Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez mario999 2010-07-17, 2:25 pm

Zioło- tragedia....
Po co nam ten najemnik????????????
Zobaczcie na dwie pierwsze bramki i zachowanie Zioło....
mario999

Postprzez patrios91 2010-07-17, 3:31 pm

MrCricket napisał(a):Poza tym są: Lilo, Kłoda,Bednar, Ryndak, Filipowicz(też czasem grał na prawej pomocy). I co teraz z nimi ? Wywalić na ziloną trawkę ?!. A pamiętajmy, że wiek młodzieżowców jest teraz obniżony do rocznika 1990, a my musimy mieć 2 takich na boisku, co przy ewentualnym odejściu Pietrzaka nie będzie łatwe, bo mam poważne obawy co do umiejętności tego Ukraińca na bramce !

Nie ma zadnego Klody jak i Jaromina,Pacha,Hosica. Mlodziezowcow akurat mamy nadmiar i to stojacych na wysokim poziomie...np.Cyganek,Bielawski.

mario999 napisał(a):Zioło- tragedia....
Po co nam ten najemnik????????????
Zobaczcie na dwie pierwsze bramki i zachowanie Zioło....

Potwierdzam...zachowuje sie jak Hosic na wiosne.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez dziejus 2010-07-17, 4:59 pm

Bramkarza nie ma,obrony nie ma,pomocy nie ma,jest jeden potencjalny napastnik.Czyli jest gorzej niż było :kiepsko: Jednym slowem - nic nie ma.KONONOWICZ :redface:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-07-17, 6:08 pm

Jak pisze sportowezaglebie.pl jest szansa,ze Pach podpisze nowy kontrakt. Mielec ma problem z rozwiazaniem kontraktu wiec moze odpasc,a za Snadnego trzeba bedzie zabulic(transfer). Łytwyniuk odpadl,wiec fajnie by bylo gdyby Pach zostal w Zaglebiu. Na prawej pomocy jest multum zawodnikow wiec nie rozumiem po co Skrzypek,no chyba ze trener widzi go na innej pozycji,choc jego wypowiedz nie jest optymistyczna odnosnie Skrzypka gdyz wkrotce chce zamknac kadre co jest niemozliwe,gdyz sa mega luki w defensywie i w ataku.

Jak sie zaprezentowal Andy-wychowanek HSV ?
patrios91

Postprzez zeb48 2010-07-17, 9:37 pm

Po obejrzeniu sparingów [ chciałbym się mylić ] można wysnuć wniosek poza kilkoma zawodnikami że niestety ale nie mamy zespołu na miarę awansu - to po pierwsze . A po drugie [ też chciałbym się mylić i to bardzo ] by nie okazało się , że M. Chojnacki [ z całym szacunkiem ] to drugi J. Kudyba Pozdrawiam - zeb48
zeb48

Postprzez dziejus 2010-07-17, 9:43 pm

Czy trener Chojnacki wie cos czego my kibice nie wiemy ? ? Przeciez luki w składzie są ogromne a on chce zamykać kadre,którą jak na razie otworzył dwoma nazwiskami :kiepsko: A co z resztą ? Obrońców do pomocy,pomocnikow do ataku a do bramki trener Polański ?
dziejus

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-07-18, 8:38 am

Kogo kupic ? Kupuje sie tych zawodników na ktorych zakup pozwala budzet Klubu.
To chyba jest jasne i czytelne. Jestem przekonany ze Faregasa Prezes Marek Adamczyk
nie kupi bo nie ma KASY to po pierwsze.
To ze Pan Szatan krzyczy o AWANSIE to nic nie znaczy - widac ze trener buduje druzyne
składająca sie z doswiadczenia i młodziezy co z tego wyniknie zobaczymy po zakończniu
rundy jesiennej o AWANSIE bedzie mowa jak Zagłebie uplasuje sie w czołówce tabeli
najdalej na III miejscu.
Czy wiadomo co sie dzieje z Szatanem juniorem ?
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez patrios91 2010-07-18, 9:36 am

Skoro nie buduja druzyny na awans to niech przestana wreszcie sciemniac bo to zaczyna byc obrzydliwe. Zapomnieli o tym,ze Zaglebie uplasowalo sie na 3cim miejscu tylko dlatego,ze Prus w kazdym meczu sprawial cudy na bramce. Prusa nie ma-cudow nie bedzie.
patrios91

Postprzez zimek 2010-07-18, 10:01 am

wezmy jedno pod uwage ze jeszcze nie rozegrali ani jednego spotkania taka pierwsza jedenastka mysle ze trener Chojnacki ma to juz poukladane ale nie ma co patrzec na to jakie kto ma nazwisko tylko co pokaze na boisku ja jestem dobrej mysli chociaz wiem ze na jakies spektakularne transfery nas nie stac i to bylo wiadome od dawna licze na Cyganka w napadzie a zreszta czekajmy i wierzmy :niezle:
zimek

Postprzez Adam1906 2010-07-18, 10:21 am

Zgadzam się patrios91. Czy nie lepiej jest oficjalnie powiedzieć, że: skład został na tyle mocno przewietrzony, iż ciężko jest na chwilę obecną wyczuć, czy będzie walka o awans, czy też o środek tabeli ? Bo faktycznie wypowiedzi włodarzy piłkarskiego Zagłębia zaczynają mi przypominać wypowiedzi Adama Bernata o hokejowym ZS: że walczymy o medal, a kończymy jak zwykle poza pudłem... Ps. Gdyby nie pompowano sztucznie tego balona, tym słodziej by smakował upragniony awans. A tak znowu wypowiedzi o awansie i.... Mimo wszystko wierzę, WIERZĘ, W=I=E=R=Z=Ę :!: :!: :!:
Adam1906

Postprzez kiboll 2010-07-18, 10:58 am

Panowie nie wkurzac sie bez cisnienia za dwa miesiace bedziemy wiedziec na co nas stac pare kolejek juz bedzie ale zalamac sie mozemy po meczu PP lub z Zetka jak nas rozjada co jest wysoko prawdopodobne a to moze byc bardzo zle bo wpłynie na frekwencje ktora do wysokich nie nalezy (patrze na potencjał) a o liczbowo wyjazdy to juz wogule nie chce tego tematu poruszac.:D.Nie wiem jak bedzie ale jak Chojnacki w srode juz chce kadre zamykac i wogule to mnie przestraszyło.Według mnie na 99% bedziemy walczyli o srodek tabeli.Ale i tak bedzie wesoło A JAKKKK KOLEJNY SEZON W 2 LIDZE HEHEHE ;)
kiboll

Postprzez MrCricket 2010-07-18, 10:59 am

Nikt awansu nie obiecuje, ale nikt z kibiców nie wyobraża sobie, żebyśmy mogli walczyć o inne cele. Nie oszukujmy się, kasa od krakusów już się skończyła, nie będzie już tyle nazwisk co w zeszłym sezonie. Będzie więcej zawodników młodszych= tańszych, a czy gorszych to czas pokaże. Poza tym do ligi nie dojdzie żaden spadkowicz, w lidze nie ma już "bogaczy" z POlkowic czy Radzionkowa. Śmiem przez to twierdzić, że liga będzie bardziej wyrównana, będzie więcej "czarnych koni" i więcej drużyn będzie walczyć o najwyższe cele.
MrCricket

Postprzez gregor 2010-07-18, 11:24 am

Braciszkowie przyłączę się do tego chóru , co woła o prawdę , nie ściemniajcie wlodarze klubu powiedzcie nam prawdę , lub po prostu potwierdzcie to co my kibice wierni temu klubowi widzimy na wlasne oczy .
Ta drużyna z całym respectem dla walczaków typu np. Lacha i chłopaków , którzy są nasi , nie jest drużyną w moim mniemaniu na awans . Ekipa rutyniarzy + ambitni młodzieżowcy = paka na upragniony
dla Zagłębia Dąbrowskiego A W A N S , lecz w póżniejszym czasie . Jak mówi przysłowie
" Nie od razu...etc. " Zatem pozostanie chyba nam cieszyć się z faktu że w końcu o stare sprawdzone wzorce budujemy zespół , który w niedalekiej przyszłości ku uciesze wiernej publiki będzie ostro pukał do bram wyższej klasy rozgrywkowej czego zagłębiowskiej wiarze i włdarzom klubu i sobie życzę
Pozdro
gregor

Postprzez gregor 2010-07-18, 11:34 am

sorki , jakoś nie mogę odżałować spuszczonego przez "pierścienia" GRYBOSIA
gregor

Postprzez matt75 2010-07-18, 11:40 am

gregor podpisuje się pod tym
matt75

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna