Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez patrios91 2010-07-26, 9:59 am

..a ja uslyszalem,ze prezes Adamczyk nie bedzie robil problemow z odejsciem Pietrzaka. :kiepsko: Uwazaj pan bo dostanie 800 tys. :kiepsko:
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-07-26, 3:30 pm

patrios91 napisał(a):..a ja uslyszalem,ze prezes Adamczyk nie bedzie robil problemow z odejsciem Pietrzaka. :kiepsko: Uwazaj pan bo dostanie 800 tys. :kiepsko:

Jako mimowolnie "uwłaszczony" na forum 100% chciałbym się zapytać kolegi, towarzysza, drugiego współwłaściciela Patrios czemu twierdzi, iż Prezes może utrudniać odejście Pietrzaka. Wszak to są normalne negocjacje handlowe, które poniekąd mają prawo się przedłużać.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-07-26, 3:43 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):..a ja uslyszalem,ze prezes Adamczyk nie bedzie robil problemow z odejsciem Pietrzaka. :kiepsko: Uwazaj pan bo dostanie 800 tys. :kiepsko:

Jako mimowolnie "uwłaszczony" na forum 100% chciałbym się zapytać kolegi, towarzysza, drugiego współwłaściciela Patrios czemu twierdzi, iż Prezes może utrudniać odejście Pietrzaka. Wszak to są normalne negocjacje handlowe, które poniekąd mają prawo się przedłużać.

To moze ja ci odpisze na PW ;-)
patrios91

Postprzez August 2010-07-26, 3:49 pm

patrios91 napisał(a):
August napisał(a):

To moze ja ci odpisze na PW ;-)

Wal śmiało. Bo znowu głupot na nasz temat napiszą. Mam mimo wszystko nadzieję, że transfer zawodnika odbędzie się z korzyścią dla niego jak i dla klubu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-07-26, 3:51 pm

August napisał(a):Wal śmiało. Bo znowu głupot na nasz temat napiszą. Mam mimo wszystko nadzieję, że transfer zawodnika odbędzie się z korzyścią dla niego jak i dla klubu.

Niech se pisza...wiadomosc prywatna ;-) Wygorowana cena jak wiadomo. Zreszta jak Pietrzak nie odejdzie teraz to odejdzie wraz z wygasnieciem kontraktu za darmo wiec wiadomo komu sie co oplaca.
patrios91

Postprzez rossoneri 2010-07-27, 7:00 am

niestety ,ale na sile pozbyto sie pilkarzy z wysokimi kontraktami ,a Hosic ,ze mial wazny kontrakt to wymyslono bajke ,ze nikt nie wiedzial ,ze ma sie spoznic,zeby miec pretekst ,zeby go usunac ,Pach najlepszy w sparingach nie pasuje trenerowi... i wydaje mi se ze Chojnacki to bedzie drugi Kudyba ,to co grali z Pelikanem to zenada,ludzie maja chodzic na taka pilke???!!! kibicow na meczach bedzie coraz mniej ,oni przez 90 minut nie potrafia zrobic chocby jednej akcji ,no i gramy w 10 bo Filipowicz to powinien slonecznik sprzedawac przed meczem
rossoneri

Postprzez MrCricket 2010-07-27, 8:06 am

rossoneri napisał(a):a Hosic ,ze mial wazny kontrakt to wymyslono bajke ,ze nikt nie wiedzial ,ze ma sie spoznic,zeby miec pretekst ,zeby go usunac

Kto tam wie, ale Hosic w końcówce sezonu był baaardzo słabiutki. Jak pamiętam ze skrótów, to ciągle coś chrzanił :kiepsko:
MrCricket

Postprzez Adam1906 2010-07-27, 2:26 pm

27 lipca 2010, 15:17:47 - prof
Bartłomiej Pacuszka trenuje z Zagłębiem Sosnowiec
Bartłomiej Pacuszka trenował dziś z pierwszą drużyną Zagłębia Sosnowiec. 20-letniemu obrońcy skończył się kontrakt w FC Twente i pragnie spróbować sił w ojczyźnie.

Młody piłkarz jest wychowankiem Agrykoli Warszawa, w wieku 16 lat wyjechał do Holandii, gdzie podpisał kontrakt z FC Twente. Przez cztery sezony nie zdołał wywalczyć miejsca w kadrze seniorów, dlatego podjął decyzję o powrocie do Polski.

Bartłomiej Pacuszka do Sosnowca nie trafił przez przypadek, jego menedżerem jest Krzysztof Jakubczak, który wcześniej polecił Zagłębiu Mateusza Prusa. Czy dojdzie do zamiany miejsc i w miejsce Prusika, który wyjechał do Holandii (Roda JC Kerkrade), do Sosnowca trafi Pacuszka? - Skończył mi się kontrakt w Twente, przez co miałem przerwę w treningach, dlatego muszę odbudować się, potrzebuje kilku jednostek, by wrócić do siebie - tłumaczy Pacuszka. - W Holandii miałem kilka propozycji, ale tylko z niższej ligi, a to mi nie odpowiadało. Jeszcze nie wiem jak długo będę w Sosnowcu. Po pierwszym treningu mogę powiedzieć tylko, że jest różnica w prowadzeniu zajęć - dodał.

Pacuszka w Holandii grał na środku obrony, ale jak sam przyznaje może występować również na lewej stronie defensywy.

http://www.90minut.pl/news/129/news1299 ... owiec.html

Może też byłby to trafiony transfer, jak Mateusza Prusa ? :)
Adam1906

Postprzez LucasUSA 2010-07-29, 12:39 am

MrCricket napisał(a):
rossoneri napisał(a):a Hosic ,ze mial wazny kontrakt to wymyslono bajke ,ze nikt nie wiedzial ,ze ma sie spoznic,zeby miec pretekst ,zeby go usunac

Kto tam wie, ale Hosic w końcówce sezonu był baaardzo słabiutki. Jak pamiętam ze skrótów, to ciągle coś chrzanił :kiepsko:

McCricket, tez sie nad tym zastanawialem. Dzenan, ktory byl moim ulubiencem, mial na swoim koncie duuuzo bledow. Poza tym jak sie poslucha wypowiedzi zawodnikow, nowego prezesa itd. - cos mi sie wydaje, ze byl ktos w skladzie w poprzednim sezonie, kto psul atmosfere - nie chce wskazywac na Dzenana, bo nie mam podstaw, ale widac golym okiem, ze Chojnacki nie pozwoli soie na taka niezdrowa "opozycje" w skladzie. I ja tez uwazam, ze od rzadzenia jest trener, a nie gwiazdy. Vide reprezentacja Francji.
LucasUSA

Postprzez Zaglebiak92 2010-07-29, 10:48 am

A orientuje się ktoś co z Kłodą i Pachem ? ? Gdzie mają odejść i czy w ogóle odejdą ? Szkoda ich trochę ...
Zaglebiak92

Postprzez emdżej 2010-07-29, 11:01 am

Arek sam przyznaje, że będzie miał problem ze znalezieniem nowego klubu, gdyż przez kontuzję stracił sporo okresu przygotowawczego.
emdżej

Postprzez kiboll 2010-07-29, 11:22 am

a przepraszam do ktorego jest okienko transferowe?
kiboll

Postprzez patrios91 2010-07-29, 11:24 am

kiboll napisał(a):a przepraszam do ktorego jest okienko transferowe?

Do 31 sierpnia.
patrios91

Postprzez SO_1906 2010-07-29, 11:40 am

Na miejscu Kłody to ja bym się raczej zastanowił nad normalną pracą i odwieszeniu butów na kołek...
SO_1906

Postprzez patrios91 2010-07-29, 11:48 am

SO_1906 napisał(a):Na miejscu Kłody to ja bym się raczej zastanowił nad normalną pracą i odwieszeniu butów na kołek...

Łatwo powiedziec...trudniej zrobic ;-)

Ja mam pytanko odnosnie Pacuszki,Szlakotina i Baba Sholy. Jak prezentuja sie na treningach i czy sa jakies wstepne plany odnosnie tych zawodnikow ?
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna