Jak się okazuje, nawet Zagłębie potrafi czasem wygrać mecz oddając tylko dwa celne strzały i zdobywając bramkę w końcówce. Częściej przegrywaliśmy w takich okolicznościach. Cieszy mnie, że dopisujemy trzy punkty do stanu konta.
P.S. To nadal jest FORUM czy może już CZAT?? Opanujcie się czasem.
Statystyka 2 polowy nie powala na kolana, ale liczy sie zwyciestwo! Wyglada na to, ze Gostomski zrehabilitowal sie za ta nieszczesliwa interwencje w meczu z Rakowem.
P.S. Emdzej, zawsze w trakcie meczu emocje wzrastaja. Od czego sa moderatorzy? ;)
Z dużą ulgą przyjąłem te 3 punkty zdobyte na trudnym terenie w Toruniu. Wreszcie do Zagłebia usmiechnelo sie szczescie i w koncowce wydarlismy zwyciestwo!!!
Z relacji wynika ze najlepszy na boisku byl u nas Gostomski.....a to o czyms niestety swiadczy.
Niech wygrywaja po 1-0 ale ...niech zdobywaja w kazdym meczu 3 pkt i bedzie dobrze
No chłopaki pokazali na co ich stać bardzo sie ciesze ze zwyciestwa naszych chłopaków na opcym i trudnym gruncie mam nadzieje ze chłopaki sie przełąmia i wiosna bedzie należeć do nas!!!!Gratulacje
wydaje mi sie ze mecz nie nalezal do latwych wiec to 1-0 musi cieszyc.najwazniejsze teraz to nie tracic punktow u siebie a bedzie tylko lepiej dalej wierzymy
No i bardzo się ciesze Niestety do Torunia nie mogłem pojechać ale spojrzawszy na wynik na stronie gdy wróciłem ze sklepu morda mi się zaśmiała :D Teraz tylko będzie lepiej! Za tydzień, kierunek Ludowy chłopaki
Gratulacje. Myśle, że chłopaki wreszcie rozstrzelają się, przełamią blokadę , zgrają się i wyluzują psychicznie, a także uwierzą w siebie. Pozywna motywacja a nie przymuszona presją jest tutaj najważniejsza. Będzie dobrze.Liczy się wynik.
Tak jak mowilem jak Marek nie bedzie gral to wygramy i na cale szczescie ze zostal ten koles zdjety w przerwie bo nic nie gral co za koles ma 19 chyba lat a rusza sie jak 50 latek. Marka nie bylo w drugiej polowie i ZAGLEBIE Wygralo!!!! Niech trener tak robi dalej to zaglebie wszystko wygra a Marek niech wyperd... do cracovi tam gdzie tak bardzo chcial isc!!! Zawsze ZAGLEBIE!!!!!