Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Misaki napisał(a):ale mnie rozbroiła telegazeta 5000 widzów, ciekawe skąd biorą takie dane. Strona Zagłębia też nie lepiej. 7500 to jest minimum jakie było na meczu. Tak myślę sobie, że klub zataja ilość sprzdanych biletów żeby tego 7% podatku nie płacić... innego wyjaśnienia nie widzę.
Mateo no właśnie widać jak się wysilasz skoro nawet na meczu nie byłeś.
Strooś napisał(a):Świder - widać było w pierwszej połowie dużą tremę jako debiutanta, ale już w drugiej odsłonie w miarę solidnie. Chłopak debiutował w pierwszej lidze przed tak dużą publicznością i jeszcze w dodatku w takim meczu. Z czasem będzie coraz lepiej.
Berliński - jako defensywny pomocnik powinien bardziej neutralizować środek pola przeciwnika zwłaszcza w pierwszej połowie, w drugiej było już lepiej.
kulTurysta napisał(a):Po pierwsze nasz doping w tym meczu jak na jego range bardzo mizerny !!! Nie wiem kim jest koleś ,który usiłował dziś prowadzić doping ale nie szło mu wybitnie. Jak się czegoś nie potrafi to lepiej się za to nie brać. Do ludzi trzeba jechać zdecydowanym twardym głosem a nie " ta strona nie śpiewa o i tamta też nie śpiewa" masakra. Jak można w 15 minucie meczu zacząć śpiewać" czy wygrywasz czy nie.." przecież to aż się prosi na zaśpiewanie po meczu w razie remisu luyb porażki a nie w czasie meczu , to ma motywować piłkarzy??? Albo rozpoczynanie piosenek których nie zna 90% ludzi na stadionie tez bardzo dobry pomysł. Zamiast ryknąć jakieś powtarzanki, znane hasła to kombinują i doping wygląda jak wygląda:(. Owszem można wdrażać jakieś nowe hity ale to trzeba zorganizowac a nie liczyc aż ludzie podłapią. Jak by było 2 prowadzących jeden tam gdzie jest a drugi po stronie od zegara i rykneli na 2 głowy ZAGŁĘBIE to by efekt był lepszy 100 razy niz takie kombinacje. Większosc ludzi koło zegara z tego co widziałem miała wiele zapału dośpiewu ale cóż jak nikt tegonie wykorzystał. Smutne ale prawdziwe. Mam nadzieje ,że się coś zmieni bo słabiutko to wygląda:(. OK koniec o kibicowaniu.
Mecz na niskim poziomie, z przebiegu meczu można być zadowolonym z tego punktu. Jeśli Małecki i Olszar będą w ataku widzę szansę na dobre wyniki i do tego czwyiscie musi wrócić Kłoda do obrony, a za słabiutkiego Pacha moznaby spróbować tego ukrainca np.
Pozdrawiam kibiców !!! ooooooooooooooooo Zagłębie oooooooooooooo Sosnowiec !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników