Lechia Gdańsk - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez konradt 2006-09-16, 6:10 pm

Szkoda, ze podzial punktow. Gdyby to Zagłębie przegrywało 2:0 i wyszło na 2:2 to bylby to dobry wynik, ale w druga strone to juz wrecz porazka - stracic 2 gole w 4 ostatnie minuty.... Moze czlowiek zejsc.... Miejmy i nadzieje, ze chlopaki zaczna wreszcie grac i wygrywac.
Co do transmsji radiowej to byla swietna - genialny klimat :). I emocje komentatora, ktory przezywal mecz maxymalnie dodawaly jeszcze wiekszego kolorytu do ciekawej juz transmisji. Oby tak dalej.

Do boju Zagłębie!!
konradt

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-09-16, 6:27 pm

Wydaje sie ze nie nalezalo zmieniac Pacha na lawce nie bylo zadnego
zawodnika grajacego w defensywie.
Widac golym okiem jak brak naszym zawodnikom psychologa oczywiscie
na stale nie od czasu do czasu - to po pierwsze, a po drugie to niestety
z zalem to powiem ale trenera z tej najwyzszej polki. Dwie zmiany super
a trzecia - KASZANA i punkty poszly sie golic.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2006-09-16, 6:32 pm

Do wszystkich obszczymurków krytykujących zespół. Dobrze się siedzi przed kompem zamiast na sektorze w Gdańsku. Nie widzieliście gry i komentujecie. Leszcze a nie kibice. Remis teżnie jest zły a ja nigdy nie wypowiadam się co domeczu któregonie widziałem.

Szczerze mówiąc mam w dupie takich kibiców którzy po kilku porażkach zaczynają kurewsko grymasić. Zobaczcie na Legie która mimo tego żenie gra najlepiej to zawsze może liczyć na swoich kibiców.

Wstyd mi za was palanty bo inaczej nie da się napisać o takich ( napewno niekibice ).
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Warson 2006-09-16, 6:41 pm

Holera jasna żałuje Kuponu, gdyby nie te Ostatnie minuty 900zł Bylo by Moje!!! Nic Tylko Klnąć Klnąć i Klnać!!!! ehhh ;(;( ZAŁAMKA ;(
Warson

Postprzez Ad1_LG 2006-09-16, 6:46 pm

Świetny mecz!

Ale odrazu wam mówię. Mecz był wyrównany ze wskazaniem na Lechię. Jednak Zagłębie zagrało bardzo skutecznie i prowadziło już 0:2. Jednak w Gdańsku wydarzył się cud. Najpierw Król minął ze 3 obrońców i pokonał bramkarza. Potem błąd obrońców, Król w polu karnym zgrywa głową i...właściwie nie wiadomo kto oddaje strzał życia. Pietrowski lub Wiśniewski.
Ad1_LG

Postprzez Liberał 2006-09-16, 6:51 pm

Myślę, że fakt iż prowadzili do 90 minuty 2:0 dobrze wróży, oczywiście szkoda tych 2 punktów ale widać, że coś się zaczyna dziać i jesteśmy na dobrej drodze. :P
Liberał

Postprzez e-net 2006-09-16, 6:52 pm

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Do wszystkich obszczymurków krytykujących zespół. Dobrze się siedzi przed kompem zamiast na sektorze w Gdańsku. Nie widzieliście gry i komentujecie. Leszcze a nie kibice. Remis teżnie jest zły a ja nigdy nie wypowiadam się co domeczu któregonie widziałem.

Szczerze mówiąc mam w dupie takich kibiców którzy po kilku porażkach zaczynają kurewsko grymasić. Zobaczcie na Legie która mimo tego żenie gra najlepiej to zawsze może liczyć na swoich kibiców.

Wstyd mi za was palanty bo inaczej nie da się napisać o takich ( napewno niekibice ).

olej judaszy, oni nawet nie byli na meczu jak Zaglebie gralo w 5 lidze ;]
hhe niech sobie wyzywaja, dla mnie moga przegrywac i tak bede smigal na mecze proste ;]
judasze troche relaksu ;] to tylko mecz ;]
chuja byliscie chuja widzieliscie
e-net

Postprzez LucasUSA 2006-09-16, 6:54 pm

Do wszystkich obszczymurkow krytykujacych innych kibicow.
Mam prawo sie wkurwic po takim meczu bo c*** jak mecz wygladal, druzyna z apsiracjami nie moze tak grac.
LucasUSA

Postprzez mezo 2006-09-16, 7:00 pm

Dzisiejszy remis porownywalny z porazka w Gliwicach.
Tylko kto mi zaplaci za rozwalona klawiature. ?? :evil:
mezo

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2006-09-16, 7:06 pm

LucasUSA napisał(a):Do wszystkich obszczymurkow krytykujacych innych kibicow.
Mam prawo sie wkurwic po takim meczu bo c*** jak mecz wygladal, druzyna z apsiracjami nie moze tak grac.

Chyba się pomyliłeś z tymi aspiracjami. Prawda jest taka że nikomu nie zależy na awansie w tym klubie. Smutne to ale taka jest rzeczywistość, gdyby zależało dawno byśmy grali w I lidze
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez laBombonera 2006-09-16, 7:09 pm

1 minuta i bysmy ich na rekach nosili ,pewnie tak.
Ale w pilke gra sie do ostatniej sekundy.
a wynik jest podstawa do oceny ,mialy byc 3p jest 1.
w 4minuty mozna wszystko wybijac pilke ,faulowac ,symulowac,robic zmiane przez 3minuty ,mozna naprawde wiele ,ale stracic 2 gole NIE MOZNA
p.s
dzieki za trasmisje w radio.
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez LucasUSA 2006-09-16, 7:14 pm

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):
LucasUSA napisał(a):Do wszystkich obszczymurkow krytykujacych innych kibicow.

Chyba się pomyliłeś z tymi aspiracjami. Prawda jest taka że nikomu nie zależy na awansie w tym klubie. Smutne to ale taka jest rzeczywistość, gdyby zależało dawno byśmy grali w I lidze

No to niech nie robia nadziei :D . Wtedy bedziemy sie cieszyc z wywiezienia cennego punktu z Gdanska, rownie cennej zdobyczy punktowej w Stalowej Woli, porazek po heroicznych bojach z Kmita i Zawisza :twisted:
LucasUSA

Postprzez bankier 2006-09-16, 7:37 pm

Do wszystkich obszczymurków krytykujących zespół. Dobrze się siedzi przed kompem zamiast na sektorze w Gdańsku. Nie widzieliście gry i komentujecie. Leszcze a nie kibice. Remis teżnie jest zły a ja nigdy nie wypowiadam się co domeczu któregonie widziałem.

taaa k***a - święte krowy czu c*** wie co?

ile jeszcze razy mam znosic ich fanaberie - drużyna, która ma w planach walke o awans drugi raz prowadząc dwa zero nie potrafi dowieść tego wynimku do końca! i jak tu sie nie wkurwiać? i mam w dupie to, że nie byłem w Gdańsku - jestem kibicem Zagłebia i nikt nie ma prawa odbierac mi możliwości komentowania poczynań piłkarzy!

ps. frajerzy!
bankier

Postprzez Sir 2006-09-16, 7:46 pm

ps. frajerzy!

FRAJERZY TO MAŁO POWIEDZIANE!!! TO JEST HANBA ZE MAJAC NIBY TAKICH DOSWIADCZONYCH ZAW JAKBEREK, HOSIC, TERESA...NIE POTRAFIMY DOWIEZC 3 PKT DO KONCA...

Wole zeby w Zagłebiu grali TYLKO CI którzy oddaja na boisku 100% siebie...nawet jesli nie mają " nazwisk"

a wszystkim innym mówie " SAŁUT "
Sir

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-09-16, 7:50 pm

wstyd
sprzedawca_cebuli

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna