zapraszamy na balety na ludowym są kabarety a grajki jak pacynki wala w h...a ja rodzynki:lol:

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
swiezy52 napisał(a):zjebcie mnie jak chcecie, pomijajac fakt jak NASZE pajacyki zagrali... najwiekszy popis dali "KIBICE
"
bijac bravka Nielbie
brawo kibice Zagłębia, bedacy z druzyna NA DOBRE I NA ZLE... no comment
Qcu20 napisał(a):swiezy52 napisał(a):zjebcie mnie jak chcecie, pomijajac fakt jak NASZE pajacyki zagrali... najwiekszy popis dali "KIBICE
"
bijac bravka Nielbie
Dla mnie był to wyraz frustracji i może podziękowania piłkarzom Nielby za dobra grę?
Przypomina mi sie niedawny mecz Reprezentacji Polski z Kamerunem, jak Samuel Et'o schodzil z boisku i kibice Polscy brawo Mu bili:)
swiezy52 napisał(a):zjebcie mnie jak chcecie, pomijajac fakt jak NASZE pajacyki zagrali... najwiekszy popis dali "KIBICE
"
bijac bravka Nielbie
HockeyFans napisał(a):Racja ludzie ogarnijcie się!!! doping w 1 połowie był średni,ale w 2 połowie wszyscy prawie odeszli,a przegrywaliśmy 1-0,a co by było jak byś my grali np z Legia,Bks,albo Olimpia też byś cie usiedlipo prostu żenada!!!
MiChAs089 napisał(a):Transparent załosny ale Brawa dla Nielby jak najbardziej zasłużone niech te patałachy wiedzą że mamy dość i Apeluje do Ultrasów zróbicie Bojkot bo wole kupić sobie Kebaba za 5 zł niż marznąć i oglądac tą kopaniene zasłużone zwyciestwo dla Nielby i zasłuzone owacje i sobie myślcie ile chcecie ale tego sie już nie da oglądać moja cierpliwość sie skończyła Lachowski niech odejdzie bo sie u nas marnuje a czas leci lepiej niech sobie pogra w lepszej drużunie bo tu sie nie spełnia dozobaczenie w przyszłym sezonie jeszcze raz Brawa dla Nielby i owacje na stojąco mam już dość !!! i mnie nie obchodzi co sobie poniektórzy myślą bo niby wierni a doping po 1 połowie zniknoł brawo Nielba !!
kibic hools napisał(a):i na A KLASĘ CZŁOWIEKU
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak