Polonia Słubice - Zagłębie Sosnowiec 22.05.2010 godz. 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polonia Słubice - Zagłębie Sosnowiec 22.05.2010 godz. 17:00

Postprzez patrios91 2010-05-23, 5:17 pm

ukryty napisał(a):Tobie patrios to wątroba z nienawiści do Myśliwego pęknie i żółć cię zaleje. Całe zło niezałeżnie od tego czy gra czy też nie ,zwalasz na niego, przy każdej okazji. Pewnie nie długo uwolnisz się od niego i będziesz szczęśliwy. Zachowujesz się jakbyś był Judaszem , nie trudno domyśleć się czyim. O innych z taką złośliwością nie wypowiadasz się. Bez niego inni z ekstraklasy nie wygrywali, również mocno przegrywali i nie buntujesz się tak mocno, choć swoją grą nie zasługują na tak wysokie stawki , a jak tyle wiesz to szkoda, że nie wiesz, że on odstaje wiele od nich.Stylu twojej odpowiedzi na ten post można się spodziewać jaki będzie, życzę miłego dnia , spokoju i miłych snów.

Hmmm od kiedy ja wylewam nienawisc na Mysliwego ? Stracil forme....nie strzela bramek,marnuje 100procetowe okazje,co nie powinno sie zdarzac i tyle. Chyba normalne,ze pilkarze,ktorzy nic nie pokazali w danym sezonie musza odejsc. Nawet pan panie Mysliwy,ktory uratowal Zaglebie w zeszlym sezonie przed spadkiem powinien moim zdaniem opuscic Zaglebie. Liczy sie przyszlosc,a nie przeszlosc. Napastnik moze nic nie robic przez caly mecz...a 2 razy machnie noga i strzeli 2 gole i jest bohaterem meczu. Co do zarobkow....to juz nie ja odpowiadam za Hytrego. Jak chlop narobil kominow placowych tak teraz Zaglebie tonie w dlugach. Tak z ciekawosci...czyim Judaszem bo sam nie za bardzo wiem ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Adamek182 2010-05-23, 5:31 pm

Dobra panowie,Myśliwy do odejścia?Bzdura! O awansie można zapomniec,ale można spojrzeć w przyszłośc a tam nasz nowy trener,i skladzik..Z Myśliwym,Lilo(grając od pierwszej minuty i w chwili w kórej nie ma pupili i kazdy ma od zera przekonywac trenera-gra piekny futbol),Lachą i zobaczymy z kim jeszcze.Fajnie jak by Kłus został.
Ale do meczu wracamy.Trener ma dni kilka i pokazuje że potrafi więcej niż Pierścień.Może i 3 pkt nie bylo ale ja optymistycznie patrze w przyszłość,i jestem pewien że 3 miejsce obronimy.
A co do Krzyśka to odbuduje sie on i pokaże klase,u Pierścienia był skreślony,teraz dostaje szanse i ja wykorzysta.KROPKA
Adamek182

Postprzez Adamek182 2010-05-23, 5:40 pm

Patrios-jeszcze jedna sprawa. Myśliwy kontra Jaromin,Filip.Kazdy ma swoje plusy i minusy,że nie wykorzystuje 100? Ale wypracowuje sobie te setki. Natomiast taki Jaromin?Nie potrafi sobie stworzyc żadnej sytuacji(poza przypadkowymi) Filip?Ma inne plusy i minusy,szkoda że zamiast strzelić woli spróbowac sie przewrócic w polu karnym. Wracajac do Krzyśka,jest w stanie stworzyc w meczu kilka 100% sytuacji,i niekoniecznie sam je wykańcza.A jego podania nie raz są piłkami na tzw setki.
Napastnik nie jest rozliczany tylko z bramek. Co do Filipa-też jest dobrym pilkarzem i chcial bym żeby został z nami jak najdłuzej!Wiec pozdro patrios!
Adamek182

Postprzez ukryty 2010-05-23, 5:58 pm

Już raz pisane było, że ukryty to nie Myśliwy !!!, tylko kibicujący mu, szkoda, że tego nie nie rozumiesz patriosie.Dzięki, że inni inaczej myślą chociaż mają rownież swoje zdanie i słusznie. Zapamiętaj raz na zawsze, że to nie pisze sam zainteresowany. On sam mówi jawnie co myśli w wywiadach.A co do Judasza?
ukryty

Postprzez bari 2010-05-23, 7:04 pm

Krzysiu pokazał ze jak tylko dostaje szanse to praktycznie zawsze stwarza sobie i innym sytuacje 100%, a co do skutecznosci to caly zespoł jest nieskuteczny wiec chyba raczej jest to błąd w treningach tak mi sie wydaje, nie znam sie. Zgadzam sie z Augustem, ze powinna byc druga druzyna, by zawodnicy rezerwowi byli w rytmie meczowym, bo trening to nie mecz i to moze przekladac sie na pewne zachowania boiskowe ( czucie pilki , skutecznosc itp.)
A co do patriosa to szkoda pisac na temat tego goscia, jest go najwiecej na ty forum, wszystko wie i zawsze broni Pierscionka, moze to sam Pierscionek lub osoba spokrewniona bo to inaczej niemozliwe.
bari

Postprzez bari 2010-05-23, 7:29 pm

Acha i dodam,że bardzo cenię Krzyśka za to, że mówi prosto ale uczciwie, nawet kosztem tego, że ktoś potem do niego ma o to pretensje. Prosty uczciwy facet w stosunku do kibiców.
bari

Postprzez patrios91 2010-05-23, 8:21 pm

ukryty napisał(a):Już raz pisane było, że ukryty to nie Myśliwy !!!, tylko kibicujący mu, szkoda, że tego nie nie rozumiesz patriosie.Dzięki, że inni inaczej myślą chociaż mają rownież swoje zdanie i słusznie. Zapamiętaj raz na zawsze, że to nie pisze sam zainteresowany. On sam mówi jawnie co myśli w wywiadach.A co do Judasza?

Ciekaw jestem skad wiesz,ze Mysliwy bardzo odstaje jesli chodzi o pensje od innych zawodnikow. 8) Co do Judasza to dalej nie wiem o co,o kogo chodzi,wiec ?

Tez go szanuje jako czlowieka i pilkarza,ale po prostu nie spelnia glownego zadania na swojej pozycji czyli strzelania bramek ,tak samo jak np.Jaromin i nie mozna tlumaczyc tego nieskutecznoscia calego zespolu bo napastnik musi byc skuteczny inaczej nie jest napastnikiem. Od stwarzania sytuacji sa pomocnicy,a skoro Krzysiek tyle ich stwarza to moze zastapi Klusa jak odejdzie. ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Desantis 2010-05-24, 4:28 pm

A ja się zastanawiam jaki wkład w Sponsorowanie naszego klubu wnoszą firmy które mają u nas banery reklamowe tzn BUDECON oraz CARGILL ? Może stworzyć delegację klubu kibica i udać się oficjalnie do tych firm w celu informacji jak to wygląda od ICH strony i nadepnąć trochę panom SZ.i Ch na odcisk? Coś trzeba jednak ROBIĆ w tym kierunku aby pan SZATAN i spółka nie traktowali tego klubu jak dojnej krowy którą się dobija jak już nie daje mleka..........:( :twisted:
Desantis

Postprzez KUBUS006 2010-05-24, 7:44 pm

Całe nieszczęście to, ( i nie tylko dla ZAGŁĘBIA), to buki... Ci którzy pykają u buka, wiedzą ile można wygrać kasiorki w handicap,(w necie gra się bez podatku) ........
KUBUS006

Postprzez pyla 2010-05-24, 7:45 pm

Desantis napisał(a):A ja się zastanawiam jaki wkład w Sponsorowanie naszego klubu wnoszą firmy które mają u nas banery reklamowe tzn BUDECON oraz CARGILL ? Może stworzyć delegację klubu kibica i udać się oficjalnie do tych firm w celu informacji jak to wygląda od ICH strony i nadepnąć trochę panom SZ.i Ch na odcisk? Coś trzeba jednak ROBIĆ w tym kierunku aby pan SZATAN i spółka nie traktowali tego klubu jak dojnej krowy którą się dobija jak już nie daje mleka..........:( :twisted:

Gdzie Ty masz ten Klub Kibica? A jak ty chcesz uzyskiwac te informacje, ale spróbuj napewno jak Cię zobaczą to dostaniesz do wglądu wszystkie potrzebne papiery tylko nie wiem czy bedziesz wiedzial co z nimi zrobic ;-) :-)
pyla

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna