TS Podbeskidzie - Zagłębie Sosnowiec 05.05.2007 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Minter 2007-05-05, 6:34 pm

Gra naszej ukochanej drużyny już nawet nie jest tragiczna, a grubo poniżej tego. Nawet już ani śmiać, ani płakać się nie chce.
Minter

Postprzez Schabu 2007-05-05, 7:05 pm

Sen został przerwany! Czy na długo lub krótko to się okaże.Składam gratulacje kibicom którzy wręcz byli wniebowzięci stylem gry w meczu z Lechią!! Wy chyba byliście najebani! Bo każdy który oglądał mecz z Lechią widział wyrażnie,że to nie my byliśmy fenomenalni tylko Lechia aż tak słaba,że sam byłem zaskoczony.Porażka w Bielsku to jest dalej kontynuacja słabej,bez ambicji gry naszych galacticos.Jesteśmy słabi jak k***a mać i nic tego nie zmieni.Do końca sezonu co raz mniej,a my nie jesteśmy MU,że nagle zaczniemy wygrywać!!! Jesteśmy tłem samych siebie!!!
Nie dali rady Podbeskidziu,a czy w Warszawie będzie inaczej? Chyba nie w tym roku!
To się w pale nie mieści,zespół jest zupełnie nie przygotowany do rundy.Grają bo grają i to wszystko.I niech Dworczyk nie pierdoli że kontuzje rozwaliły mu koncepcje gry.Bo to jest absurd.Czy aż tyle wielkich meczy gramy?
Żygać się znów chce.Dno!! test
Schabu

Postprzez doom 2007-05-05, 7:06 pm

slawojka napisał(a):Dejmy se k***a dupie siana z ekstraklasą. Z czym k***a???? Dno!

Dokładnie. Bogiem a prawdą to poprzedni mecz też był denny i nie ma się co podniecać wynikiem. Od co niektórych piłka się odbijała jak od ściany, goście nie potrafią przyjmować piłki.
Do tego dochodzi "rewelacyjna" murawka, stadion i aferki z łapówkarstwem. I liga to może być ale we frisbee z takimi warunkami (zawodnicy + zaplecze).
doom

Postprzez Przemek26 2007-05-05, 7:17 pm

Byłem ,zobaczyłem i sobie długi weeknd na koniec spierdoliłem :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek:

Wstyd, hańba pośmiewisko. Podbeskidzie w pierwszej połowie robiło co chciało, gdzie chciało i kiedy chciało.Obrona w I połowie zaczynałao sie i kończyła na Peskovicu. Dwie bramki prawie idetyczne po błędach Kostka.Zmiana Adiego za Topola była na h***. Lacha dno. Taktyka dno. Dworczyk ,dno.
Jeśli mecz z Lechia miał być jakimś przełamaniem, to była to kpina z nas. Pewnie se go kupili żeby udobruchac kibiców.
Przemek26

Postprzez laki 2007-05-05, 7:20 pm

Podbeskidzie wyszło na mecz bardzo umotywowane , odrazu na nas siedli co
wprowadziło zamęt w naszych szeregach obronnych, w kosekwencji dwie bramki .
Druga połowa to ataki Zagłębia ale sytuacji do zdobycia gola było bardzo niewiele,
taktycznie Podbeskidzie było lepsze i widać że bardziej im zależało na wygranej.
laki

Postprzez Osman 2007-05-05, 7:27 pm

Brawo chłopaki, na was zawsze można liczyć.
Za tydzien Warszawa zapewne 3 pkt beda z tego łatwego terenu ;/
Osman
Żółta kartka

Postprzez ben 2007-05-05, 7:29 pm

Bylem na meczu... DNO i ZENADA !!!! Co ten Lachowski robi na boisku?? On nie ma prawa grac!!!!!!! Tak sie nim zawsze zachwycacie a niech ktos popatrzy na jego caly pobyt w naszym zaglebiu... KONTUZJE, KONTUZJE, KONTUZJE. jak gra to tylko krzyczy i czasami uda mu sie zagrac poprawny mecz. Z taka gra nie mamy szans na upragniony awans!!
ben

Postprzez Schabu 2007-05-05, 7:41 pm

KIBIC WYMAGA OD PIŁKARZY,KTÓRZY REPREZENTUJĄ JEGO KLUB,ZAANGAŻOWANIA,WALKI I AMBICJI,A TE CECHY SĄ DALEJ OBCE TYM,KTÓRZY MIENIĄ SIĘ PIŁKARZAMI ZAGŁĘBIA!!!!!!!!!
TO ZBIERANINA PRZYPADKOWYCH LUDZI,KTÓRZY MAJĄ JEDNĄ SPÓLNĄ CECHĘ-SĄ Z CAŁEJ POLSKI.W DALSZYM CIĄGU NIE WIDZĘ W GRZE ZAGŁĘBIA NIC OPTYMISTYCZNEGO,TO ZBIOROWISKO PRZYPADKOWYCH PIŁKARZYKÓW KIEROWANYCH PRZEZ JESZCZE SŁABSZEGO TRENERA,BEZ AUTORYTETU,DOŚWIADCZENIA I JAKIEGOKOLWIEK POMYSŁU NA GRĘ.
KTOŚ MOŻE MI ZARZUCIĆ,ŻE NIE JESTEM PRAWDZIWYM KIBICEM ZAGŁĘBIA.NIC BARDZIEJ MYLNEGO.
JESTEM OD PONAD 18 LAT.
TO TROSKA O MÓJ KLUB SKŁANIA MNIE DO TEJ KRYTYKI.
CO DALEJ GALACTICOS Z SOSNOWCA????
ZNÓW POLECĄ KOSZULKI NA LUDOWYM???
Schabu

Postprzez Przemek26 2007-05-05, 7:51 pm

A ja jstem ciekaw czy usłyszeli i czy zareagowali po meczu na "Nie wygracie wpierdol macie!!!"
Przemek26

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-05-05, 8:02 pm

A teraz juz w Warszawie koniec meczu i nasi Wspaniali Grajkowie powinni
postwic zawodnikom Polonii Warszawa TAKIEEE PIWSKO - otoz wygrali
z Bytomiem 1-0 i na gorze jest bez zmian na pozycji No 2.
To tyle Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez KAVU'91 2007-05-05, 8:05 pm

Byłem.
Śpiewałem.
Zdzierałem gardło.

A te k***a piłkarzyki.. Ehh. Praktycznie po każdym meczu przegranym można wypisywać te same określenia dotyczące gry Zagłębia - brak pomysłu, brak walki oraz ambicji. Brak piłkarskiej złości po tym, jak dostaje się tak szybko bramkę. Nie ma sensu tutaj wypisywać nie wiadomo jakich elaboratów - po prostu Zagłębie zaprezentowało piłkarskie dno.
Ktoś musi ponieść tego konsekwencje, tylko kto?
Bo jak na razie to cierpią tylko kibice...

Przynajmniej kibicowsko zaprezentowaliśmy się w miarę dobrze.

A my swoje - ciągle wierzymy.

ZAGŁĘBIE to MY, a nie WY!
KAVU'91

Postprzez Kacha 2007-05-05, 8:24 pm

I co. Była niespodzianka??Chciało by sie powiedzieć "a nie mówiłam".Mój zespół potrafi się zmotywować. I co przegraliście z tymi "pampersami" z tymi najgorszymi w lidze "frajerami" jak to wszędzie było pisane!! Kibicowsko się zaprezentowaliście jak zwykle bardzo dobrze,ale coś dzisiaj nie dopingowaliście cały mecz.Wasi piłkarze wcale nie pokazali klasy w tym spotkaniu.Nie było w nich tyle woli walki co u nas!Najważniejsze kto zwycięża na murawie.

Pozdro z Bielska!!!
Kacha

Postprzez laki 2007-05-05, 8:43 pm

Bez przesady gra naszych nie wyglądała aż tak żle , zwłaszcza w drugiej połowie ,pamiętajmy że to tylko druga liga i to bardzo wyrównana przy założeniu że w tej
gorączce nikt nie kupuje .
Który zespół gra dobrą piłkę może obydwie polonie ale i tak są za nami , Ruch i Jaga traci
punkty z cieniasami tak jak my .
Moim zdaniem najważniejsze w tej sytuacji jest utrzymać Włochów lub pozyskać
nowego sponsora abyśmy mieli zespół na przyzwoitym poziomie przynajmniej w 2 lidze .
laki

Postprzez KAVU'91 2007-05-05, 8:46 pm

Kacha napisał(a):I co. Była niespodzianka??Chciało by sie powiedzieć "a nie mówiłam".Mój zespół potrafi się zmotywować. I co przegraliście z tymi "pampersami" z tymi najgorszymi w lidze "frajerami" jak to wszędzie było pisane!! Kibicowsko się zaprezentowaliście jak zwykle bardzo dobrze,ale coś dzisiaj nie dopingowaliście cały mecz.Wasi piłkarze wcale nie pokazali klasy w tym spotkaniu.Nie było w nich tyle woli walki co u nas!Najważniejsze kto zwycięża na murawie.

Pozdro z Bielska!!!

Była niespodzianka, jak to w piłce nożnej. Podbeskidzie nic nie pokazało, po prostu Zagłębie zagrało fatalne spotkanie (który to już raz?). Nie dopingowaliśmy cały mecz, bo po tym co działo się na boisku niektórym chyba było szkoda gardła zdzierać. Jak zwykle najlepiej wychodziło nam "k***a mać, Zagłębie grać".

II liga to liga walki, a dzisiaj tej walki w Zagłębiu zabrakło (znowu się powtarzam).

Ale i tak w Bielsku tylko BKS :-)

Pozdro!
KAVU'91

Postprzez Przemek26 2007-05-05, 8:46 pm

laki napisał(a):Bez przesady gra naszych nie wyglądała aż tak żle , zwłaszcza w drugiej połowie ,pamiętajmy że to tylko druga liga i to bardzo wyrównana przy założeniu że w tej
gorączce nikt nie kupuje .
Który zespół gra dobrą piłkę może obydwie polonie ale i tak są za nami , Ruch i Jaga traci
punkty z cieniasami tak jak my .
Moim zdaniem najważniejsze w tej sytuacji jest utrzymać Włochów lub pozyskać
nowego sponsora abyśmy mieli zespół na przyzwoitym poziomie przynajmniej w 2 lidze .

Mecz trwa 90 minut + czs doliczony a nie tylko druga połowa. Bez jaj . Te pizdy od***** kolejna fuszerę Ile jeszcze. Z poza boiska. Polcja znów się dziś popisała szczegółnie ten śmieć z pałka w rękach. Twardziel pierdolony.
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna