Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Do wszystkich obszczymurków krytykujących zespół. Dobrze się siedzi przed kompem zamiast na sektorze w Gdańsku. Nie widzieliście gry i komentujecie. Leszcze a nie kibice. Remis teżnie jest zły a ja nigdy nie wypowiadam się co domeczu któregonie widziałem.
Szczerze mówiąc mam w dupie takich kibiców którzy po kilku porażkach zaczynają kurewsko grymasić. Zobaczcie na Legie która mimo tego żenie gra najlepiej to zawsze może liczyć na swoich kibiców.
Wstyd mi za was palanty bo inaczej nie da się napisać o takich ( napewno niekibice ).
LucasUSA napisał(a):Do wszystkich obszczymurkow krytykujacych innych kibicow.
Mam prawo sie wkurwic po takim meczu bo c*** jak mecz wygladal, druzyna z apsiracjami nie moze tak grac.
Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):LucasUSA napisał(a):Do wszystkich obszczymurkow krytykujacych innych kibicow.
Mam prawo sie wkurwic po takim meczu bo c*** jak mecz wygladal, druzyna z apsiracjami nie moze tak grac.
Chyba się pomyliłeś z tymi aspiracjami. Prawda jest taka że nikomu nie zależy na awansie w tym klubie. Smutne to ale taka jest rzeczywistość, gdyby zależało dawno byśmy grali w I lidze
Do wszystkich obszczymurków krytykujących zespół. Dobrze się siedzi przed kompem zamiast na sektorze w Gdańsku. Nie widzieliście gry i komentujecie. Leszcze a nie kibice. Remis teżnie jest zły a ja nigdy nie wypowiadam się co domeczu któregonie widziałem.
Szczerze mówiąc mam w dupie takich kibiców którzy po kilku porażkach zaczynają kurewsko grymasić. Zobaczcie na Legie która mimo tego żenie gra najlepiej to zawsze może liczyć na swoich kibiców.
Wstyd mi za was palanty bo inaczej nie da się napisać o takich ( napewno niekibice ).
ps. frajerzy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników