Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
www.nowy.sosnowiec.info napisał(a):ŚWIT który ma skład na V ligę a zagra być może w I
HEJ!OBUDĹš SIĘ !ALBO PRZYŁÓŻ LODU DO GŁÓWKI.KOLEJNY POPULISTA.CO TY k***a CHCESZ TU KARIERĘ ZROBIĆ?A MOŻE STARTUJESZ W JAKICHŚ WYBORACH???I SZUKASZ WYBORCÓW???NO POGIĘŁO CHŁOPA...A MOŻE WYSTOSUJ PROTEST,ŻE ZAGŁĘBIE NIE GRA W LIDZE MISTRZÓW???ALE MNIE ROZBAWIAŁEŚ KOLEŚ.DO LEKARZA IDĹš...www.nowy.sosnowiec.info napisał(a):Uważam, że Zagłębie powinno w tej sprawie wystosować PROTEST !! bo skoro się już komuś udowodniło winę to trzeba się stosować do przepisów które choć do tej pory były MARTWE to przecież wciąż obowiązują !!!
Przepisy mówią jasno, 2 klasy niżej albo usunięcie !!trzeba oczyścić POLSKĄ LIGĘ żal mi kibiców szczakowianki bo jak zwykle najbardziej pokrzywdzeni będą oni !! bo zawodnicy pewnie szybko się rozjadą po POLSCE !! ale WINNI musza być UKARANI !!
mam nadzieję, że temat zostanie podchwycony i trafi tam gdzie trzeba !! bo ZAGŁĘBIE pod względem KIBICÓW organizacyjnym zasługuję na II ligę !! ( na I tez) :-)
pozdrawiam
GrzegorzMarchewka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników