Karty kibica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Karty kibica

Postprzez bbartek 2010-01-19, 12:28 pm

Wpłaty dokonałem wczoraj, dzisiaj dostałem potwierdzenie zaksięgowania.
Jedynie (?) czego brakuje to planowana data odbioru karty.
bbartek

Postprzez August 2010-01-19, 2:36 pm

Tak a propo właśnie zerknąłem okiem na voucher z mej jedynej zapłaconej rezerwacji. No i cóż ujrzałem. Obrazek jakby z biletu.... Górnika Łęczna.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez nexus7777 2010-01-19, 3:21 pm

August może nieświadomie zacząłeś kibicować Górnikowi Łęczna - przyznaj się. :lol:

A tak poważnie u mnie voucher wygląda normalnie Logo ZS oraz nasi kibice jak zawsze wierni i wytrwale dopingujący naszą kochaną drużynę.
nexus7777

Postprzez August 2010-01-19, 3:42 pm

nexus7777 napisał(a):August może nieświadomie zacząłeś kibicować Górnikowi Łęczna - przyznaj się.

Wiesz, jakbym miał zmieniać na stare lata swoje preferencje to na coś bardziej porządnego aniżeli coś co swegu czasu dostało u nas sześć bramek w czapę. :lol:
W każdym razie ani nie ćpam ani nie nadużywam i widzę dobrze. Zważywszy na to, że w dalszym ciągu nie mam zaksięgowanej wpłaty na pozostałe rezerwacji wypada mi stwierdzić, że dla mnie póki co ta sprawa jest pechowa.
August

Postprzez nexus7777 2010-01-19, 10:18 pm

ja osobiście zrobiłem przelew w piątek w późnych godzinach wieczornych (prawie nocnych) dzisiaj rano kasa wpłynęła na konto www.kupbilet.pl, czyli nie miałem tym zbyt dużo problemów, dlatego martwi mnie to co piszą pozostali, że mieli problem z wykupieniem karty.

August mam nadzieję, że nie wziąłeś tego zbytnio do serca i kibicowanie Górnikowi Łęczna nie odebrałeś jako złośliwość z mojej strony a tylko jako brzydki żart.

W sumie nie wiem czy jestem starsy czy młodszy ale pamiętam jeszcze te czasy gdy nasze kochane Zagłębie dobrze radziło sobie w pierwszej lidze.

DLATEGO WIELKI SZACUN DLA WSZYSTKICH KIBICÓW NASZEGO ZAGŁĘBIA.
:brawo: :brawo: :brawo: "'WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA" :brawo: :brawo: :brawo:
nexus7777

Postprzez pyla 2010-01-19, 10:42 pm

Ja wpłaciłem w sobote dzisiaj wtorek a ciągle wisi że wpłata nie dokonana dla pewności przedłużyłem o 24 godz. Ciekawy jestem co się stanie z kasą jak minie termin a przelewu dalej nie będzie? Sam jestem zły na siebie że zdecydowałem się na te internetowe wariacje :-)
pyla

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-01-19, 11:16 pm

pyla napisał(a):Ja wpłaciłem w sobote dzisiaj wtorek a ciągle wisi że wpłata nie dokonana dla pewności przedłużyłem o 24 godz. Ciekawy jestem co się stanie z kasą jak minie termin a przelewu dalej nie będzie? Sam jestem zły na siebie że zdecydowałem się na te internetowe wariacje :-)

Nie przejmuj się,ja też kilka dni czekałem ale wreszcie zaksięgowali mi przelew i na moim rachunku jest "zapłacone".
Problemem jest natomiast to że brakuje informacji kiedy karty będzie można odebrać.Ja w poniedziałek wyjeżdżam na kilka tygodni za granicę i raczej nie jestem zadowolony z faktu że odbiór kart nie jest możliwy w miarę szybko po dokonaniu transakcji.
ciacho-kazimierz

Postprzez Blajpios 2010-01-20, 12:17 pm

Po "zabraniu głosu" przez główną stronę 100% - chciałbym od tego zacząć. Wreszcie - nie tylko, że informacja jest szeroka, ale chyba pierwszy raz (jeżeli się mylę, przepraszam) na 100%Zagłębie pojawiła się możliwość zamówienia i szeroka informacja. Trochę późno - a mam wrażenie, że po prostu za bardzo się boczą te dwa serwisy (oficjalny i nieoficjalny) O tak, jak ktoś pisał, zamieszczenie rewelacji Rockiego jeszcze się może mieścić, aczkolwiek jest nieco "podważające dobro Klubu", to jednak może być ważne ze względu na ochronę dobra Klubu, jakim jest myślenie, niezależność w myśleniu, troska o dobro przez dobrą krytykę - to już samo boczenie tych serwisów, widoczne nawet w braku banerów, o ile się nie mylę: już takie dobre nie jest. Plus więc za przełamanie - że umieściła się informacja i możliwość zakupu. Przy okazji pytanie tylko - czy celowo czy też przez przeoczenie nie można z tego miejsca zamawiać karty specjalnej, 1906?
Dalej - już co do karty jako takiej. Plus - kolejny przejaw myślenia coraz szerszego, kompleksowego, marketingowego, który w reszcie Europy staje się już normą, czy też stał się normą! To cieszy (jeszcze gdyby Kibice w to chcieli wchodzić, w rozwój mentalności organizacyjnej...)
Wyraźnie akcja w stylu "programu lojalnościowego"
Oczywiście jednak, że zaraz i podsunę pomysł "daleko posunięty"... Gdyby - pojawił się oprócz "Teraz Sosnowiec" program "Teraz Zagłębie", "Teraz nasz Region Wielki"... Proponujący współpracę, tak, że byliby zadowoleni - kupcy czy przedsiębiorcy, firmy sięgając i Zawiercie i dalej, Olkusz i okolice, Jaworzno...
Prócz "podmiotów gospodarczych" - gdyby tak wciągnąć "podmioty społeczne i kulturowe" (oraz pośrednie - jak np. Teatr Zagłębia albo kina, zwłaszcza z nazwą Zagłębiowską w regionie"...
Szczególnie rzecz jasna polecałbym - Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego, czy też odpowiednie portale itp.
Blajpios

Postprzez August 2010-01-20, 12:59 pm

Blajpios napisał(a):Oczywiście jednak, że zaraz i podsunę pomysł "daleko posunięty"... Gdyby - pojawił się oprócz "Teraz Sosnowiec" program "Teraz Zagłębie", "Teraz nasz Region Wielki"... Proponujący współpracę, tak, że byliby zadowoleni - kupcy czy przedsiębiorcy, firmy sięgając i Zawiercie i dalej, Olkusz i okolice, Jaworzno...
Prócz "podmiotów gospodarczych" - gdyby tak wciągnąć "podmioty społeczne i kulturowe" (oraz pośrednie - jak np. Teatr Zagłębia albo kina, zwłaszcza z nazwą Zagłębiowską w regionie"...

Dobry pomysł. Myślę zresztą że ludzie z klubu będą się starali zachęcać do współpracy podmioty spoza Sosnowca. Powolutku. Pierwszy krok został zrobiony.
August

Postprzez swiezy52 2010-01-20, 1:04 pm

Blajpios napisał(a):Po "zabraniu głosu" przez główną stronę 100% - chciałbym od tego zacząć. Wreszcie - nie tylko, że informacja jest szeroka, ale chyba pierwszy raz (jeżeli się mylę, przepraszam) na 100%Zagłębie pojawiła się możliwość zamówienia i szeroka informacja. Trochę późno - a mam wrażenie, że po prostu za bardzo się boczą te dwa serwisy (oficjalny i nieoficjalny) O tak, jak ktoś pisał, zamieszczenie rewelacji Rockiego jeszcze się może mieścić, aczkolwiek jest nieco "podważające dobro Klubu", to jednak może być ważne ze względu na ochronę dobra Klubu, jakim jest myślenie, niezależność w myśleniu, troska o dobro przez dobrą krytykę - to już samo boczenie tych serwisów, widoczne nawet w braku banerów, o ile się nie mylę: już takie dobre nie jest. Plus więc za przełamanie - że umieściła się informacja i możliwość zakupu. Przy okazji pytanie tylko - czy celowo czy też przez przeoczenie nie można z tego miejsca zamawiać karty specjalnej, 1906?
Dalej - już co do karty jako takiej. Plus - kolejny przejaw myślenia coraz szerszego, kompleksowego, marketingowego, który w reszcie Europy staje się już normą, czy też stał się normą! To cieszy (jeszcze gdyby Kibice w to chcieli wchodzić, w rozwój mentalności organizacyjnej...)
Wyraźnie akcja w stylu "programu lojalnościowego"
Oczywiście jednak, że zaraz i podsunę pomysł "daleko posunięty"... Gdyby - pojawił się oprócz "Teraz Sosnowiec" program "Teraz Zagłębie", "Teraz nasz Region Wielki"... Proponujący współpracę, tak, że byliby zadowoleni - kupcy czy przedsiębiorcy, firmy sięgając i Zawiercie i dalej, Olkusz i okolice, Jaworzno...
Szczególnie rzecz jasna polecałbym - Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego, czy też odpowiednie portale itp.

co mas na mysli piszac "troche bocza sie te dwa serwisy" ??
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Blajpios 2010-01-20, 1:53 pm

swiezy52 napisał(a):
Blajpios napisał(a):Po "zabraniu głosu" przez główną stronę 100% - chciałbym od tego zacząć. Wreszcie - nie tylko, że informacja jest szeroka, ale chyba pierwszy raz (jeżeli się mylę, przepraszam) na 100%Zagłębie pojawiła się możliwość zamówienia i szeroka informacja. Trochę późno - a mam wrażenie, że po prostu za bardzo się boczą te dwa serwisy (oficjalny i nieoficjalny) O tak, jak ktoś pisał, zamieszczenie rewelacji Rockiego jeszcze się może mieścić, aczkolwiek jest nieco "podważające dobro Klubu", to jednak może być ważne ze względu na ochronę dobra Klubu, jakim jest myślenie, niezależność w myśleniu, troska o dobro przez dobrą krytykę - to już samo boczenie tych serwisów, widoczne nawet w braku banerów, o ile się nie mylę: już takie dobre nie jest. Plus więc za przełamanie - że umieściła się informacja i możliwość zakupu. Przy okazji pytanie tylko - czy celowo czy też przez przeoczenie nie można z tego miejsca zamawiać karty specjalnej, 1906?
(...)

co mas na mysli piszac "troche bocza sie te dwa serwisy" ??

Powtarzam - dzielę się tu pewnym wrażeniem, to nie jest wydanie jednoznacznej opinii. Wrażenie jest oparte np. na czymś takim, że - o ile mnie pamięć nie myli - "oficjalnemu" nie zdarzyło się chyba nigdy przycytować - a może nawet nie zdarzyło się choćby pochwalić, wyrazić zadowolenie z istnienia i zasług 100%. Dalej - kiedy siły są nie za wielkie, nie wiem, czy nie byłoby efektywniej np. nie kierować kogoś do kolejnej relacji on-line, tylko do jakiegoś innego działania, skoro już relacja on-line jest. Albo - np. można by prawo do użycia na stronach materiałów wcześniej opracowanych na 100% zakupić - a pracownika nakierować na rozwinięcie innych rzeczy, napisanie od razu innych materiałów. Itd, nie chcę już wymieniać. Nie twierdzę, że wszystkie te pomysły byłyby konieczne do zastosowania, tylko że fakt, iż z wielu takich na żaden nie wpadnięto albo go nie zrealizowano, po prostu uprawnia zapytanie, czy przyczyną nie wykorzystywania takich pomysłów nie jest właśnie owo boczenie. Podobnie - wrażenie powstaje, że np 100% nie sięga z entuzjazmem do wiadomości eu - inni cytują szybciej, jeżeli mogą, to cytują innych.
No i - w obie strony to samo, co już chyba zaakcentowałem. Anie 100% nie ma banera do oficjalnej - ani na oficjalnej nie ma banera 100% Wytłumaczenie ewent. ze strony oficjalnej, że na ich stronach są tylko firmy pozostające w oficjalnych biznesowych relacjach, średnio do mnie by trafiało: choćby to, co w przeszłości 100% zrobiło, jak również nawet, że i działa ciągle obecnie i daje szanse napisania czegoś, czego oficjalna nie umieści - to wszystko chyba wystarcza, by uznać ten serwis za partnerów?
To są powody, dla których piszę, że "mam wrażenie, że trochę się boczą i boczą za bardzo". Niemniej, oczywiście, wciąż jest to wrażenie, więc nie twierdzę, że tak jest. Nawet jednak, jeżeli to jest nieprawda, to PT Autorzy jednego i drugiego mogliby się zastanowić, czy osób z takim wrażeniem nie jest więcej - i jeżeli byłoby więcej tych osób, to czy to jest dobrze dla Klubu i Ich serwisów... Dalej - czy jeżeli chodzi o zwiększanie wzajemnej otwartości, czy to nie dałoby większych zysków? Natomiast, by było jasne, nie twierdzę, że jest wojna, nie chcę prowokować, nastawiać przeciw jednym czy drugim, eksponować jednych kosztem drugich ani nic z jakichś intencji szkodzenia; przeciwnie, traktuję to jako "podpowiedź", "obserwację" z boku, bo może coś pozytywnego może z takiej obserwacji wyjść. 100% szanuję i podziwiam za wiele rzeczy, za trwanie, przeciągnięcie przez czas, gdy mało w ogóle myślano o stronach, za idee radia, telewizji a szczególnie - że w tym wszystkim, to jest pasja, angażują własny czas i własne pieniądze, bez patrzenia na profity, o ile mi wiadomo! Natomiast - nie znaczy to, że nie szanuję i oficjalnej strony, jakkolwiek mają za to zapłacone - ale więcej czasu mogą więc poświęcić na pozyskiwanie materiałów, niektóre rzeczy mogą robić szerzej, więcej zadbać o jakość; i mam nadzieję, że mają tego świadomość, że bardziej można tego od nich wymagać, że drobniejsze już potknięcia mają prawo np. internauci krytykować. Jakkolwiek - na szczęścia wpadek nie ma, choć jeszcze bardziej żywe wiadomości mogłyby być. Niemniej, zaczyna już być to, co kiedyś bywało na forum nawet postulowane: by codziennie jakieś nowiny poszły. Oby chcieli się rozwijać dalej. Za wszelkie więc dobre pomysły, rozwijanie się, za bycie częścią dobrych przemian w Klubie - też ich szanuję, choć pole do doceniania bezinteresowności u nich jest inne - i nie przestaje być do podkreślenia zaangażowania "100procentowców". Zresztą, kto wie, czy te sprawy nie mają tła właśnie przeszłości, że oba środowiska były blisko a teraz "jadą na innych konikach" i nie wiadomo, jak to rozegrać. Mam nadzieję jednak, że ani tak nie jest, ani w takie pułapki nie wpadną. To jednak napisałem, bo miałem wyjaśnić, co rozumiem przez to wrażenie boczenia - a jak napisałem wyżej, we wszystkich tych przejawach, począwszy od sprawy braku wzajemnie naprawadzających na siebie banerów, widzę jakąś przynajmniej możliwość boczenia Autorów Stron, których nota bene pozdrawiam.
Blajpios

Postprzez nexus7777 2010-01-20, 3:40 pm

KARTA KIBICA - Wydruk vouchera

Prosimy o ponowne wydrukowanie vouchera, na podstawie którego będzie można odebrać kartę kibica drużyny Zagłębie Sosnowiec. Za utrudnienia przepraszamy.

CZY WIADOMO KOMUŚ O CO CHODZI??
nexus7777

Postprzez August 2010-01-20, 3:54 pm

nexus7777 napisał(a):KARTA KIBICA - Wydruk vouchera

Prosimy o ponowne wydrukowanie vouchera, na podstawie którego będzie można odebrać kartę kibica drużyny Zagłębie Sosnowiec. Za utrudnienia przepraszamy.

CZY WIADOMO KOMUŚ O CO CHODZI??

Ja też coś takiego dostałem ale myślałem że dlatego, iż pierwszy voucher był ze zdjęciami Łęcznej. Natomiast dotychczas nie zaksięgowano mi dwu rezerwacji. A jutro minie tydzień od wpłąty. Złożyłem reklamację ale firma dotychczas nie raczyła odpowiedzieć.
August

Postprzez fidyk 2010-01-20, 7:57 pm

Dostałem info z kupbilet o zaksięgowaniu wpłaty.Wpłacałem jednym przelewem w poniedziałek wieczorem za karty i wszystkie są zaksięgowane. Chyba już ogarneli bałagan który mieli na początku
fidyk

Postprzez motovideo 2010-01-21, 12:34 pm

witam wszystkich

wpłaty za kartę dokonałem wczoraj a dzisiaj już mam potwierdzenie rezerwacji ( może dlatego że ten sam bank)
Jednak moje oczy przykuł taki oto wielki napis na moim voucher'ze "Sosnowiec 23.05.2010 godz: 0:00"
Czyżby to była data odbioru karty? czy ktoś ma to samo?
motovideo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna