Musicie każdy temat na forum rozpierdalać waszymi beklasowymi rozkminananiami? Przecież tego już powoli się nie da czytać. Dlaczego w temacie o meczu muszę czytać wypociny wynalazków typu kiboll? Prośba do moderatorów, żeby zareagowali.
Odnośnie samego meczu to naprawdę fajnie się patrzyło na tak grające Zagłębie. Dawno już nie widziałem żeby nasi piłkarze walczyli z takim zaangażowaniem od początku do końca. Martwiłem się trochę żeby Sierczyński po kontuzji nie stracił kapitalnej formy z poprzedniej rundy, ale widzę, że bezpodstawnie. Tak jak Sierczyński był odkryciem minionego sezonu, tak odkryciem tego może być Domański. Chłopak tak zapieprzał, że myślałem, że płuca wypluje. Albo Jankowski: zauważcie że chłopak się nie spala, nie strzela na pałę, tylko spokojnie, precyzyjnie po rogach bramki. Nawet Tomek Szatan zagrał niezły mecz. No i kolejny zajebisty mecz Stefańskiego, który powoli wyrasta na lidera zespołu. Jeżeli klub uda się wyprowadzić na prostą, to dobrze byłoby pomyśleć nad wykupieniem go z Ruchu. W tej chwili wydaje mi się, że mamy drużynę spokojnie na środek tabeli.