Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
emdżej napisał(a):Tylko po spadku z Ekstraklasy mieliśmy prawo zgłosić rezerwy z powrotem do okręgówki, do której wywalczyły awans. A teraz znów będzie trzeba grać od A-klasy, jak nie nawet B.
emdżej napisał(a):Tylko po spadku z Ekstraklasy mieliśmy prawo zgłosić rezerwy z powrotem do okręgówki, do której wywalczyły awans. A teraz znów będzie trzeba grać od A-klasy, jak nie nawet B.
Marek Adamczyk napisał(a):Wykorzystamy fakt, iż w sosnowieckiej A klasie jest nieparzysta liczba drużyn, to rodzi bardzo fajny system sparowania. Już zgłosiliśmy oficjalnie sosnowieckiemu podokręgowi, by drużyna, która pauzuje w A klasie mogła spotkać się z nami w meczu towarzyskim. Logistycznie będzie to dobre rozwiązanie, gdyż wyjazdy są bliższe, a boiska w tej klasie rozgrywkowej nie są złe, zresztą w zeszłym sezonie broniłem barw A-klasowego Pioniera Ujejsce, więc doskonale wiem jaki jest stan płyt.
django napisał(a):Zastanawiam się czemu ten pomysł nie został zrealizowany.
August napisał(a):django napisał(a):Zastanawiam się czemu ten pomysł nie został zrealizowany.
Boję się, być może nieco na wyrost, że dotychczasowa "działalność" Prezesa opiera się na gadaniu i dość niezłej jak dotąd _- przyznam - socjotechnice. W klubie miała w końcu pracować osoba odpowiedzialna za sprawy sportowe, w szczególności za transfery - cisza. A jakie były w przeriwe letniej, sami widzimy. Zresztą Prezes zapowiadał kilka tematów - cisza.No, ale zobaczymy co będzie dalej.
August napisał(a):django napisał(a):Zastanawiam się czemu ten pomysł nie został zrealizowany.
Boję się, być może nieco na wyrost, że dotychczasowa "działalność" Prezesa opiera się na gadaniu i dość niezłej jak dotąd _- przyznam - socjotechnice. W klubie miała w końcu pracować osoba odpowiedzialna za sprawy sportowe, w szczególności za transfery - cisza. A jakie były w przeriwe letniej, sami widzimy. Zresztą Prezes zapowiadał kilka tematów - cisza.No, ale zobaczymy co będzie dalej.
mario1 napisał(a):Ty wez mnie nie strasz
Warson napisał(a):Obecnie na bezrobociu:
Michniewicz, Fornalak, Motyka, Wieczorek, Tarasiewicz!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników