"Wydział Dyscypliny PZPN informuje, że kara nałożona na WKS Zawisza Bydgoszcz - zakazu wyjazdu kibiców orzeczona w dniu 03.06.2010 r. jest nieprawomocna" Podział w lidze jest już widoczny gołym okiem-(na lepszych i gorszych) Ciekawe czy nam by pozwolili jechać na jakikolwiek wyjazd? (mowa tu o PZPNie)
A co do frekwencji to weźcie też pod uwagę że to środek wakacji więc ludzie mają urlopy i są poza miastem... (krajem np) jestem pewny że nie będzie więcej niż na PP...
O czym Ty mówisz Dla "niedzielnych" kibiców zawsze jest wymówka Jak nie wakacje, to "brzydka pogoda, ślub sąsiada, chrzciny kuzyna" itp. duperele Nie róbmy z siebie kretynów Jak ktoś ma być, to będzie Bilety dla Zetki bez wątpienia w Bydgoszczy się rozejdą i nikt tam nie będzie pier...lił, że "są wakacje"... Po prostu wszyscy róbmy TOTALNĄ MOBILIZACJĘ i oby 3 pkt. zostały w Sosnowcu
Będę jak co roku na inauguracji .Przyjadę 410km z Gubina=po raz pierwszy z wnukim{3,5 roku] to dla mnie najważniejsze pokazać swoją drużynę!!!.Do dziś pamiętam jak ojciec zabrał mnie na mecz do Bytomia gdy byłem mały chcę żeby wnuk też to pamiętał!!!.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KIBICÓW I SYMPATYKÓW ZAGŁĘBIA !!!!!
Biorąc pod uwage wyniki sparingów Zawiszy i to że wszystkie (chyba) były wygrane to mecz będzie ciężki wiem że zaraz napiszecie że z kim oni grali ale mimo wszystko zdania nie zmienie
Pierwsze sliwki robaczywki - nie ma sie co denerwowac bardzo dobrze bedzie jak w meczu z Zawisza 3 pkt zostana w Sosnowcu a w nastepnym meczu równiez 3 pkt czyli razem 6 pkt w meczach na Ludowym. Wówczas mozna wyrobic sobie opinie jak bedzie druzyna grała w tej rundzie. Prosze o 3pkt w meczu z Zawisza i tyle. Pozdrawiam tadeusz