Szczakowianka w II lidze!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Szczakowianka w II lidze!

Postprzez Gość 2003-07-31, 4:27 pm

Dobrze tak jebanym kupczykom i konfidentom!
Gość

NARESZCIE QRWA

Postprzez bidzej 2003-07-31, 4:32 pm

NARESZCIE QRWA PZPN ZROBIL TO CO DO NIEGO NALEZY!!!
PRECZ ZE SPRZEDAWCZYKAMI. A W 2 LIDZE ZACZNĄ Z -10 PKT. JAK TAK DALEJ POJDZIE TO JUZ PO NICH BO KTO ZAINWESTUJE W TAKI KLUB OKRYTY CHANBĄ!!! i MAJA BLISKO SPADEK DO 3 LIGI. I OBYSMY WESZLI I ZE ZLODZIEJAMI NIE GRALI!!! NA DODATEK LEWNA I KILKU KOLESI D O Z Y W O T N I O ZDYSKWALIFIKOWANI. NIECH SZUKAJA ROBOTY NA BEZROBOCIU ZLODZIEJE!!!
bidzej

Postprzez Monti 2003-07-31, 6:03 pm

A dla mnie to pytanie , czy to pokazówka w celu zyskania kilku punktów w coraz słabszych notowaniach zarządu PZPN , czy faktycznie zapowiedź walki z przekrętami w lidze. Co z tego że ukarali Szczakowianke i piłkarzy Świtu a co z resztą co i innymi sprzedawczykami co ze światkiem sędziowskim ?
Monti
Moderator

Postprzez Franz 2003-07-31, 6:38 pm

i bardzo dobrze zrobili :!: :!: :!:

tylko zastanawiam sie co teraz zrobi Świt. Sześćiu zawodników zdyskfalikowanych, więc będą musieli kogoś kupić na ich miejsce a do rozpoczęcia ligi coraz mniej czasu. A bez wzmocnień nie mają czego szukać w I lidze. A czy stadion Świtu spełnia wymogi licencji :?: bo nie wydaje mi się ciekawe co teraz zrobią.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez WOJTEK 2003-07-31, 6:41 pm

KUPIĄ PIŁKARZY Z JAWORZNA.A STADION????HAHAHAHAHAHHAHA.BYŁEM TO WIEM.MYSZKÓW...
WOJTEK
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-07-31, 6:44 pm

WOJTEK napisał(a):KUPIĄ PIŁKARZY Z JAWORZNA.A STADION????HAHAHAHAHAHHAHA.BYŁEM TO WIEM.MYSZKÓW...

Wojtek nie chwal sie tez bylem :) Ale teraz podobno sie zmienilo sporo. Ale nie ma dachu i oswietlenia !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Szczakurwianka

Postprzez Diouf39 2003-07-31, 6:51 pm

Najlepszy ruch PZPN od dłuższego czasu, ale moim skromnym zdaniem to 50/50% że to pokazówka. Szczakyrwianka nie powinna była wejść do III ligi za ten przekręt w Bielsku kilka lat temu. No i wreszcie chyba spadek do III ligi bo - 10 pkt, na początek to niekiepskie obciążenie.
APEL DO WSZYSTKICH KLUBÓW W POLSCE -, nie podpisujcie kontraktów z piłkarzami z jaworzna bo od jutra w ich nędznym klubiku wszyscy zaczną się pokować i wyjeżdżać w Polskę.
Diouf39

Postprzez Fan 2003-07-31, 6:54 pm

Jacus Wisniewski bedzie gral w Swicie ;)
Fan
Working Class

Re: Szczakurwianka

Postprzez WOJTEK 2003-07-31, 6:56 pm

Diouf39 napisał(a):Najlepszy ruch PZPN od dłuższego czasu, ale moim skromnym zdaniem to 50/50% że to pokazówka. Szczakyrwianka nie powinna była wejść do III ligi za ten przekręt w Bielsku kilka lat temu. No i wreszcie chyba spadek do III ligi bo - 10 pkt, na początek to niekiepskie obciążenie.
APEL DO WSZYSTKICH KLUBÓW W POLSCE -, nie podpisujcie kontraktów z piłkarzami z jaworzna bo od jutra w ich nędznym klubiku wszyscy zaczną się pokować i wyjeżdżać w Polskę.
APEL???ŻARTUJESZ?JAK TEGO PRZYPILNUJESZ?PIKIETY???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tiger 2003-07-31, 7:44 pm

Stadion zrobią - w przerwie już zamontowali (kończą właśnie) krzesełka(2 tys) na drugiej trybunie; mają środki na Światło i dach, cały problem to czas; nie zrobią tego do końca października; aczkolwiek byli już dogadani z Legią co do rozgrywania meczów na Łazienkowskiej
Prezes przewał urlop i przyjedzie podpisać umówę ze nowym sponsorem (browar JAbłonowo), który miał wejść po wejściu do 1. ligi i kilkoma pomniejszymi(bank itp).
Długów ŻADNYCH nie mają, jedyny ich problem to stadion; acha- polonia na Łazienkowskij rozegra tylko 2 mecze. Świt poza tym może grać na wyjazdach
tiger

Postprzez tiger 2003-07-31, 7:55 pm

i kilku zawodników już pozyskali, a kilku kolejnych jest "w drodze"
tiger

Postprzez WOJTEK 2003-07-31, 8:21 pm

tiger napisał(a):i kilku zawodników już pozyskali, a kilku kolejnych jest "w drodze"
NIE CHCE BYĆ ZŁOŚLIWY.ALE KOGO TO OBCHODZI???JEDN c*** CZY ŚWIT CZY SZCZOCHY.WAŁEK TO WAŁEK.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gigaland 2003-07-31, 8:35 pm

wreszcie odważna decyzja PZPN ! tylko dzięki takim bezkompromisowym decyzjom można uleczyć ligę. wiem,że daleka droga do tego, ale kiedyś trzeba zacząć.
tak samo jak piłkarzy powinno się karać działaczy, którzy stoją za kupczeniem meczami. lekarz jak popełni błąd w sztuce (nawet przypadkowy) też ma zakaz wykonywania zawodu! oby to grajków nauczyło, że grają dla nas-kibiców, z nas żyją . wcale mi ich nie żal.
ciekawe co teraz będą robić(jak kary nie zostaną cofnięte)? może zajmą się prezesurą w jakimś klubiku :wink: doświadczenie już mają :)
Gigaland

??

Postprzez Diouf39 2003-07-31, 9:23 pm

Wojtek ja nie mam zamiaru pilnować czy ktoś tych dupków zatrudni , ale jak sam wiesz naszą stronkę odwiedza b.duża liczba kibiców.Będą mieli nad czym się zastanowić.
Idę na stronkę szczakurwianki zobaczymy co tam się dzieje.
Diouf39

Postprzez edddie 2003-07-31, 10:02 pm

czołem sosnowiczanie! :twisted:

wg mnie to jakaś komedia co tam w tym wd robią szczake spuszczają a świt w nagrode że "tylko" kilku ich zawoodników sprzedało mecz awansuje do 1 ligi...niech lecą oba kluby (co wg mnie byłoby sprawiedliwym rozwiązaniem)

pozdro z Wrocka :P
edddie
Wrocławianin

Następna strona

Powrót do Piłka nożna