A Zagłębie Sosnowiec

Jak sobie odpowiesz na to pytanie ,to zrozumiesz

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zaglebie76 napisał(a):Ośmieszasz się raczej Ty kolego pisaniem takich bzdetów.
Najłatwiej napisać "czas z tym skończyć" ,bardzo konstruktywna uwaga...
Tylko co proponujesz w zamian
Wyłożysz swoją kasę na nowych zawodników czy trenera
Naprawdę nie rozumiem takich jak Ty.
Ps:Ja nic nie zrobiłem oprócz wspomagania klubu swoimi pieniędzmi (jak kupuję bilety).
I dlatego nikogo nie wyzywam ,nie piszę sloganów jak Ty - bo nie mam do tego prawa ,nie mając pomysłu czy możliwości na inne wspomożenie mojego klubu.
arek napisał(a):Wszystkie kluby karnie zdegradowane do I ligi najprawdopodobniej wejdą po rocznej przerwie do Ekstraklasy. Dlaczego tylko nasz klub - jeszcze rok temu klub Ekstraklasy - musi bronić się przed spadkiem do III ligi? Czy rzeczywiście ludzie zarządzający tym klubem są tak żałośni? Czy może "piłkarze" są już przemęczeni? Czy też trener nie umie znaleźć wspólnego języka z zespołem naszpikowanym gwiazdami? Mimo wszystko dałbym jeszcze szansę trenerowi - przynajmniej do końca sezonu. Przepędziłbym większość grajków i rozpoczął budowę zespołu w oparciu o wychowanków
zaglebie76 napisał(a):Ośmieszasz się raczej Ty kolego pisaniem takich bzdetów.
Najłatwiej napisać "czas z tym skończyć" ,bardzo konstruktywna uwaga...
Tylko co proponujesz w zamian
Wyłożysz swoją kasę na nowych zawodników czy trenera
Naprawdę nie rozumiem takich jak Ty.
Ps:Ja nic nie zrobiłem oprócz wspomagania klubu swoimi pieniędzmi (jak kupuję bilety).
I dlatego nikogo nie wyzywam ,nie piszę sloganów jak Ty - bo nie mam do tego prawa ,nie mając pomysłu czy możliwości na inne wspomożenie mojego klubu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników