Myślę, że czas uporządkować tematy o nowym Prezesie a przede wszystkim obdarzyć - jak przystało na sternika - odrębnym wątkiem.
Na początek link do "show" w Piłkarskiej Trójce: https://katowice.tvp.pl/55724526/pilkarska-3-7092021
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
petromar napisał(a):Pamiętajmy ze 1 drużyna to nie akademia, to tak naprawdę ta sama działka ale to tyle z podobieństw, to inna bajka.... Myślę że gość ma jakiś swój plan, zapał w nim widać,ony go szybko nie zgasili, ale chyba to nie taki typ człowieka mi sie wydaje, ważny będzie też dobór ludzi wokół siebie których będzie miał...
Czysta karta - oby zapisala się pozytywnie - bo chłop widać sam jest pozytywny
petromar napisał(a):Zaczynam odnosić wrażenie, że, w myśl przysłowia "zamienił stryjek siekierkę na kijek", o zgrozo jeszcze "zatęsknimy" za Jaroszewskim...
a ja zaczynam odnosić wrażenie że dopierdalasz się byle się dopierdolić![]()
chłop jak na razie trochę poczyścił klub z było nie było ludzi których jak byś mógł to byś spalił żywcem .....ale już są następne podejrzenia domysły .... że chłop ma plany itp...k***a to weźmy Henka spod żabki - ona ma plany tylko do dnia następnego
petromar napisał(a):nie wiem teraz naszej opinii się wzorować twojej żony czy pani z klubu
petromar napisał(a):Pewny swego no źle? Ma plany źle?... ja tam od pani która bardzo długo pracuje w naszym klubie i chyba wszyscy ją znany Słyszałem że bardzo sympatyczny i nie wiem teraz naszej opinii się wzorować twojej żony czy pani z klubu....
novack napisał(a):Jeżeli pracodawcami prezesa Zagłębia są mieszkańcy Sosnowca, a określenie "kundel" czy "toi toi" w odniesieniu do ludzi jest obraźliwe, to czy poprzedni prezes nie podpada pod te paragrafy?
petromar napisał(a):chłop ma plany itp
August napisał(a):słychać, że skauci Rakowa ostro deflorują teren Zagłębia a nawet, jak słyszę, powyciągali z Akademii Zagłębia kilku ciekawie zapowiadających się chłopców.
petromar napisał(a):on chyba bardziej się chwalił ze jest zainteresowanie Lubin itp naszymi chłopakami z akademii z nie że ich tam oddajemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników