyba trzeba wybrać sobie inne forum np.coś o filozofii, psychoanalizie itd. Można też zrobić cenzus wiekowy np.0-10, 11-16, 17-24 lat itd tyle że po co ???
Pozdrawiam
IQ

Postprzez Malinka :p 2003-08-14, 8:52 pm

IQ napisał(a):Coś za bardzo trąca mi to cenzurą - to jest forum a nie księga pięknych wpisów - dla ciebie jest to ważny temat, a dla ciebie bzdurny - i tyle. Mamy demokrację jeden ma lat 10 a drugi 30 i trudno żeby temat założony przez 10-o latka kręcił tego drugiego. Jest taki czarny13 który chyba właśnie ma 13 lat i zakłada sobie wg niego istotne tematy. A Wojtek który ma lat dwa razy tyle go ostro krytykuje - gdyby się spotkali live to na pewno nie zamieniliby nawet słowa a dzięki internetowi taki młody chłopaczek (mam nadzieję że przyszły dobry kibic Zagłębia) może sobie pogadać z każdym. Nie podoba się temat to go sobie można olać. Precz z cenzurą. Co innego jak ktoś napisze Zagłębie to .....Jak temat polega tylko na wulgarnym przezwisku to trzeba go ciąć (to może zrobić admin). Ale w temacie ... kto wygra Miedź czy Zagłębie... nie widzę nic złego. Jak chcecie poruszać same wielkie i poważne tematy to chyba trzeba wybrać sobie inne forum np.coś o filozofii, psychoanalizie itd. Można też zrobić cenzus wiekowy np.0-10, 11-16, 17-24 lat itd tyle że po co ???
Pozdrawiam

Głupi pomysł z tą podziałką wiekową...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Malinka :p

Następna strona

Powrót do Piłka nożna