Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Jeżeli do środy kibice Lechii nie wykupią 250 biletów na pociąg specjalny do Sosnowca, zostanie on odwołany.
Potrzebna jest mobilizacja kibiców Lechii. W niedzielę w Sosnowcu spotka się miejscowy wicelider tabeli z mającymi jeszcze nadzieję na odwrócenie złej passy gdańszczanami.
Stowarzyszenie "Lechiści" informuje:
Po długotrwałych i mozolnych negocjacjach z PKP, udało się doprowadzić do reorganizacji składu pociągu i podpisaniu umowy z PKP na przejazd do Sosnowca, w wyniku czego zmniejszyła się całościowa cena przejazdu. Znaczy to tyle, że aby pociąg pojechał, musi być sprzedane 250 biletów na pociąg specjalny.
Jeżeli do środy nie będzie nadziei, że tylu kibiców zapłaci za przejazd, to będziemy zmuszeni odwołać pociąg specjalny (odstąpienie od umowy z PKP wiąże się z karą 3000zł którą Stowarzyszenie będzie musiało pokryć) i nasz wyjazd do Sosnowca nie będzie spektakularnym wydarzeniem w historii wyjazdów kibiców Lechii. WSZYSCY DO SOSNOWCA TEN POCIĄG MUSI POJECHAĆ !!
Do SK trafiło 500 biletów. Ile zostało nie wiem.bombel84 napisał(a):Witam Panowie od dzisiaj są bileciki w naszym sklepie i mam takie pytanko nie wiecie jaka tam jest pula ? czy będą jeszcze jutro... ?bo mam nadzieje że frekwencja sięgnie szczytu... :)
Lars napisał(a):przeżywacie jak dziwka okres.
jakie kary?
o co wogole chodzi?
kary ktore otrzymały Arka, Łęczna, Polkowice etc były najdotkliwszymi karami.
reszta kar to bedą tylko minusy i finanse.
WSZYSCY NA LECHIE!!!
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Oprocz Waszych wspanialych gardel - proponuje napiszcie cos sensownego
co by Wlasciciel i pilkarze widzieli i slyszeli ze jestesmy z nimi w tych chwilach.
Nie bede nic pisal wiecej jako ze jestem po rozmowie i uslyszalem w tym stylu
Panie Tadeuszu bedzie dobrze - I liga w Sosnowcu. Oby tak bylo.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam - Transmisja 3 program Cala Polska.
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack