Zagłębie Sosnowiec - Odra Wodzisław 08.12.2007. godz. 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sir 2007-12-10, 9:47 am

Jak czytam posty co poniektórych to ŚMIECH MNIE OGARNIA!!!

Dla TYCH PIŁKARZYKÓW nie ma ODWROTU i USPRAWIEDLIWIENIA. Wypad z Sosnowca dożywotnio!

Zostają Kłoda, Hosic, Marek, Berlinski, Bednar, Pach, Ozi i moze Bensz

Bensz dzisiaj tragedia...takie błędy naweet juniorzy nie popełniają ( tylko jeszcze Peskovic:) )

Niektórzy pierdzielą....NIE MAMY W OGÓLE SKRZYDEŁ....ŻENADA zero dryblingu i celnych dosrodkowan!! Pach do kurwy nędzy nie jest skrzydlowym!!!!

Berek...niezła panienka...drepta po boisku...pierwszy do odstrzału.

Atak...gramy jakby bez....FOLC gdzies zniknął...a Kmiecik się stara i walczy ale gówno z tego wynika...

KIBICE ZAGŁĘBIA NIE ZASŁUGUJĄ NA TAKĄ DRUŻYNĘ...która mecz życia traktuje jako spacer po ziemniaki!!!!!!!!

Mam nadzieję, że pan Szatan będzie konsekwentny.
Sir

Postprzez Łuki19 2007-12-10, 10:04 am

sorki ze nie na temat ale:

Wybiera sie ktos na mecz Pucharu Ekstraklasy z Bełchatowem i niema karnetu tylko bedzie kupował bilet? jak tak to chetnie za 10 zł odsprzedam karnet Stawiki na ostatni mecz bo z przyczyn osobistych nie moge sie wybrac na ten ostatni mecz chetnych prosze o kontakt na gg 3781766
Łuki19
Obserwowany

Postprzez panzramm 2007-12-10, 11:16 am

STS_1906DG napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=8GNjjc1jCsU ...

Ladnie se z nas jaja robią...

ale wy pieprzycie, tak sie sklada, ze Cezary Olbrycht, ktory realizowal ten material charaktarezyjuje sie duzym poczuciem humoru i nie zaleznie czy to Zagłębie Warszawa czy Kraków w jego relacjach wiele jest specyficznyh komentarzy rebusow itp itd to nie sa zadne jaja z Zagłębia ludzie !

poza tym w jakich mediach nie skomentowano ironicznie problemow organizayjnych Zagłębia ?! bo prawda jest taka, ze to nie tylko amatorka pod wzgledem sportowym, ale i organiazaycjnym

w programie Liga + Mielcarski czy Węgrzyn komentuja mecze Zagłębia raczej przychylnie mimo wszystko zdajac sobie sprawe, ze jestesmy "chlopcem do bicia"
panzramm

Postprzez PaprykarZ19 2007-12-10, 12:17 pm

Z mojej strony o tym meczu tym razem niewiele, bo już wystarczająco dużo zdrowia w tej rundzie straciłem...
Przed meczem wydawało się, że z Odrą mamy duże szanse wygrać po ostatnich dokonaniach naszych piłkarzy. Niestety przedmeczowe obawy odnośnie nieobecności na boisku naszego kapitana chyba były uzasadnione, bo nasi biegali po tym boisku jak nierozdziewiczone panienki... Do tego Odra mądrze się cofnęła i czekała na swoją szansę, a my byliśmy zmuszeni do ataku pozycyjnego. Wszystkie polskie drużyny mają z tym problem, ale nasza chyba największy niestety. Przykro było patrzeć na chłopaków jak się męczą. I ciągle to samo, podania w obronie i do bramkarza, a później wykop i tak w kółko, szkoda tylko że nie zorientowali się iż tą drogą nie dojdą do nikąd... Szczęście też nam po raz kolejny nie dopisywało, ale jak już kiedyś wspominałem nie starają się nasi dopomóc temu szczęściu..

Trener Szukiełowicz pokazał, że ma jaja i umie nazwać sprawę po imieniu, za to szacunek. Ale w piłkę niestety raczej on nie nauczy grać tych ludzi... Ja dalej będę mówił, że niepotrzebnie zwolnili Kowalika... A na prawdę debilna była zmiana Folca za Gawęckiego, przez co na prawą obronę przeszedł Cygnar.. Młody niedoświadczony chłopak, do tego pomocnik lewonożny, nagle na prawą obronę i jak się nie mylę to on w jakiś śmieszny sposób faulował zawodnika Odry, a z wolnego poszła brama po błędzie bramkarza, nawiasem mówiąc-obecnie naszego najlepszego bramkarza. Nie załamuj się Adam!

Nie będę pisał kto powinien zostać, bo na pewno zrobią czystkę po tej rundzie z powodu braku umiejętności jak i oszczędności.
Po tej przegranej szanse na utrzymanie mamy tylko matematyczne...ale jeszcze są. Chociaż osobiście sądzę, że zarząd zdecyduje się raczej na wariant oszczędnościowy, co wg mnie nie będzie zbyt mądrym posunięciem..

Kolega Adams chyba wcześniej pisał, że z Ruchem i Polonią B. na początku rundy nie liczy na 3pkt, bo muszą się zgrać. Kolego, jeżeli my mamy jeszcze na prawdę walczyć o awans to musimy się zgrać przez te dwa miesiące i od początku zdobywać punkty, w dodatku z rywalami w walce o utrzymanie. Wiosną nie mamy już możliwości popełnienia jakiegokolwiek błędu, całą pulę nasi wykorzystali w tej rundzie.
PaprykarZ19

Mecz

Postprzez LKS 2007-12-10, 9:04 pm

Witam
Mam takie pytanie ktora z trzech ekip zrobila na was najwieksze wrazenie(Wisla.Lech czy Odra) chodzi mi o ogolnie spiewy liczba itd...
Pozdrawiam
ps.szkoda ze tak sie staczacie na dól

LKS
LKS

Postprzez djbart 2007-12-11, 11:43 am

ogarnij się to temat Z z O a nie kto ile co i jak i wrazenie Trollu
djbart

Postprzez jls 2007-12-11, 1:40 pm

Panowie więcej kultury, bo wychodzi z was czyste ........
Jeżeli kolega pomylił tematy to nie oznacza, że należy Go wyzywać od Troll'a.
Spojrzyj w lustro i zobacz co widzisz.
Można grzecznie poinformować, że ten temat nie dotyczy wrażeń około meczowych lecz
samego meczu.
jls

Postprzez djbart 2007-12-12, 1:01 pm

Troll to nazwa internetowych ludzi co pisza nie na temat:) a nie jak wyglada nie znam go wiec nie wiem:) pozdrawiam
djbart

Postprzez flex 2007-12-12, 1:16 pm

Kończymy z tym tematem. Było mineło.
flex
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna