Stal St. Wola - Zagłębie S. 03.09. 14.40 mecz w Gorzycach

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MarcelZS 2006-09-03, 3:43 pm

Remis na wyjeżdzie, a mozna było wygrć, no ale jak jest tylko Folc to trudno się spodziewać by strzelał w każdym meczu.
Zagrali poprawnie, czyli słabo, walczyli, ale to nie wystrczyło by strzelić zwycięską bramkę.
Awans w tej konfiguracji, nie wierzę, mo chyba żeby zmieniać trenera co kolejkę.
Brakowało środka i prawa strona niestety nic nie pokazała, Dawid dalej bez formy. :x
MarcelZS

Postprzez August 2006-09-03, 3:44 pm

Nakgorsze jest to, że choćby sprowadzili teraz i samego Capello to czołówka nam uciekła. Przy wygranych Ruchu i Plkowic (mało pradopodobne są straty punktów przez Jagę i Bydgoszczy) nasz remis jest tak naprawdę ogromna porażką i moim zdaniem sprawia, że mamy marne szanse na koniec rundy jesiennnej się w niej uplasować.
August

Postprzez Osman 2006-09-03, 3:44 pm

znowu dno :roll: druga połowa to już katostrofa :?
I my chcemy wejść do I ligii!? ehh... szkoda się tylko wnerwiać :evil:
Osman
Żółta kartka

Postprzez Misaki 2006-09-03, 3:46 pm

ten zespół jest źle przygotowany do sezonu a odpowiada za to Białek ta część roboty do niego należała i gość po prostu odwalił kaszane kiedy oni zaczną w 2 połowach grać a nie pierdzieć w boisko???
Misaki

Postprzez koszki 2006-09-03, 3:50 pm

Powrót do codzienności. Wygląda na to że mecz z Ruchem się szybko nie powtórzy.
Dworczyk dzisiejszymi zmianaqmi jasno pokazał że dużo z zespołem nie osiągnie i oby jak najszybciej przyszedł jakiś dobry trener bo jest coraz gorzej.
Skrzypek do rezerwe bo tam jest jego miejsce i w I druzynie nie ma prawa występować zawodnik bez żadnych umiejętności a na skrzydło Bednar.
Zubanowi niech kupią karabin i wyślą do domu może go ktoś zastrzeli i nie3 bedzie sie pętał po boisku bo i tak nie wie co na nim robi a szanse powiniem dostac smarzyńki albo ktoś z młodzierzy bo i tak napewno nie będzie gorszy a przynajmniej bedzie sie chciał pokazać i powalczy troche.
Wielkie brawa dla pseudo gwiazdy Berensztajna, na nastepny mecz mozna go wystawić od pierwszej minuty ale co najwyzej do podawania pilek na aucie.
DWORCZYKOWI GRATULUJEMY....dzisiejszych zmian.
Nie było szansy na karzystny wynik gdy zdejmuje sie zawodników grających do przodu(szczególnie chwalibogowski- zawsze walczy do ostatniej minuty ) i do gry wprowadza się defensywnych graczy i asa Berensztajna.
Chyba ze celem Dworczyka było nie przegrać ...Jeśli tak to gratuluje głupy bo z tak s łabą drużyną jak stal w tym sezonie jeszcze nie grali a i tak nie potrafimy wygrać :cry:
koszki

Postprzez Wuzel 2006-09-03, 3:50 pm

Po raz kolejny Zuban zawodzi nie strzelając z takiej sytuacji, podobnie Skrzypek - słabo , bardzo słabo
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez laki 2006-09-03, 3:51 pm

Brak mi słów aby komentowac te miernote
laki

Postprzez bbartek 2006-09-03, 3:54 pm

Właściwie to wszystko zostało już powiedziane( napisane)... nędza, brak przewagi technicznej, fizycznej, woli walki pomimo teoretycznie większych umiejętności piłkarskich.

Skuteczność... bez komentarza.
Nie ma drużyny, nie ma lidera, nie ma trenera....
Żółte kartki to dowód braku przygotowania fizycznego... Stalówka była szybsza od nas.
NIe mam pomysłu co należy zrobić!
Przed sezonem byłem pewien, że zostało zrobione wszystko przez Właściciela, aby awansować.
Myślałem, że piłkarze chcą zwolnić Białka, ale po dzisiejszym meczu, który widziała Polska to tylko pozostaje tylko ....wstyd.
bbartek

Postprzez Przemek26 2006-09-03, 3:56 pm

Co do Berensztajna to chyba sie mylisz .Akurat dzisiaj mu zagrania wychodziły i gdyby w końcówce Malina z Folcem sie nie poplątali to ma strzlic to kto wie?
Dworczyk zrobił zmiany takie jakie chba mógł. Pamietajmy ze Stal maiła wolne a my w środe gralismy mecz.
Mówisz Kol. koszki zżeby przyszedł dobry trener. jaki? Nawałka aco on osiagnął, Majewski watpie Kubicki chyba lepszy trener Dworczyk .Za tydzień mecz z Janikowem . Trzeba go wygrać i czołówka nie ucieknie.
Przemek26

Postprzez lys1975 2006-09-03, 4:18 pm

KUPA I TO W DODATKU SŁONIOWA!!!!GORSZY MECZ MOŻNA BYŁO OBEJRZEĆ TYLKO WCZORAJ W TVP W WYKONANIU REPRY... :? NA 2LIGĘ TO MOŻE STARCZY-ALE NIC POZA TYM...AWANS Z TYM ZESPOŁEM BĘDZIE PRAWDZIWYM CUDEM,NO CHYBA ŻE PIŁKARZE NAUCZĄ SIĘ RAZEM GRAĆ W PIŁKĘ,BO NA RAZIE TO JESZCZE NIE STANOWIĄ ZESPOŁU,MAJĄ CZASEM PRZEBŁYSKI,ALE TO ZA MAŁO JAK WIDAĆ BY STAĆ SIĘ REALNYM FAWORYTEM ROZGRYWEK NA POZIOMIE 2 LIGII...JEŻELI NIE WYGRYWAMY PO RAZ KOLEJNY Z BENIAMINKIEM,TO RACZEJ NIE MYŚLMY O AWANSIE-BO PEWNIE SIĘ ZNÓW ROZCZARUJEMY...OCH KUŹWA-JAK MI PRZYKRO!!
lys1975

Postprzez slawojka 2006-09-03, 4:28 pm

Moim zdaniem jesteście nazbyt krytyczni. Porywające widowisko nie było, ale parę ładnych akcji nasi przeprowadzili i gdyby nie kiepski celownik, to mogło byc całkiem nieźle. Owszem mogło i być w plecy. Dużo sytuacji bramkowych, aż dziw że wynik 0:0. Punkt ważny i od dawna czyste konto z tyłu. Gramy dalej !
slawojka

Postprzez August 2006-09-03, 4:34 pm

Ale 1 punkt przy dotychczasowych stratach to trochę mało.
August

Postprzez Mobil 2006-09-03, 4:36 pm

Dokładnie.
Kilka akcji mogło się podobać, kilka razy krzykłem do pudła- k..wa.
Mecz na typowym 2 ligowym poziomie.
Mobil

Postprzez mike79 2006-09-03, 4:39 pm

Stać ich na dużo więcej. Pokazali to kilkoma ciekawymi akcjami i 20 minutami naprawdę niezłej gry...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez mdc dg 2006-09-03, 4:46 pm

Po meczu z Ruchem miałem duże oczekiwania ale najemnicy znowu zawiedli.Pierwsza połowa w wykonaniu naszych grajków przyzwoita ale bez fajerwerków.Druga połowa to obraz nędzy, nieporadności i braku ambicji.WIELKI MINUS DLA DWORCZYKA ZA ZMIANE USTAWIENIA NA 1-4-5-1 w drugiej połowie nie wiem co on chciał dokonać tą zmianą :roll: Wszyscy najemnicy zagrali słabo jedynie Bensza można pochwalić za czyste konto.
mdc dg

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna