Zagłębie Sosnowiec - Chojniczanka Chojnice 18.08.2010 19:06

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Chojniczanka Chojnice 18.08.2010 19

Postprzez August 2010-08-18, 9:28 pm

Lokens napisał(a):narazie jedna przegrana nie przeważy o tym, czy przejdziemy dalej, czy na następny sezon zostaniemy w II lidze

Time will tell
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Sosnowieczanka 2010-08-18, 9:28 pm

Frekwencja na Ludowym taka niesamowita , że mecze ligowe Zagłębia spokojnie można rozgrywać na stadionie Czarnych przy ul. Mireckiego.!!! Kibice , którzy przyszli szacunek za tak głośny , dobry i ambitny doping..!!! Piłkarze po prostu żenada i wstyd..!!! Bednar to nie maszyna , która zawsze bedzie szczelać bramki i wygrywać mecze-dziś nie jego mecz , Lacha nie dzisiaj , Sklrzypek chyba zaburzenie błędnika , ciągle leżał na murawie , Snadny wizyta u dobrego okulisty i troche wiecej czasu poświecić na bieganie , Bensz sam meczu nie wygra,Pająk jedyne co to wrzuty z autu i podawanie piłek może wyręczy tych chłopców ?,Mielec cos tam pobiegał ,Balul na cos sie przydał ,pomógł piłkarzowy z Chojnic po faulu- może asystent masażysty?,Filipowicz szkoda pisać -przewiduje forme na 2015rok. !!!!!!!!!!!Obudzcie sie !!!!!!!!Ośmieszacie nas Zagłębie...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kibice przychodzą dopingować ,żebyście sie odwdzięczyli może nie z najwyższej półki grą , a walką , bo nie zawsze sie WYGRYWA..!!! Nie uwierzę już w to kiedy jakiś piłkarz powie , że ZAGŁĘBIE NOSI W SERCU , bo po takich meczach i takich chwilach wiemy , że nosi jes na pewno gdzie indziej , bo nie w sercu..!!! A jak tak bedzie dalej to radze boisko zaorać i zrobic pole z ziemniakami może wtedy by cos o nas dobrego powiedzieli np, Zagłębie Sosnowiec wytwórnia ziemniaków??? A oczywiście nasi najlepsi pikarze mieli by cały etat..!!
Myślę ,że po następnym meczu beda inne nastroje i myśli .Może bardziej pozytywne..!!!
pzdr. dla wszytskich wytrzymałych i cierpliwych...
Sosnowieczanka

Postprzez MiChAs089 2010-08-18, 9:29 pm

Padlina Padlina Padlia i jeszcze raz Padlina no ale trzeba walczyć dalej .
MiChAs089

Postprzez Schabu 2010-08-18, 9:32 pm

Lokens napisał(a):@ Do pajaca, który na młynie wydarł się "piłkarzyki - pajacyki"
Człowieku, po 1 to jest 4 kolejka, i pierwszy przegrany mecz w tym sezonie (ligowy), po drugie, jest to drugi mecz w tym tygodniu i zawodnicy mają prawo być zmęczeni, po 3 zwróć uwagę na to, że Chojniczanka wymieniła 14 zawodników, z czego wszyscy przyszli z pierwszej ligi lub z ekstra.

A tak po za tym, zastanawia mnie, dlaczego ku**a jego mać przez całą drugą połowę wałkowaliśmy non stop tą samą przyśpiewkę. Gdzie to miało sens? : O

No tu koleżko trochę przesadziłeś,być może bardzo młody jesteś,więc tak to traktuje.Po pierwsze pierwszy przegrany mecz,tak zgadzam się tylko żaden inny nie był wygrany,pomijając być może Zawisze.Zresztą następną porażkę zobaczysz w sobote.
Po drugie to rzuciłeś hasło roku :brawo:
Zawodnicy mogą być zmęczeni. :lol: :lol: :lol: Za to nasz prezes powinien ci dać bezpłatny karnet na cały sezon z dojazdem na stadion.Aż strach pomyśleć co będzie w Grudziądzu bo moim zdaniem pewnie z głodu padną.
A po trzecie niech mają 20 zawodników nowych,ale zespół się zgrał tak szybko,że my przy trzech zawodnikach nowych nie umiemy się zgrać od paru lat.I o co chodzi??
Schabu

Postprzez mario999 2010-08-18, 9:47 pm

Najlepsza wypowiedz Chojnackiego ''przegralismy mecz w środku'' . A tam w Chojniczance grał Pach który według Chojnackiego był za słaby na Zagłębie. Na dzień dzisiejszy ta drużyna oscyluje na koniec sezonu w miejscach 8-12. Mamy za slabą drużyne aby walczyć o awans...
mario999

Postprzez pyla 2010-08-18, 9:51 pm

Aż strach myślec co będzie w Grudziądzu chyba że Olimpia bedzie miala słabszy dzień, poziom jaki zaprezentowali nasi ,,zawodnicy,, woła o pomste do nieba to nie była gra tylko podworkowa kopanina . Na dzień dzisiejszy to mamy skład WĘGLA I PAPY.
pyla

Postprzez Mathof 2010-08-18, 9:51 pm

Jakie lekceważenie jaka dopiero 4 kolejka to już 3 sezon trwa. Nie ma co mydlić sobie oczu długo nie zobaczymy 1 ligi w Sosnowcu. Mam szacunek do klubu, znam paru weteranów Zagłębia z lat jej świetności i szczerze powiedziawszy obecni piłkarze są ch**owi. Nie będę już komentował wysokich podań ze środka pola albo braku strzałów z dystansu bo to jest śmiech na sali, jak już ktoś się zdecyduje to kopniecie jest tak chu**we że dzieci z pod trzepaka maja więcej siły. Może to jest spowodowane tym że wieczorami tańczą na dyskotekach a później maja zmęczone nogi.
Ciężko opisać to co się ogląda wiadomo to 2 a stara 3 liga więc co my chcemy, ale żeby grać w 1 trzeba mieć ikrę a nie watę w dupie. Może problem nie tkwi w piłkarzach tylko w zarządzie który nie chce awansu bo nie ma kasy na 1 ligę może to jest to.
Każdy szanujący się kibic i szanujący klub powinien zbojkotować tą bandę i przestać przychodzić na mecze.
Nie płaćmy za tą kpinę z Naszego klubu w wykonaniu tych pajacyków. Jak zagrają sezon bez kibiców to sami będą się prosili o nasz doping.
Podsumowując niech każdy robi jak uważa, ja w tym sezonie nie postawie nogi na stadionie :czerwona:
Mathof

Postprzez MiChAs089 2010-08-18, 9:53 pm

Awansu nie będzie i nie to że mnie zaczną zaraz tutaj wyzywać ze z takim nastawieniem to napewno nie bedzieawansu no ale niestety taka prawda . Jeżeli tylko mam czas pojawiam sie na Ludowym i wyjazdach ale zadaje sobie pytanie czy jest sens Zagłębie będzie zawsze nr1 w moim życiu i smutno mi patrząc na ta gre dzisiaj piłkarze nie zasługiwali na doping choć nie było wiele . A co do sobotniego meczu no niestety ale z chociaz z punktem to my chyba nie wrócimy.
MiChAs089

Postprzez Schabu 2010-08-18, 10:04 pm

M.Chojnacki
"Takie mecze się zdarzają, mogę mieć tylko pretensje, bo jeżeli gra się słabiej i nie można wygrać spotkania, to można go przynajmniej nie przegrać."

Jak dla mnie wszystko jasne.Powodzenia.
Schabu

Postprzez August 2010-08-18, 10:06 pm

Fragment wypowiedzi Bensza:
(...)
Weźmy się lepiej za granie, a nie za gadanie. Każdy ma do kogoś na boisku pretensje, ale żaden nie pociągnie gry drużyny. Tracimy gola w 60. minucie i zamiast pokazać, że się walczy, to spuszczamy głowę i dajemy pole do popisu rywalom.
http://www.sosnowiec.info.pl/sport/pilk ... ,1,4,17930
Tu Adam chyba trafił w sedno.
August

Postprzez Sir 2010-08-18, 10:18 pm

Gratulacje dla piłkarzy i trenera gości. Zaslużyli w tym meczu na zwycięstwo.

Według mnie w 60% za PORAŻKĘ w tym meczu odpowiada trener!!! W szatni chyba była sielanka...bo zawodnicy Zagłębia wszysli na drugą połowę jak na piknik.....moje pytanie do TRENERA: WIDZIAŁ PAN ŻE W ŚRODKU POLA OD POCZĄTKU MECZU GRA SIĘ NIE UKŁADA ( ZUPEŁNIE BEZBWARNY MIELEC ) to za jasną ciasną czemu Pan trzymał Mielca do 90 minuty na tym boisku?! Dla mnie mecz został przegrany z braku wyciągnięcia wniosków po pierwszej połowie gry...po stracie bramki już totalnie siadło wszystko.

W pierwszej połowie najlepszy na boisku SNADNY. Bardzo ladnie potrafi przyjąć piłkę. Oby więcej zimnej krwi w polu karnym.
Sir

Postprzez GŁB1994 2010-08-18, 10:19 pm

Pierwszy mecz z Zawiszą nie był przecież żadnym widowiskiem, z Nowym Pomaślem rzutem na taśmę, ledwa wygrana w polu ze Zdzieszowicami a dzisiaj.. widzielim. Przede wszystkim to nie Anglia lat dwudziestych - ciągła gra górą, kopy byle do przodu to nawet nie daje 10% sukcesu. Nawet nie wiem jakich Zagłębie ma środkowych pomocników po tym meczu - i to wcale nie jest żart, dopiero w relacji wyczytałem że grał Mielec i Skórski (swoją drogą powodzenia z nimi). Vlado Bednar zagrał dobre zawody, Jakub Snadny jest gorszą wersją Grosickiego - kto zna aspekty jego gry się ze mną zgodzi. Przede wszystkim jeżeli tutaj nie przyjdzie poważny sponsor, nie będzie myśli o nowym stadionie (choćby 12000) miasto nie wstrząśnie na serio tym dennie zarządzanym klubem to będziemy grali w tej II lidze aż... nie spadniemy niżej. Na prawdę, tylko awans lub rewolucja przywróci te 7000 na każdym meczu.

P.S. Błagam was, gadanie "mój ostatni mecz" to pustosłowie pod wpływem chwili!
GŁB1994

Postprzez Mathof 2010-08-18, 10:26 pm

GŁB1994 napisał(a):Pierwszy mecz z Zawiszą nie był przecież żadnym widowiskiem, z Nowym Pomaślem rzutem na taśmę, ledwa wygrana w polu ze Zdzieszowicami a dzisiaj.. widzielim. Przede wszystkim to nie Anglia lat dwudziestych - ciągła gra górą, kopy byle do przodu to nawet nie daje 10% sukcesu.

No tak właśnie jest w każdym meczu kopy ze środka pola byle do przodu i wszystko górą

GŁB1994 napisał(a):P.S. Błagam was, gadanie "mój ostatni mecz" to pustosłowie pod wpływem chwili!

Też tak myślę ostatni mecz to może za dużo powiedziane ale ten sezon na pewno
Mathof

Postprzez MiChAs089 2010-08-18, 10:26 pm

ale po co nam nowy stadion jeżeli tego nie da rady zapełnić i po co lepszy stadion w 3 lidze ;/
MiChAs089

Postprzez August 2010-08-18, 10:29 pm

Dziwnie brzmią słowa Chojnackiego o porażce w 2 linii, skoro nie widział wcześniej w swojej koncepcji Pacha.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna