Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):..a ja uslyszalem,ze prezes Adamczyk nie bedzie robil problemow z odejsciem Pietrzaka.Uwazaj pan bo dostanie 800 tys.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):..a ja uslyszalem,ze prezes Adamczyk nie bedzie robil problemow z odejsciem Pietrzaka.Uwazaj pan bo dostanie 800 tys.
Jako mimowolnie "uwłaszczony" na forum 100% chciałbym się zapytać kolegi, towarzysza, drugiego współwłaściciela Patrios czemu twierdzi, iż Prezes może utrudniać odejście Pietrzaka. Wszak to są normalne negocjacje handlowe, które poniekąd mają prawo się przedłużać.
patrios91 napisał(a):August napisał(a):patrios91 napisał(a):..a ja uslyszalem,ze prezes Adamczyk nie bedzie robil problemow z odejsciem Pietrzaka.Uwazaj pan bo dostanie 800 tys.
Jako mimowolnie "uwłaszczony" na forum 100% chciałbym się zapytać kolegi, towarzysza, drugiego współwłaściciela Patrios czemu twierdzi, iż Prezes może utrudniać odejście Pietrzaka. Wszak to są normalne negocjacje handlowe, które poniekąd mają prawo się przedłużać.
To moze ja ci odpisze na PW
August napisał(a):Wal śmiało. Bo znowu głupot na nasz temat napiszą. Mam mimo wszystko nadzieję, że transfer zawodnika odbędzie się z korzyścią dla niego jak i dla klubu.
rossoneri napisał(a):a Hosic ,ze mial wazny kontrakt to wymyslono bajke ,ze nikt nie wiedzial ,ze ma sie spoznic,zeby miec pretekst ,zeby go usunac
MrCricket napisał(a):rossoneri napisał(a):a Hosic ,ze mial wazny kontrakt to wymyslono bajke ,ze nikt nie wiedzial ,ze ma sie spoznic,zeby miec pretekst ,zeby go usunac
Kto tam wie, ale Hosic w końcówce sezonu był baaardzo słabiutki. Jak pamiętam ze skrótów, to ciągle coś chrzanił
kiboll napisał(a):a przepraszam do ktorego jest okienko transferowe?
SO_1906 napisał(a):Na miejscu Kłody to ja bym się raczej zastanowił nad normalną pracą i odwieszeniu butów na kołek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników