Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Bartos napisał(a):Przemek26 napisał(a):A ja chciałem zapytać czy kogoś w tym klubie już całkiem popierdoliło???????????Na czwartkowym spotkaniu przedstawicieli klubów II ligi grupy wschodniej i zachodniej z przedstawicielami Polskiego Związku Piłki Nożnej we wspólnym głosowaniu zadecydowano, że mecze 20 kolejki odbędą się zgodnie z planem.
Wcześniej mówiło się, że być może inauguracyjna kolejka zostanie przełożona. Na południu kraju bowiem utrzymywała się zimowa aura i stan boisk nie był najlepszy. Tym czasem w głosowaniu chęć przełożenia spotkania wyrazili tylko przedstawiciele Zagłębia Sosnowiec. Wszystkie spotkania odbędą się zgodnie z planem.
a ja nie uważam, żeby to było złe rozwiązanie
jako jedni z nielicznych mamy w II lidze w miarę normalną i podgrzewaną murawę
przy takich warunkach jakie panują od kilku dni z pewnością będzie bardzo grząsko a to grozi, że już w pierwszym meczu sezonu murawa zostanie całkowicie zryta.
druga sprawa to taka, że im cieplej tym więcej osób przychodzi na mecze ... a kibice są z pewnością większym sponsorem klubu niż Szatan. Dlatego przełożenie meczu na późniejszy okres może spowodować, że będzie cieplej a przez to przyjdzie z 1000 pikników więcej ... 1000 x 10 zł = 10 tys zł więcej w budżecie klubu
Blajpios napisał(a):Przemek26 napisał(a):A ja chciałem zapytać czy kogoś w tym klubie już całkiem popierdoliło???????????Na czwartkowym spotkaniu przedstawicieli klubów II ligi grupy wschodniej i zachodniej z przedstawicielami Polskiego Związku Piłki Nożnej we wspólnym głosowaniu zadecydowano, że mecze 20 kolejki odbędą się zgodnie z planem.
Wcześniej mówiło się, że być może inauguracyjna kolejka zostanie przełożona. Na południu kraju bowiem utrzymywała się zimowa aura i stan boisk nie był najlepszy. Tym czasem w głosowaniu chęć przełożenia spotkania wyrazili tylko przedstawiciele Zagłębia Sosnowiec. Wszystkie spotkania odbędą się zgodnie z planem.
To może być dowód, że jednak na poważnie jeszcze myślą (łudzą się?) w klubie - o awansie. Że chcą. Stąd ważne, by Kłoda, Szatan wrócił, zgrali się Filipowcz - i Socha (z innymi i z formą) - Myśliwy.
Nie piszę, że to rozumiem. Że banie się i kombinowanie, powoduje tylko, że wykombinuje się zwycięstwo stracha. Piszę tylko, że to może być dowód, że jeszcze myślą o awansia. A myślą przy tym tak, jak umieją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników