Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Myślałem, że dość szybko będzie ogłoszony kontrakt z Folcem skoro Marutek twierdził, że gośc jest przyklepany
dziejus napisał(a):Sam wiesz że zakasywanie rękawów troche trwa![]()
patrios91 napisał(a):Jeszcze 12tej nie ma...wyluzuj Media w tym kraju nie dzialaja jak internet.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Jeszcze 12tej nie ma...wyluzuj Media w tym kraju nie dzialaja jak internet.
Może jestem w gorącej wodzie kąpany ale liczyłem na .... wczoraj
dziejus napisał(a):A tak a propos, czy M.Zioło gra na lewej obronie czy na środku czyli tzw.stoperze
..Na liście transferowej klubu jest również wielu zawodników, którzy nie tak dawno reprezentowali barwy pierwszego zespołu Korony, jednak teraz nie mają szans na grę w żółto-czerwonych barwach. - Cichos, Buśkiewicz, Nowak, Nawotczyński, Trzeciakiewicz, Kiciński to piłkarze, dla których szukamy nowych klubów. Rozmowy są mniej lub bardziej zaawansowane, a wszystko wyjaśni się w ciągu najbliższych dni - dodaje dyrektor...
Kolejnym piłkarzem, który pojawi się na testach w Zagłębiu Sosnowiec i dostanie szansę gry w jutrzejszym sparingu z Górnikiem Zabrze (Młoda Ekstraklasa) jest 26-letni pomocnik Adrian Mielec.
W poprzednim sezonie Mielec był zawodnikiem Ruchu Radzionków. Ogółem zagrał w 28 meczach zespołu z Radzionkowa i zdobył 5 bramek.
źródło: 100% Zagłębie Sosnowiec
emdżej napisał(a):Jeśli rossoneri jedzie po Cyganku, to znaczy, że będzie z niego taki pożytek jak z Filipowicza. Czyli Cyganka notujemy jako wzmocnienie.
rossoneri napisał(a):emdżej napisał(a):Jeśli rossoneri jedzie po Cyganku, to znaczy, że będzie z niego taki pożytek jak z Filipowicza. Czyli Cyganka notujemy jako wzmocnienie.
masz racje chociaz raz sie zgadzamy ,ale tylko do tego ze z Filipowicza byl pozytek zaden , przez takich zawodnikow jak Filipowicz kisimy dalej w 2 lidze ,a Cyganekwystarczylo mi 30 minut z Podbeskidziem ,zeby sie przekonac co on prezentuje ,ten sympatyczny murzynek bije obu na glowe ,podobal mi sie tez ukrainiec na lewym skrzydle z 9 i 7 chyba Kwiatkowski ,reszcie dziekujemy ,a jeszcze zapomnialbym o bramkarzu z Ukrainy,trzeba mu dac szanse tym bardziej ,ze Bensz tez nie prezentuje sie rewelacyjnie , bo Pisarek to juz komedia:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack