Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kinematografik napisał(a):Najważniejsze jest to ,że widac dużą poprawe w grze naszych. 2:2 z Lechią, 2:2 z Elaną a teraz 3:1 z Turem, 2:1 z Górnikiem. Te 2 ostatnie mecze mogły byc do zera, ale oczywiscie i tutaj pokazał sie Bensz który musiał coś spiepszyć.
greno napisał(a):Kinematografik napisał(a):Najważniejsze jest to ,że widac dużą poprawe w grze naszych. 2:2 z Lechią, 2:2 z Elaną a teraz 3:1 z Turem, 2:1 z Górnikiem. Te 2 ostatnie mecze mogły byc do zera, ale oczywiscie i tutaj pokazał sie Bensz który musiał coś spiepszyć.
Przepraszam na pewno oglądaliśmy ten sam mecz?
To co prezentuje obecnie Zagłębie to nie jest gra! To jakaś amatorska szkoła próby podania piłki!
Uważam że jet to wina wyłącznie trenera (zawiedziony jestem Chojnackim) nie uważam że zawodnicy nagle zapominają jak się gra w piłkę.Przykład?: usilne ustawianie Dawida na lewym( jak grał) wszyscy w Sosnowcu wiedzą że Dawid musi chodzić na prawym boku! Pozdrawiam!
jls napisał(a):Może troszkę inaczej. Oglądałem skrót z meczu i muszę stwierdzić, że nie tylko piłkarze odstawili kaszanę,ale równierz ( bez obrazy operatora- jaki mecz tak pokazane w skrócie- doskonała zabawa na trybunach, bardzo mało tego co się działo na murawie) ten skrót okazał się normalną chałą.
Muszę jednak przyznać, że wiernie oddał to co odczuli kibice siedzący na trybunach.
Jednak od realizującego wymaga się rzetelności w realizacji tego czego się podjął, tzn pokazania sytuacji na murawie a nie atmosfery na trybunach.
Mozna było zrealizować dwa skróty pokazujące mecz i atmosferę trybun.
Na całe 9 minut skrótu tylko 3.5 minuty przebitek meczu.
Nie jest moim zamiarem obrażenie realizatora tego skrótu, tylko przypomnienie, że jest on dla tych co nie mogli przyjść na stadion, jedyną możliwością obejrzenia tego co się działo na murawie i aktualnej dyspo0zycji drużyny.
Moja prośba do operatora, przy realizacji następnego skrótu potraktować go jako dokumentu faktycznego obrazu wydarzeń na murawie, a drugi skrót dla zawodników z wydarzeń na trybunach, aby mogli to sobie dokładnie przemysleć i wyciągnąc wnioski na przyszłośc.
Jeszcze raz przepraszam operatora. Napisałem to bez zamiaru obrażania tak jego, jak i osób mu pomagających. Jadnak skrót jest rodzajem dokumentu dla kogoś kto nie miał możliwości obejrzenia tego wydarzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników