Pogoń Siedlce - Zagłębie Sosnowiec 27.11.16 godz 17,45

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Pogoń Siedlce - Zagłębie Sosnowiec 27.11.16 godz 17,4

Postprzez maniek-75-75 2016-11-27, 8:03 pm

dupa tam . chojnice nie mają bazy i zaplecza i nie awansują . tu nie ma tragedii . tragedia jest u nas choć mnie osobiście wali czy awansują czy nie . ja chce dobre mecze ogladać
maniek-75-75

Postprzez django 2016-11-27, 8:09 pm

Najlepiej niech sobie grajki same wybiorą trenera :lol:

Jaroszewski, ogarnij ten burdel, bo niedługo ciebie piłkarzyki wypierdolą, jak im dzień dobry nie powiesz na schodach.
django

Postprzez wilczy_jezdziec 2016-11-27, 8:10 pm

Pełne poparcie dla Dudka. Generalnie nie jestem zwolennikiem czyszczenia brudów przed kamerami ale być może było to potrzebne. Chłopaki pokazali charakter, oby również stanęli murem za Dudkiem w obecności prezesa. Pytanie co dalej? Kulą u nogi jest długi kontrakt Mandrysza, pytanie czy nawet jeżeli odeśle się go do rezerw, stać nas na zatrudnienie nowego trenera? Pamiętajmy, że swego czasu mówiło się, że Derbinowi też do końca nie było po drodze z drużyną, czego pokłosiem były wiosenne wyniki.

Paradoksalnie może i dobrze, że Bartczak musiał zejść bo cały misterny plan Mandrysza na ten mecz poszedł w zapomnienie. Nowak poza strzeloną bramką niestety kupa strat, jemu się ta przerwa przyda najbardziej. Matić niestety kolejny raz nie wykorzystał szansy. On się nie nadaje jako jedyny napastnik bo mu warunki fizyczne na to nie pozwalają. O Łuczaku nawet nie piszę, bo kolejny mecz mniej niż zero.
Generalnie jest lekki optymizm na święta po tym listopadowym marazmie. Pierwsze trzy mecze z silnymi przeciwnikami (Stomil, Sandecja, GKS) albo wywindują nas na szczyt, albo zakotwiczą nas w przedziale 3-8. Oby już nie z Mandryszem na ławce, choć coś mi się wydaje, że to mało prawdopodobne. Moim zdaniem, więcej punktów ugralibyśmy nawet z Arasiem.
wilczy_jezdziec

Postprzez kriss68 2016-11-27, 8:12 pm

Kolejny mecz potwierdza Matić i Luczak do wyrzucenia, nie do wypier....nia .
Wiele szczęścia że wygraliśmy grając bez ofensywy , słaby mecz nie jak 3 z 4 a 18 z 17 drużyną.
kriss68

Postprzez maniek-75-75 2016-11-27, 8:14 pm

Tomcjo napisał(a):Znam tylko relacje tekstowa ale oni nas juz nie pociagna w ekstraklasie .

tY chyba nie czytasz tego co ja piszę.... czy ktoś powiedział że oni nas pociągną w extra? a po wywiadzie z Dudkiem to moje odczucia są nawet takie że mogli rozyebać wszystkich jak chcieli ... a czemu tak nie było??
sorry qrwa ja lubie się nie denerwować . ale ktoś kto nie przegrywa nagle zapomina jak się gra? albo oddycha rękawami ? do qrwy to są ZAWODOWCY !
maniek-75-75

Postprzez MarcelZS 2016-11-27, 8:18 pm

Jaroszewski dzwon po Derbina;)
MarcelZS

Postprzez django 2016-11-27, 8:20 pm

MarcelZS napisał(a):Jaroszewski dzwon po Derbina;)

Tylko najpierw poproś Dudka o pozwolenie.
django

Postprzez michaelus 2016-11-27, 8:21 pm

Byłem zaskoczony, że trener w ogóle wpuścił mnie na boisko. Nie ma między nami chemii, bo osoba, która nas prowadzi właściwie z nami nie rozmawia - stwierdził po meczu w wywiadzie telewizyjnym kapitan drużyny Sebastian Dudek, który nie ukrywa rozgoryczenia, że ostatnio nie miał miejsca w podstawowym składzie

http://sosnowiec.wyborcza.pl/sosnowiec/1,93867,21038915,zaglebie-sosnowiec-wygrywa-w-siedlcach-kapitan-krytykuje.html#BoxLokSosnImg
michaelus

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2016-11-27, 8:23 pm

To że w szatni nie ma chemii to było widać - chciałby usłyszeć od Dudka czy trener
Magic pozwolił sobie mieszać w drużynie, w składzie wyjściowym - Moja odpowiedz
jest NIE. Po meczu w Siedlcach - kiedy padła bramka Mandrysz przybił piątkę ze
wszystkim. Na pewno nie jest tak wylewny jak Derbin - bo nie musi. A czy Magic był?
Kwesta kolejna - tych spraw nie załatwia się przed kamerami TV od tego
jest szatnia od tego jest Prezes i Klub.
Myślę ze te sprawy nie należą do Kibiców - Trener, Prezes poradzą sobie
spokojnie - długa zimowa przerwa. A do Panów zawodników mam pytanie-
Dlaczego w 4 meczach zagrali piach tracąc tyle punktów? Czy tak wypada ?
Panowie tak na serio - trener Mandrysz to jest Profesjonalista - dajmy temu
Panu popracować w Zagłębiu.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez wilczy_jezdziec 2016-11-27, 8:26 pm

django napisał(a):

Drużyna gra świetnie, nagle przychodzi facet i wszystko rozpieprza w drobny mak, a czołowych zawodników usadza na ławkę. To jest normalne? Co innego gdyby taka taktyka przynosiła efekty ale gość przegrywa mecz za meczem i zdaje się nic z tego nie robić. Ba! Wydaje się, że jest nieomylny niczym biskup Rzymu, a Ty go jeszcze bronisz?
wilczy_jezdziec

Postprzez petromar 2016-11-27, 8:28 pm

wypowiedz Dudka który juz chyba nie dawał rady tego cięgnąc wygląda jakby delikatnie chciał kibicom dac coś do zrozumienia...brak trenera podczas fetowania zwyciestwa ..tez cos jest na rzeczy....Sebastian akurat bardzo dobrze o Zagłębiu sie wypowiada identyfikuje sie z zespołem... z drugie strony Magiera wogole sie z naszym klubem nie identyfikował a wyniki były...
tak czy siak po wypowiedzi Dudka niemal pewne jest ze w szatni cos jest nie tak... a gadanie ze moglibysmy wygrywac....k***a kpina ...to jak ja bym szefowi powiedział ze mogłbym robic wyniki zajebiste ale mnie kierownik wkurwia i nie zrobie????
petromar

Postprzez krysteksc 2016-11-27, 8:31 pm

django napisał(a):

Czyli co już Mandrysz jest cacy a Dudek to samo zło??
To jest kapitan drużyny który strzelał bramki na wagę 3 punktów asystował a najważniejsze gra dla nas jest dla niego ważna, jeśli zapomniałeś to po 1 meczu w Poznaniu mógł odwieść buty i czekać na następny sezon, ale on wrócił po 3 tyg. wieku on nie oszuka ale jest nam potrzebny chociażby żeby nauczać młodszych, a póki co jedynym "sukcesem" mandrysza jest rozwalenie w 1,5 miesiąca wszystkiego co mieliśmy.
krysteksc

Postprzez django 2016-11-27, 8:32 pm

wilczy_jezdziec napisał(a):Drużyna gra świetnie, nagle przychodzi facet i wszystko rozpieprza w drobny mak, a czołowych zawodników usadza na ławkę. To jest normalne? Co innego gdyby taka taktyka przynosiła efekty ale gość przegrywa mecz za meczem i zdaje się nic z tego nie robić. Ba! Wydaje się, że jest nieomylny niczym biskup Rzymu, a Ty go jeszcze bronisz?

Nikogo nie bronię. Po prostu w głowie mi się nie mieści, co te grajki odpierdalają. Dudka, Markowskiego, Budka i być może jeszcze kilku innych, którzy zapomnieli, że są od kopania piłki już nie powinno być w tym klubie. A nad Mandryszem można się zastanawiać.
django

Postprzez petromar 2016-11-27, 8:34 pm

krysteksc napisał(a):
django napisał(a):

Czyli co już Mandrysz jest cacy a Dudek to samo zło??
To jest kapitan drużyny który strzelał bramki na wagę 3 punktów asystował a najważniejsze gra dla nas jest dla niego ważna, jeśli zapomniałeś to po 1 meczu w Poznaniu mógł odwieść buty i czekać na następny sezon, ale on wrócił po 3 tyg. wieku on nie oszuka ale jest nam potrzebny chociażby żeby nauczać młodszych, a póki co jedynym "sukcesem" mandrysza jest rozwalenie w 1,5 miesiąca wszystkiego co mieliśmy.

- niestety takto wygląda jakby nie patrzec !!!! nic trenera nie broni na chwile obecna ..a wygrana z cienkią jak b-klasowy zespól Pogonią - chyba z kumplami bysmy ich rozjechali...tragedia mecz ogólnie..typowy mecz dwoch ostatnich druzyn..tak to wygladało
Ostatnio edytowano 2016-11-27, 8:35 pm przez petromar, łącznie edytowano 1 raz
petromar

Postprzez novack 2016-11-27, 8:34 pm

Ja nie kibicuje ani Mandryszowi, ani Dudkowi, ja kibicuję Zagłębiu, a to co się dzieje, to najgorsze co mogło się stać dla Zagłębia. Chłodna kalkulacja Jaroszewskiego może wyglądać tak, że Dudek jest w stanie pograć jeszcze tylko jeden sezon, więc lepiej zostawić Mandrysza na kilka sezonów,ale Sebastian moim zdaniem puścił pewien sygnał, a mianowicie "chciałbym zostać w Zagłębiu i tu zakończyć karierę" a w domyśle, może nawet zostać trenerem Zagłębia, więc teraz MJ ma zagwozdkę której mu nie zazdroszczę.
Czekamy na konferencję prasową Mandrysza, ale obstawiam, że się nie odniesie.
Ostatnio edytowano 2016-11-27, 8:36 pm przez novack, łącznie edytowano 1 raz
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna