problematyk-ziom napisał(a):"Piłkarze nie komentują decyzji prezesa. Z nieoficjalnych wypowiedzi wynika, że zespół jest podzielony. Część zawodników się ucieszyła, inni nie wyobrażają sobie współpracy z nowym szkoleniowcem."
oto jaką atmosfere stworzył w drużynie KT... a może to też wina dyrektora? cześć z nich się cieszy, że go już nie ma... to jest atmosfera w zespole?
a z protestem to mi się śmieć chce... jesteście fanami ZAGŁĘBIA czy Krzysztofa Tochela... Kochacie ten klub czy człowieka? nie spisał się trudno... taka praca... wogóle przestańcie przychodzić na mecze bo KT już nie siedzi na ławce... paranoja :/
ZAGŁĘBIE będzie potrzebowało dopingu na maxa podczas meczów ze Śląskiem czy Widzewem a nie pustego płotu... i tylko "Krzysztof Tochel Krzysztof" ... czy widzew czy ślask będzie jechał z dopingiem co sił dla swojego ukochanego zespołu...
akcja protestacyjna jak padło tu... a przykuj się do płotu i głoduj jak chcesz do momentu aż KT znowu nie będzie trenerem Zagłębia jak masz takie świetne pomysły...
A przypomnij sobie jaką stworzył 2 czy sezon temu dokładnie końcówka.
Nie wiem co się stało- napewno porażki, a może nowi cos namieszali,
a może zastąpieni przez nowych - czyt. wysłani na ławke itd.
Jestem fanem Zagłębia, a Krzysztof Tochel to przynajmniej dla mnie Jego Wielka Część i historia.
Widze, że jesteś jednym z tych niewdzięczników bo zapewne gdy były awanse czy dobra gra chociazby ubiegłej wiosny to na wieści o zwolnieniu Tochela po 2 nieudanych meczach Grzmiałbyś gdzie się da i do kogo się da.Było dobrze to się z zachwytem spiewało " Krzysztof Tochel Krzysztof"
Jest zle zwolnili go.... przyjdzie kto inny może awansujemy, może nawet do 3 ligi:(
A jak go zwolnili to po co spiewać ?Przecież już go nie ma...
A po co dawać komuś do zrozumienia, że kibice pamiętają co zrobił itd.
Masz racje dopingujmy z całych sił zdzierajmy gardła zapomnijmy, że jest taki trener, dzięki któremu jesteśmy w 2 lidze.
A jeśli widzisz trenera, który da rade awansować to pokaż mi go, bo ja innego poza Tochelem jakos nie widze.
A na zakończenie jesze powiem, że jeżeli zarząd chce wyników i punktów
to niech dadzą kase na piłkarzy a nie dziadów niewiadomo skąd.
I jeszcze wypowiedzi pomeczowe typu "Może zawodnicy Lechii chcieli bardziej od nas?" żygać się chce .....nie po to napie......lamy całą Polske
ponad 20h w pociągu, żeby słuchac tłumaczen takiego typu.
To własnie nie Lechia, a nasi zawodnicy mieli bardziej chcieć....dla nas Kibiców by pokazać, że doceniają to, że byliśmy i to w jakiej ilości.
A dodatkowo piłkarze dojechali 2h przed meczem, nie wiem czy to prawda tak słyszałem, ale jesli to prawda to juz w ogole brak słow.
Lechii było mniej w Sosnowcu - kibiców i co wtedy jej piłkarze też bardziej chcieli?
A pokazali...zwłaszcza po meczu jak 2 podeszło pod sektor, a reszta stała i srała w gacie przy lini końcowej boiska.